• ElDorado
    14.5k
    Lomit će se koplja
  • Orc123
    17.1k
    sasvim ok....beskompromisno isao 1 na 1....u prvom pol. Je imao nekoliko odlicnih prolazaka ali i nekoliko puta nije uspio u naumu. U drugom pol. Mislim da je svaki dribling 1 na 1 dobio. Ima odlicno ubrzanje, jako finu kombinatoriku, vidi se da razumije nogomet. Jedino sto nismo vidjeli kakav ima udarac.

Sve u svemu ne vidim po cemu su Hoxha i Orsic toliko ispred njega pogotovo u manjim utakmicama kao Gorica za vikend.
    Naravno nismo vidjeli ni defanzivu ali decko ima potencijal. Nadam se da ce dobiti i vise minuta jer mu konkurencija fakat slaba.
  • CastAway1986
    6.5k
    prvo poluvrijeme mu nije islo ,drugo vec bolji..Dobra kombinatorika i suradnja s igracima ,ima jako dobar prvi korak i djeluje dosta brz
  • Mr Anderson
    22k
    beskompromisno isao 1 na 1....u prvom pol. Je imao nekoliko odlicnih prolazaka ali i nekoliko puta nije uspio u naumu. U drugom pol. Mislim da je svaki dribling 1 na 1 dobio. Ima odlicno ubrzanjOrc123

Ajde ne seri više ko da nitko drugi nije gledao utakmicu. Igrao je protiv amatera iz 5. ranga koji imaju višak kila i šljakali su do 12. Prvo poluvrijeme nije napravio ništa, drugo poluvrijeme je prošao par puta jer su ovi disali na škrge, bilo bi sramota da nije. Dečko ničim nije danas pokazao da može u ozbiljnim utakmicama igrati prije Orše i Hoxhe. Ako mu treba malo prilagodbe, najbolje da se prilagođava u B ekipi. U toj ligi su ipak poluprofesionalci, tri ranga iznad ovih danas.
  • hardek
    12.8k
    Na ovom malom uzorku izgleda mi kao da je bliže B ekipi nego seniorima. Nešto je bolji bio u drugom poluvremenu kad se malo opustio pa možda i nije tako daleko ako je u tome problem.

Ali vjerujem da mu nije lako, čisto sumnjam da netko u ekipi priča francuski a on ne razumije engleski ako sam dobro skužio. Treba mu nekako pomoći u toj aklimatizaciji
  • rioda
    18.4k
    Treba mu nekako pomoći u toj aklimatizacijihardek

Gdje je i što radi Kevin Theophile Catherine?
  • CastAway1986
    6.5k
    nisam siguran da bas ne razumije nimalo engleski ,pa i u akademiji Parisa ima stranih igraca , u jednom momentu se zapricao s onim kolumbijcem iz Bedema , pitaj Boga na kojem jeziku su pričali :rofl:
  • Orc123
    17.1k
    kaj je s glavom liče? To sam i napisao. . . Da je isao beskompromisno 1 na 1 i da mu u prvom poluvremenu nekad uspjevalo a nekad ne! U drugom je prolazio, ima kombinatoriku i ima potencijal! Isto tako napisao sam da mu konkurencija takva kakva je i dq ne vidim po cemu ne bi mogao dobiti minute u utakmicama kao sto je Gorica i slicno! Nitko nije rekao da ce startat u LP niti u jacim hnl utakmicama...
    Konkurencija mu je blago receno u nikakvoj formi tako da ne vidim peoblem da u manjim utakmicama dobiva minute.
    Naveo sam i da ne znamo kakav mu udarac, nit defanziva. Sasvim solidan debi. Nauci citati s razumijevanjem.
  • BBBaranja
    5.1k
    Pokazao je svima koji su Kovu prozivali na neviđeno zbog njegove male minutaže da trenutno ni nije za nešto više..
  • Droljo
    31.8k
    Ima nešto u njemu sigurno. Drukčiji je od naših igrača kao i fuzy, antilope. Ni blizu nije spreman za borbu u hnl-u od prve minute ali zadnjih pola sata pri dobrom rezultatu može dobiti priliku. I teren kad je dobar jer sam primijetio da pokašava one neke ronaldo driblinge gdje lopta po travi ide a tamo mu se ukopala ili odskočila.
    Uglavnom mogao bi biti dobar i treba dobiti priliku.
  • Laugreano
    6k
    Zbog loseg protivnika i loseg terena ne treba donosit neke pretjerane zakljucke, ali moj dojam je da mu par utakmica u b ekipi nebi škodilo.
  • badjibadara
    10.7k
    Predstava jučer bila je baš loša. Ne znam što je dogovoreno, ali ne vidim tu ništa trenutno ni za širu rotaciju u prvoj ekipi. Neka se proba izboriti u "b" za prvotimca i skupljati dragocjene minute, da se ne ponovi slučaj varelica.
  • Masto
    2.2k
    On u b, a sivalec da ide s prvom ekipom i dobiva minute jer kad se horvat oporavi ce bit guzva u b ili?
  • ElDorado
    14.5k
    Horvata zaboravi. Niti blizu ovoj dvojici. Brzina, okomitost, hrabrost da ide u duel ima. Čini mi se da je naglo naraso pa je malo nekoordiniran ali trebaju mu minute apsolutno.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    587
    napokon netko da presječe ovo svršavanje na malog
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.