• Zg123
    4.6k
    Meni Kolarik izgleda dosta sporo i tromo, a tehnicki isto nije bas na razini da mu mozes progledat kroz prste te mane
  • dMilan
    50
    Ne vidim ni ja, ali ako stvarno dolazi, onda mu treba dati priliku i profilirati ga, inace nema smisla dovoditi ga
  • joesimunic
    601
    Kolarik na euru u19 grijo klupu našem Zebiću koji je kapetan i vođa te ekipe. Pametnom dosta.
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Ne sjecam se nekog velikog transfera iz Istre, cak su i malog Zikovica bez seniorskih minuta ekstra brzo prepakirali u RB Leipzig.
  • Ludovic IX
    12.7k
    alaves niti jednog igrača istre nije ukomponirao u svoj prvi sastav.. par ih je povukao pa na kraju ništa od njih. rekao bi da oni istru gledaju kao nešto di trebaju ima pozitivnu bilancu odnosno da ne gube na njoj a ako se neki igrač dogodi jer to i je i i bio cilj, da iz tog bazena uzmu najbolje što mogu, još i bolje.

mali je zasad samo talent i sumnjam da je itko ponudio 5 milja za malog jer bi ga već upakiranog u mašnu poslali dalje. mali je šivalec samo malo, malo bolji trenutno i spremniji za prvoligaško nogomet. da znamo koji je plafon, bilo bi lako onda. neki ga dosegnu sa 18-19 i sjebu se i nikad nebude ništa od njih. ako bi se pruzila sansa za uzet ga za cijenu koja je normalna i uz veliki postotak koji bi zadovolji španjolce, to bi bio dobar posao. vrijedi riskirat ponekad ali naravno , ne ulagat srebrninu
  • Zagi
    19k
    a ako se neki igrač dogodi jer to i je i i bio cilj, da iz tog bazena uzmu najbolje što mogu, još i bolje.Ludovic IX

Mali je upravo ovo. Ako ŠŽ nije ono kaj su čekali, načekati će se bome.
  • Dudu
    3.5k
    alaves niti jednog igrača istre nije ukomponirao u svoj prvi sastavLudovic IX

Jesu, evo zadnjeg.. Vile Koski prvotimac u sve cetiri utakmice, Alaves 3 pobjede i 1 remi, pa bi po svemu sudeći trebao i ostati u prvoj postavi
  • Ludovic IX
    12.7k
    nisam pratio ovu sezonu ali lani je kak je došao , tak je i klupiran..očito trebala prilagodba
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    pa ne igra se nogomet sa samo jednim stoperom u ekipi
  • tp1997
    3.2k
    Ta fascinancija Kolarikom od naših mi nikako nije jasna.hardek

Nažalost kao što pisah ranije, naša struka ima obrazac i tendenciju ka bizarnim hiperfiksacijama. Ne znam tko u tome prednjači no smrdi na Capellasa.
  • VolimDinamoOo
    656
    nadam se da ce biti kvalitete kao poznatiji Crespo
  • Dudu
    3.5k
    To vam je brat od Dani Rodrigueza, vjerojatno na nekoj jednogodišnjoj probi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.