• ElDorado
    14.9k
    Mislim da su oni imali nekaj problema s klubom, da im nisu davali akreditacije. Kao previše su bili kritični. Kaj ne?
  • Masto
    2.3k
    Kog zanima profa i brzak najavljuju osijek na 8 24
  • ElDorado
    14.9k
    Kae to Ljubo rekao u Total nogometu da su se uzbudila braća magarad? Neda mi se sve slušat
  • Crusades
    26.1k
    Nešto da tko želi za 2 eura može gledat magarad na onoj njihovoj TV, ne mora nužno gledat na Maxsportu ako ne želi
  • Sibirski plavac
    10.1k

Tovare jebe kaj tekmu rudeš magarad nije komentirao "dovoljno entuzijastično" pogotovo magareće golove. On je u emisiji TN fino im odbrusio "kome smeta nek si uzme HDTV i nek spase i sebe i mene i svih nas."
  • ElDorado
    14.9k
    Nevjerojatno oni stvarno imaju ozbiljan poremećaj realnosti, kolektivni
  • Frizura Robija M
    1k
    Njega uvjerljivo najmanje vole dole od svih tih komentatora.
  • Crni86
    24.7k
    Zato jer im svi ostali ulaze jako duboko u supak.

Ketzu i ziziju vise ni prsti na nogama ne vire van koliko su duboko zaglibili
  • Marc
    1.3k
    Podrška za Ljubu!
  • Zg123
    4.7k
    Ljubo (ne celavi mafijaski odvjetnik) nedaj se i budi ono sto i jesi, ne uvlaci se u bulju fritulasima kao neki komentatori "Dinamovci"
  • 433
    25
    Ljubo je prva liga! Nadam se da neće dečka sjebat jer vjerujem da Akrapica već vrši pritiske.
  • Warrior
    221
    Znam da smo svi slabi na Ljubu jer kao nas je, ali nije dobar komentator. Slusao sam ga u subotu na Istri, za zaspati od dosade iako je utakmica imala puno golova. Neka poslusa kako je Mihaljevic danas odradio Gorica-Varazdin (mislim da je i on nas). Nogometna utakmica nije ravna linija gdje ces cijelu komentirati u jednakom tonu bez da uzmes u obzir dogadanja na terenu. I nakon sto sam procitao napisano za vrijeme i nakon nase utakmice u Osijeku, zadnji smo koji imamo pravo nekome zamjerit kad se zali na komentatora. Vise se pisalo o Cmrecnjak nego o Kovacevicu i igri.
  • KtcGoat
    7.7k
    Miho:Kovačevićeva priča da je ovo maksimum i da je Hapoel prvak Izraela nije samo stvaranje alibija koji ne drži vodu, nego i manjak poštovanja prema hrvatskom nogometu, pa onda i manjak shvaćanja u kakvom klubu radi te kakve je standarde Dinamo postavio

Korda:Kakav je to mindest u toj svlacionici, kakve su ovo izjave, koji kurac mi ovdje pricamo, pricamo o Hapoelu koji je mozda i najslabija momcad u toj jebenoj el

Ono kad tovar vise vrednuje Dinamo nego ti koji radis u njemu.
  • crophantom
    7.7k
    Korda:Kakav je to mindest u toj svlacionici, kakve su ovo izjave, koji kurac mi ovdje pricamo, pricamo o Hapoelu koji je mozda i najslabija momcad u toj jebenoj elKtcGoat

Ovo zaljepiti u svlačionicu, a bogami i u urede na katu
  • KtcGoat
    7.7k
    i dode Kova i skine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.