• Masto
    2.2k
    s obzirom kako je otiso iz dinama i priču oko sina, ne mogu zamisliti da bi došao raditi u skorije vrijeme za dinamovu plaću kad ce ga vjerojatno trazit jači klubovi ako nastavi s dobrim rezultatima
  • rokikaciga
    18.1k
    Ne jer mu sljedeci klub, po svemu sudeci, biti iz vrha liga petica ili barem da se bori za Europu. Trecu godinu zaredom na ino trzistu rade top rezultate i to svi vide. Pogotovo sada kad je na najvecoj pozornici na svijetu. Mozda za 5-10 godina.

Nebih ga nazvao reaktivnim trenerom vec pragmaticnim. Sredstva opravdavaju cilj, a cilj je sto vise bodova. Pa to znaci i prelazak na 3 odozada, to znaci prepoznati da United uzasno brani ubacaje pa mu Giles ima valjda 25 pokusaja centarsuta u utakmici, to znaci igrat sa 3 kruta zadnja vezna u nadi da ce na kontre nesto napraviti itd. Nemojmo zaboraviti i kontekst njegovog proljeca da je imao poluraspadnute igrace na raspolaganju i nije to mogao biti leprsavi nogomet. Za vecinu njegovog rostera smo svi bili slozni da treba remont i kad je dosao Zvone smo ga i napravili.
  • Archangel
    309
    Zato jer treneri koji se vraćaju a radili su u međuvremenu u drugim solidnim ili dobrim klubovima (i još bolje ako su postigli dobre rezultate) su bolji nego kada su otišli.
  • ElDorado
    14.4k
    potpuno se slažem. Lik je taktički daleko spremniji i obučeniji od našeg trenera. Ali isto tako mislim da kao takav teško da bi opstao s Bobanom. No to su ionako samo sada prazna naklapanja jer je on već na razini koja je nama nedostupna. Mislim da će se u načelu isprofilirati kao trener tih manjih klubova koji u nekom kratkom razdoblju rade čuda, baš kako si rekao tim pragmatičnim pristupom. Mnogi govore da će ipak na kraju Hull završiti gdje i po prilici zaslužuje.
  • bazooka93
    326
    kad se vec spominju treneri https://en.wikipedia.org/wiki/Marino_Pu%C5%A1i%C4%87 Marino Pusic prolazi ispod radara. Dutch skola, 4-3-3, napadacki nogomet i on je predlozio Ivanuseca.
    Ali trenutno je zauzet.
  • Ivdzo11
    11k
    Kako ekskluzivno doznaju Nogometne vijesti, završen je još jedan ulazni transfer, posljednji detalji su ugovoreni i uskoro bi trebao pasti potpis na ugovor koji će se aktivirati 1. siječnja. Riječ je o jednom od najvećih talenata Nogometnog kluba Osijek, Ivanu Kolariku.
  • Ludovic IX
    12.7k
    i nek odu po škafar žužića.. ako treba i sa 30-40 % od buduće prodaje. možda propadne za godinu dvije ali ono što sam vidio je okomitost i hrabrost kakvi naša mlada a ova seniorsa krila trenutno nemaju.

uzas mi da ne možemo krilo proizvest. i napadača.
  • rokikaciga
    18.1k
    Skafar Zuzic mi mirisi na buduce krilo reprezentaciie
  • ElDorado
    14.4k
    Ako sam dobro shvatio Mudri, Topić i Nevistić su ostali? Ili ih još možemo prodati u lige gdje još traje prijelazni?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.