• Dinaminjo
    2.5k

A momcad ocito trenira bez da ih trener gleda..

To bi bar objasnilo neke stvari..
  • IvanS
    567
    Što se Kolarika tice nisam ga previse pratio ali valjda su naši vidjeli nesto u njemu ,uostalom treba ulagati malo i u mlade domace igrace iz lige barem ove najtalentiranije ..Nerealno mi je vidjeti da nemamo puno igraca u U21 reprezentacijiCastAway1986

Kolarika sam imao prilike gledati uživo nekoliko utakmica i poprilično sam zadovoljan njegovim prezentacijama.
    U duelu je čvrst, ima izlazak s loptom i to pod presingom (istina, protiv Rijeke je kriv za jedan od golova zbog toga), dobro razigrava igrače i često je u napadu u skoku.
    Dobro se nadopunjuje s još jednim (mlađim) igračem, Jona Ježić koji uz Vrbu igra stvarno dobar nogomet.

A zašto nemamo puno igrača u U21? Rekao bih zato što naši mladi igrači kod nas ne igraju i ne dobivaju čak ni mrvice od minuta.
    U Osijeku tih par mladih igrača su prvotimci s već dobrom minutažom dok naši sjede na klupi i ne ulaze.
    Spominje se Škafar-Žužić, jednostavno, u Istri dobiva priliku i igra. Da li bi igrao da je trenutno kod nas?

Znam, već je bilo puno rasprava o tome kako Lokomotiva gura prerano svoje mlade igrače pa riskiraju ozljede i sl., ali činjenica je da je kod nas puno teže doći do minuta.
    Ne kažem da je jedno bolje od drugoga...
    Mi bi i rezultat i igru i bodove i razvijali mlade. Imamo stručnjake pa nek vode brigu o tome...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.