• Bryan
    153
    Puno nam je toga nelogičnog u vezi načina na koji Mario Kovačević vodi Dinamo.
    Ali ovo kaj je Galešića uveo na zadnjeg veznog mi nije jedna od tih i Galešić tu nije bio problem. Pa ljudi su i ovdje svojevremeno to zazivali.
    Problem su 8- ice i krila koja ne igraju obranu.
  • Kvasina
    266

Jbg sad sam ja Kovin odvjetnik? Nisam, samo pokušavam vidjeti i malo dalje od kritike… meni je Kova prijatelj ali Dinamo mi je iznad svakog prijateljstva na svjjetu, samo obitelj je ispred Dinama a sve ostalo debelo iza…
  • ElDorado
    14.4k
    jedno je uvesti Galešića na zadnjeg veznog, a drugo zarotirati apsolutno sve ispred njega na poptuno nevjerojatan način tak da više nitko ne zna di se pozicionirati.
  • IstokKa96
    956
    Zašto ne Galešić, a da Dominguez koji i nije bas u nekoj formi?
    Realno nije ni McKenna, ali ajde...
    Zašto pak Galešić na zadnjeg veznog, da mu se 'udovolji' ulaskom/nastupom ili se priprema za tu poziciju dugotrajnije?
    Zašto Oršić na desno krilo?
  • Bryan
    153

Nisam ni rekao da je ostalo bilo dobro. Ovo mu je drugi put da stavlja Oršića desno. Doslovce ni ono malo kaj nam sad Mislav može dat gubim. Ivanušec na lijevom krilu mi je OK ali onda ga stavi tam i pusti ga da igra to barem 60 min. Ako je mogao Vidović nekaj napravit s te pozicije onda može i Ivanušec
  • Zg Mališan
    5

Ali ako nam po parametrima trenutno daleko odskače Zajec ili recimo Tabinas, onda imamo ili problema s metodologijom ili još većih problema s alternativama tih igrača.. Dao sam si truda i posebno promatrao Tabinasa u par tekmi, osim rezolutnog skoka, ništa drugo vidio nisam što bi tog igrača činilo Dinamovim prvotimcem..
  • FazeN
    8.4k
    Mislim da veliki dio kritika koje Kovačević dobiva nakon onog horora od drugog poluvremena protiv Gorice i nekih potpuno nelogičnih stvari na terenu, a potom i njegovih reakcija s klupe, zapravo proizlazi iz straha navijača oko onog kaj slijedi.

Mislim da je velikom dijelu navijača to jednostavno vratilo flashbackove na prošlu sezonu i onaj period kada su nam u Europi protivnici punili mrežu.
    A kada se uzme u obzir da je Europa praktički pred vratima, sasvim je razumljivo da se kod ljudi javlja strah i pitanje: "jesmo li opet na putu prema istom scenariju?"

Makar tako ja mislim, možda sam i u krivu
  • Kvasina
    266
    pa Ivanusec je došao prije par dana? Kak misliš stavi ga 60 minuta… ide stanka brzo budu se posložili… valjda
  • Crle
    1.4k
    Ja sam uvijek zagovarao Kovačevića i bio za to da ga se dovede i prije Bjelice. No nekako mi se čini da ne napredujemo kao momčad taktički. Nismo kao stroj kojemu svi elementi funkcioniraju zajedno, da cijela momčad zajedno vrši presing, da se zajedno brani, itd. Plus još u prekidima smo užas.

Nisam stručnjak pa ne znam kako bi to opisao, no dok se gledaju skandinavske momčadi sa kojima se financijski i kvalitetom možemo uspoređivati, kao da kaskamo za njima u organizaciji i uigranosti cijele ekipe. pa zato na kraju i ispadnemo od Vikinga od kojega smo bolji.
  • striko
    3.8k
    iz straha navijača oko onog kaj slijedi.FazeN

Mora me biti strah kad je Gorica zadnjih 20 minuta izgledala kao Bayern. A sprdali smo se da će ispasti.
  • Bryan
    153
    Ja nemam pojma za kaj je ko zadužen u stožeru ali oni koji su zaduženi za prekide i defanzivu ne rade dobro svoj posao.
  • Archangel
    307
    Ja neznam koje su ovo fore kada ljudi misle da Dinamo mora automatski pobjeđivati sve druge u HNL bez truda. Pa razlika dobrog i srednjeg igrača je što kada oba dadu svojih 100% da ovaj dobar će biti 15% bolji. Ali ako daje 50% a srednji 100% onda će biti lošiji.
    Znači treba tražiti način da Dinamovi igrači uvijek barem pokušavaju dati 100% bez obzira protiv koga igrali i onda će doći rezultati koje želimo.
  • Archangel
    307
    Ma nije čak niti problem kaj su nam punili mrežu, problem je što smo izgledali kompletno bespomočno protiv momčadi koje su sredina tablice u ligi 5. Izgledali smo kao kad Dinamo ide razbiti našeg trećeligaša
  • Zg Mališan
    5
    Mene kod Kovačevića najviše brine ta nesigurnost i nervoza, da ne kažem panika koja je i dalje prisutna kada stvari ne idu dobro i koju osjete navijači sa zapadne tribine koji sjede iza njega, a di neće igrači na terenu ili klupi..
  • austrijanac
    13.7k
    I onda cemo nakon famozne stanke igrat neki glupi iks, kako vec i bivs tradicija.

I dalje sam uvjeren da covjek nece docekat kraj Rujna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.