• nin0belan
    46
    U Europi može bit dobar obrambeni korektor kada ćemo igrat protiv jačih protivnika. Defanzivno mi se čini jako dobar i pragmatičan.
  • d-Zg
    18
    Žal mi je kaj nije ono bolje stisnul da je ušla u gol, jer to bi mu puno značilo za pouzdanje.
    Da, malo je plival u nekim trenucima, a opet, otvarao se, išao u prostor, ali kao da mu namjerno nisu davali loptu zbog tih par pimplavih i nesigurnih lopti, a opet, čovjek igra u for, daje loptu u prostor, kak i treba, a ne da suigrač stoji ukopan i čeka loptu u trepavicu pa će on dalje.... uglavnom unatrag (slučaj s Valinčićem kad je lopta otišla u aut).

Uglavnom, svidio mi se na prvu i nadam se da će se brzo uklopiti te da će biti pojačanje, a ne prinova.
  • Mali Zeus
    22.1k
    al eto kockoglavi smrad Krušelj kaže da je to samo bezvezni Rus i da sigurno ima boljih čak i u juniorima..
  • vlatkomarkovic
    4k
    Ja ne znam, zakaj svi ulaze u nekakve ekstreme, jeboga ja…. Znaci čovjek nije Mišić, ulogu Misica može zamijeniti samo protivi ova 3-4 kaj su zalutali u HNL, ako se ne dignu…..Sto nije loše, ali je daleko od idealnog. Ali to sto nije prototip Misica ne znaci da je loš ili beskoristan…. Ima itekako kvalitete, fizikalije, dobiva duele, opasan je iz drugoop plana, razumije igru, nije taraba s loptom…. Dobro će nam doći i u drugim utakmicama koji nisu najslabije, ali ne umjesto Misica nego uz njega ili s klupe…. Sad bi li netko od juniora bio kompatibilniji kao 1 za 1 Misica, po meni vjv, ali ono ok je….
  • striko
    3.8k
    Doveden kao zamjena Mišiću i odjednom ga svi stavljaju uz Mišića.
  • Orc123
    17.1k
    pocetal tvogbosvrta ti je dao odgovor zasto jento tako.....tu nema pomoci. To se zove patoloska mrznja + neka malo teza dijagnoza.

Moras biti teski degenerik da Kirila ne ocjenis barem sa ocjenom 6 ili cak 6.5 na njegovom debiju. Odigrao je fakat dobrih 70 minuta i onda je pao fizicki sto je i normalno.
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Pa defanzivniji je i u utakmicama gdje nam to treba zasto ne bi bio uz Misica?
    Uostalom, lik je odigrao 1 utakmicu i vec znamo da nikako ne moze u jacim bez Misica. Mozda da se malo uigraju i upoznaju svi skupa? Mislim Pavic je igrao LP sad da iskusniji Rus nemre kurca je onak malo prepotentno .
  • Mali Zeus
    22.1k
    Moras biti teski degenerik da Kirila ne ocjenis barem sa ocjenom 6 ili cak 6.5 na njegovom debiju. Odigrao je fakat dobrih 70 minuta i onda je pao fizicki sto je i normalno.Orc123

A kad tom čovjeku babi vjerojatno drot govori kaj da napiše. Mora biti što više kenjanja, cinizma i negativnosti i između redaka kritike uprave.
  • Mali Zeus
    22.1k
    Doveden kao zamjena Mišiću i odjednom ga svi stavljaju uz Mišića.striko

Pa može biti i jedno i drugo, zar ne?

Što uopće znači uz bok Mišića, da ne bi mogao igrati s njim?
  • striko
    3.8k
    Može i u napad sve ok. Ali ako obojica igraju opet nitko nema da odmori Mišića
  • Fan
    2.7k
    Doveden kao zamjena Mišiću i odjednom ga svi stavljaju uz Mišića.striko

S obzirom na nedostatak prave šestice, kako bi trebali igrati protiv Sunderlanda ili Bayera? Sa dvije ofenzivne osmice i hibridom Mišićem/Rusom?
    Jel kuže ljudi kolki krater ostaje iza sa Zajcom/Kačom u ekipi, gdje nebi sa Ivanušecom?
  • Mali Zeus
    22.1k
    ↪Mali Zeus Može i u napad sve ok. Ali ako obojica igraju opet nitko nema da odmori Mišićastriko

Ne vjerujem da će biti toliko tekmi da njih moraju obojica igrati, recimo europske bi mogli, ali u HNL-u nema potrebe.
  • Ljubo
    1.8k
    bilo je vrijeme da se i ja složim sa tobom oko nečega.
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.