• Sibirski plavac
    10k

Uozbiljimo se.

Veća je šansa da magarad osvoji konferencijsku nego mi izgubimo od Bedema.
  • GeneralNapoleon
    2.7k

Tocno tako. Mislim da se sada stvorio narativ kak je nemoguce da Boban da otkaz treneru usred sezone jer nije prosle. Pa dok je bio u Milanu je isto dao relativno brzo otkaz treneru.

Uvjeren sam da pozicija Kove ovisi iskljucivo o tome dal Boban misli da je on taj ili ne. Tako da bi, neovisno o rezultatu, mogao jednako brzo letit kao sto prosle godine nije.

A smatram i da Boban ove sezone ima veca ocekivanja. Ukoliko europa ne prode kak treba, mozda cak i ako bude mucenja po HNLu kao proslu jesen, ne bi me cudilo da Kova najkasnije na zimu bude bivis.

A ove gluposti sa Capellasom i dalje odbijam vjerovati. Kova je doalovce bolji trener od Capellasa. Tolko dugo dok se nema bolja opcija, ne trebaju ni privremene.
  • tp1997
    3.2k
    Kova će dobiti otkaz u trenutku kad Boban procjeni da ne može isporučiti ono što se od njega traži. Brz obzira na rezultat jedne ili dve tekme.ElDorado

Pa majku mu već preko godinu dana ne isporučuje. Nemali broj puta smo čitali o tome kako je Boban bio nezadovoljan, sišao u svlačionicu, imao razgovore, tražio više, i sam je rekao da je bio nezadovoljan i tražio više; manjkavi smo u svim istim segmentima a Kovačević kao papagaj ponavlja da ćemo biti bolji s vremenom (i vremenom, i vremenom, i vremenom...) i kako treba vremena (i vremena, i vremena, i vremena...) da budemo pravi.

Koliko očito mora biti da ovaj nije trener za Dinamo? Mora li nas uvesti u situaciju da zapravo strahujemo za naslov kao pretprošle sezone kad smo ga i izgubili pa da se nešto napravi po tom pitanju?

A ove priče o Capellasu kao zamjeni neću ni komentirati. To bi bilo toliko tragikomično da ni ne zaslužuje komentar.
  • Crni86
    24.2k
    tocno to. Postoji vizija i stalno spominjani proces. Postoje etape u tom procesu. Prosle sezone etapa je bio hnl, level2 je ove sezone europa.

Smjena ce doc samo ako ce se vidjet da s ovim trenerom mi tu viziju necemo moc ispunit. Jedna, dvije utakmice nece radit razliku niti u plus niti u minus.

Znaci ako cemo igrat konzistentno lose, pa ce nas svejedno rezultat pratit, kiksat cemo u europi i dobit cemo hajduk 5:0. Nece trener ostat zbog pobjede od 5:0. Koliko god smo mi fokusirani sad na ove zadnje dvije utakmice, to je dosta kratkorocno i potrebno je gledati siru sliku. Na kraju krajeva, sta mislite da Boban ne zna da ako cemo kiksat europu da ce to bit njegova odgovornost?

Ja smatram da Kova nije trener za Dinamo, ali ja sam obican navijac. Koliko god mislio da Kova nije taj jer svaki put kad me ocara me svaki put jos vise razocara, vjerujem u ljude koje sam birao i ljude koji imajju vise nogometnog znanja u malom prstu nego ja opcenito. Na kraju vjerujem u ljude koji svojim imenom i prezimenom stoje iza tog uspjeha/neuspjeha dok je lako udarat i srat svima nama sta bi trebalo preko tastatura i bez ikakve odgovornosti.

Zamisljali smo svi drugacije ovaj dio sezone i vjerujem da je razocaranje veliko, ali takvo je vjerojatno i kod igraca i kod strucnog stozera. I bas zato ajmo tu “negativnu” energiju pretvorit u decibile na utakmicama, na podrsku i glasni huk na tribinama. Vrte se sad vec u krug rasprave o Kovi. Cinjenica je da ostaje, da je trener Dinama i dalje, a na nama je dat podrsku nasem Dinamu, igracima i nasem treneru koliko god se slagali ili ne slagali s njegovim ostankom. Zadnje mi pada na pamet navijat protiv svojeg kluba, rade bi pojeo govno i pokajao se i napiso da sam pogrijesio zbog Kove nego da izgubimo iduce 3 tekme.
  • Bryan
    153
    Ja mislim da u skoro svemu podržavam Bobana. I kaj se tiće do sada povučenih poteza i do najava budućih.
    Dvije stvari me samo muče.
    Inzistiranje na formaciji s 4 odozada ma tko god bio protivnik( neke smo velike pobjede ostvarivali s trojicom u zadnjoj liniji i bočnim igračima).
    I ako je stvarno izjavio da dok je on predsjednik Dinamo neće imat stranca za trenera.
    Jer mi se čini da bi tip koji je lani vodio Rijeku, ovaj koji sad vodi Istru ili neki treći " španjolac" mogao bolje razvit dinamovu igru i stvorit neke napadačke mehanizme, defanzivu,prekide.
    I ne ,uopće na moje mišljenje nema nikakvog utjjecaja Garcia i tovari. Imali smo i dobrih primjera u Sloveniji. Siguran sam da bi Capellas mogao naći trenera za nas na ljeto kad Kovačeviću istekne ugovor a do tad ću navijat za njega i da rezultatski ponovi prošlogodišnju sezonu.
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    @Kvasina drago kolega ,ovdje te prizivamo cijeli dan haha. Dobroći odgovori, sve za 10. Ono što mi nije u redu i ne može biti opravdanje je da Kova baci pod vlak sve izmjene protiv Gorice. Da nije zadovoljan. Prvo Orša na desno krilo mi je suludo, Galešić na zadnjem veznom može igrati samo u slučaju nužde , nikako drukčije. Po meni a i većini ljudi ovdje ,njegove izmjene su kao prvo prekasne kao drugo jednostavno automatizam , alibi izmjene ,baš tako bi ih nazvao ,da mu se ne zamjeri da nije radio izmjene. Kaća i Stojke u vezi se ne radi jer oni nestaju u presingu. Nekontrolirano trče ,ispadaju i tu nastaje krater koji je teško zatvoriti . Krila da ne pominjem kolege su to spomenule . Reci mi jel Kovu strah Otkaza? Ja iz aviona vidim pritisak na tom čovjeku ,a sa tim se nije lako nositi
  • ElDorado
    14.4k
    Meni je smiješno da se on u izjavi okomio na zamjene umjesto na neke startere. Toliko o oranju
  • Droljo
    31.7k
    Kad kod se kamera okrene prema treneru, isti izgleda kao da će past u nesvjest. Ili kao da je na sprovodu. Govor tijela usran skroz.
    Nemre to na dobro izaći.
  • puxigadjurdja
    3.2k
    Sve nas je razmazio jedan GENERAL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.