• db-izbjeglica
    22.4k
    moje mišljenje o njemu je da on svoj nogomet temelji na fizikalijama, čovjek koji bi vjerojatno bio dobar u bilo kojem sportu, pogotovo loptačkom.

međutim, on nema nogometnu inteligenciju, tehnku i "ono nešto" što najbolje nogometaše izdvaja od drugih. da ima komplet tih sposobnosti (kao recimo gvardiol), već bi bio prodan i igrao na najvišoj mogućoj razini.

zbog toga, ako nije 100% fizički spreman gubi mogućnost pružanja svojih najboljih partija. primjerice vinlof na drugoj strani nema takve atletske sposobnosti i fizikalije, ali ima osjetno veću nogometnu inteligenciju, tehniku i "ono nešto".

da se razumijemo, nogomet se vrlo uspješno može igrati u takvim odnosima.

imam dojam da još nije na 100% nakon ozljede, a i kad bude 100% spreman od njega se tu i tamo može očekivati nekakav "koji k" trenutak.
  • ElDorado
    15.5k
    Frende kako nije spreman prošao cijele pripreme bez problema
  • db-izbjeglica
    22.4k
    Frende kako nije spreman prošao cijele pripreme bez problema — ElDorado

nije samo kondicija znak fizičke spremnosti.

kad imaš neku ozbiljnu ozljedu, treba jako puno vremena da se taj dio tijela vrati u odlično stanje.
    ja sam prije godinu dana imao ozbiljniju ozljedu i taj dio tijela (lijevi) mi još uvijek nema mobilnost kao desni dio, a fizički sam jako aktivan i treniram 4 puta tjedno.
  • NVKOD
    14.1k
    Rađe bi igrao s igračem manje nego s njim. Galešić koji je po vokaciji stoper bi na beku bio 1000 % od njega.
  • Dudu
    3.7k
    Lopata od obrambenog igraca

Obranu igra samo pogledom
  • Blueshadow86
    5.8k
    Uplati misu za onog tko ti daje minute u igri. Panjina!
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Centarsut nabijanje ko kad kotarski izboja loptu. A ovo je sad nešto što nikad nisam vidio,manjina trči u svog čovjeka sa loptom. O majko mila šta je ovo ,prvi desni Dinama ,Moha vrati se plz
  • M94
    2.9k
    Lik je za 2. Ligu.
  • Masto
    2.6k
    Loš ofenzivno još gori defenzivno
    Stavi tabinasa lakše trpim njegove greške
  • Teofil Kateran
    4.1k
    Prvi gol direktno njegov, a drugi je "samo" pao s njegove strane. Očajan je, neka igra Galešić, Mikić, bilo tko, ali ovo više ne ide.
  • username
    52
    Jebo me dan kad smo maknuli rpg radi njega
  • rokikaciga
    18.7k
    Jebo me dan kad smo maknuli rpg radi njega — username

RPG se sam maknuo jer nije čist u glavi sa trajnim bolom u predjelu prepona
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    to tvrdiš da je ovaj čist u glavi???
  • rokikaciga
    18.7k
    Ma jok. Samo navodim razlog zašto se gledao drugi desni bek pored RPG-a koji sa fizikalijama i tehničko-taktičkim znanjem komotno može igrat u rekao bih 70% klubova liga petica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet