• The Undertaker
    10.2k
    Mislim da će kaznu sigurno dobiti inače bi to bio presedan. Sad ili za mjesec dana je nebitno.
  • fakin
    6.1k
    Osijek trazI VOLONTERA DJ-a na utakmicama.

Da, dobro ste procitali, profesionalni nogometni klub iz prve lige trazi nekog tko ce besplatno pustati pjesme na stadionu
  • Droljo
    31.7k
    buuu huuu
    I da? Ja bi platio da mogu puštati mjuz na dinamovom stadionu i daviti sa svojim glupostima.
    Da, dobro si pročitao, platio bih.
  • Hnlovac
    7.8k
    platio bi im ja sad 100 eura da mi daj sat vremena da puštam

Kako bi ih turiro s Pet Shop Boysima i Depecheom ajme

Doslovno my steak is too juicy and my lobster too buttery
  • badjibadara
    10.6k
    TRANSFER BOMBA NA KRAJU PRIJELAZNOG ROKA:

Na Opus Arenu stiže krilni napadač iz engleskog Swansea. Zeidane Inoussa dolazi na posudbu, a radi se o igraču koji je prošlog ljeta plačen 6 milijuna eura.
    Sibirski plavac

ZEIDANE INOUSSA (24) trebao je sinoć postati novi igrač Osijeka. Klub ga je upisao u HNS-ov sustav igrača Comet, ali njegov je dolazak poništen. Švedski krilni napadač trenutno je član Swansea Cityja, engleskog drugoligaša, a riječ je o igraču kojeg Transfermarkt procjenjuje na 4.5 milijuna eura.
  • Sajla
    23.9k
    To ljudi i komentiraju - svjedočimo li presedanu i zašto? Zar nije već ovih mjesec dana od paljenja tribine bez kazne presedan svoje vrste? Ne znam, možda je ovo standardna procedura, ne pratim baš ali mi se čini da inače bude u roku tjedan-dva.
    Kako god, zanima me reakcija Varaždina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.