• Jurki
    27.7k
    Valjda je sad svima jasno zasto "Boban šikanira" Mudraziju.
    Tetci se vratili u mišje rupe.
  • vjeko1701
    29.4k
    Meni osobno je bio ok. Nije davio loptu, brzo je prosljeđivao dalje, otvarao se za dodavanja. Pretjeruje se u obje strane s njim. Najmanje ovu polusezonu je tu. Po meni je iskoristiv kada zadnjih pol sata treba odmoriti nekog veznjaka i to je to. Lamentiranjem u jednu ili drugu stranu se ništa neće postići.
  • NitkoBitan
    38.7k
    Protiv Osijeka ni u zapisniku, mislim da je poruka jasna. A oni koji vjeruju u jednoroge nek i dalje misle da je ostao u klubu da se izbori za poziciju.
  • NORTE
    27.1k
    Meni je nevjerojatno koliko hejtera među dinamovcima ima ovaj nogometaš.
    Uistinu bolesno!
  • Paggini
    98.4k
    Meni je nevjerojatno koliko hejtera Dinama među svojim navijačima ima ovaj nogometaš.
    Uistinu bolesno!
  • mikser
    127

Meni nije jasan hajp oko njega, hejtere već nekako mogu razumjeti.
    Hejteri su se izrodili iz bolesnog hajpa, i retorike kako ga Boban namjerno šikanira.
    Mudri je korektan igrač, ali rubna klupa što se tiče Dinama
  • NORTE
    27.1k
    PRETPLATNICI DINAMA sa zapada koji su na svakoj tekmi vole tog igrača, voli ga i većina ostalih dinamovaca, ali iz nekog čudnog bolesnog razloga stvoren je hejt prema njemu od vrlo glasnih i agresivnih "čuvara svega što radi uprava" i to usred užasno loše dinamove (Bobanove) jeseni, u kojoj Mudri nije dobivao puno prilika.

Taj hejt se nastavlja i dan danas.

Prema domaćem zagrebačkom dečku, uspješnom i dobrom nogometašu koji nosi dinamov dres i grb.

Da, Boban ga nije doveo, potpisao je za dinamo prije dolaska Bobana.
    Retorika da je zato van prvog kruga igrača može i ne mora biti istina, sasvim svejedno.

Hajp je i nastao jer je s navijačima dinama na ulici slavio titulu, jer je kao igrač Lokomotive bio odličan, jer je uzeo bodove Hajdugu u jeku borbe za titulu, a golovima je uzeo i dinamu bodove, lošem dinamu.

Međutim, toliki hejt prema jednom igraču, zbog tetaka s fejsa koji prosipaju svoju pamet, to je nešto neviđeno.
  • Zagi
    19.1k
    Ne postoji hajp. Imaš par frendova koji su potakli skandiranje, reakciju na nezaslužene ovacije , te narativ koji se iz toga izrodio.
    Par ljudi je potpirilo vartu , a ostali (obje strane) mašu kako bi usmjerili dim kontra i tak.
    Mir je bio jedino dok je grijao klupu u Pafosu ili gdje je već bio na posudbi.
  • rakurs
    3.4k
    Pretjeruješ malo. Isto kako ovdje ima onih koji stvarno pretjeruju s hejtom prema Mudražiji, ima i onih koji stvarno misle da je nepravedno zapostavljen od vodstva kluba. Ne primjećujem da je ijedna od tih strana dominantna ovdje, većina ljudi je između.

Ja osobno sam pretplatnik sa zapada pa mi dođe slabo svaki puta kada mu ekipa oko mene krene klicat kao da je riječ o nekoj legendi Dinama. Ali to su moji osobni osjećaji, ne mogu se zamislit niti da mu fućkam ili vrijeđam ga, posebno dok je igrač Dinama.
  • NKDZ86
    9.5k
    Glupost. Tribina nikad nije prihvatila skandiranje iz nekog hira. Ljudi nisu glupi. Ne postoje tetci i hajp. To je istina. Postoji ono što Mudri jest, dinamovac koji voli dinamo, koji je redovito pohađao tribinu zapad i dok nije igrao za dinamo, kojeg je dinamo kupio i čiji je trenutno igrač. To postoji.
    Sve drugo su gluposti i opravdanja.
  • Archangel
    323
    Pa broj je ograničen a ovu utakmicu će igrati A team.
    Bit će mjesta za njega kada se budu igrale kup utakmice ili kada će igrati B team u HNL da A team bude odmoran za EL
  • Nolifer
    15.7k
    Zaista nevjerojatno i pomalo gadljivo oko tog hejta prema Dinamovom igraču.. Umjesto da se preusmjeri hejt i vodi obračun s tom "ekipom s fejsa", vode se tu kojekakve borbe s Mudražijom, baš dobar primjer bullyinga...
  • Zagi
    19.1k
    .. i najbitnije : Ne postoji hejt prema igraču već cijelokupnoj situaciji za koju Mudri nije kriv ali je u sredini.

A učestali komentari na njegovu igru ... Jbg, kada te netko gurne pod mikroskop, nađe se svašta.
    A pretjerane kvalitete nema pa se većinom nađe prljavština.

Baš nikakve veze sa Zvonom sve ovo nema, to je neka luda konstrukcija.
    Koristi vas se za unošenje razdora , a zagrizli ste i ne puštate.
    Pamet u glavu.
  • mali M
    10.5k
    Al ne znam zašto se iskreno tako ekipa nabrijava... Mudri nikad nije bio ni zamišljen kao super zvijezda pa ne znam zašto ga ekipa toliko brani.. dobro je netko gore napisao, dečko je rubna klupa, zamjena od zamjene... Ne spada u prvu momčad, nije bome ni zamjena jer ne donosi nikakav impuls momčadi kad uđe, baš je ono, nadopuna kadra...
    I može se ekipa ljutiti koliko hoće, ali svaki put u kupu protiv niželigaša ne čini razliku na terenu... I to ga svaki put košta... Zapravo vrlo vrlo rijetko čini ikakvu razliku u bilo kojoj utakmici...
    Ne znam zašto se ekipa koja ga voli i brani to ne zapita nego se priča o nekakvom hejtu i uroti..
  • puxigadjurdja
    3.2k
    S još jednim igračem Dinama opet imam nestvarne 2 sličnosti.
    Obojica volimo Dinamo i obojica nismo za Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet