• Facke
    8.8k
    Najte mi toga tovara footya tu lepiti na forum :vomit: :lol:
  • BPAM
    346
    Dobio sam veliku dozu kritike kad sam spomenuo Šotičeka u vezi nas...Koje to naše krilo trenutno igra bolje od njega?
  • criticus
    9.4k
    Čovik je odbio Dinamo da bi nakon par godina potpisa za klub u koji nemože nikad ić jer je dinamovac. Boli me kita kako igra.
  • Guzy91
    14
    Mi da smo htjeli on bi bio.kod nas.
    Govorimo sad o tome da he netko birao.nasa krila prije njega ali ja ne vidim isto da mi imamo bolje krio.
    Bijeli bolju igru imaju od nas jucer a doveli sve posudbe.
    Evo neka Kovacic je trener Hajduka pa ja mislim da oni 2 pasa ne bi spojili.
    A pritisak i navijaci bi ga pojeli.
    Opet meni sve to vodi da mi nemamo trenera i gotovo a onda se jos tu promasilo i zakasnilo.
  • Blå blixt
    3
    Samo trenera kada bi se rijesili, mislim da bi igra bila puno bolja!
  • ElDorado
    14.3k
    Mudri u Istri?
  • Jos-Optimus
    13.2k
    svako naše krilo bi kod njih izgledalo još i bolje, nismo ista razina, shvatite to
  • VolimDinamoOo
    654
    Ako se dobro sjecam, bile su to neke ucjene Dinamu tijekom transfera Soticeka pa je propalo.. pa sad kad ga lose krenulo, htio bi nazad.. e pa ne moze.. nek se drzi Splicana, samoprozvani dinamovac
  • tp1997
    3.2k
    nismo ista razina, shvatite toJos-Optimus

Ali baš zato je upravo suprotno. Naša krila imaju značajno bolje suigrače kojima mogu stvarati prilike, i koji ih mogu stvarati njima. Kad ti je s one strane centaršuta Beljo, ili kad ti taj isti Beljo odlaže loptu, to je miljama ispred Šege; mi u vezi imamo Mišića, Stojketa, Zajca, Kača, a njima pogotovo nakon odlaska Pukštasa jedino Pajaziti ima išta što liči na tehniku i kombinatoriku (možda ovaj Fayed bude netko i nešto, vidjet ćemo). Što je opet razinama ispod onoga što mi imamo.

U kontekstu toga je porazno da Šotiček ima 6 G/A u sezoni, a sva naša lijeva i desna krila zajedno imaju 7. Porazno je upravo zato što smo mi viša razina, a taj Šotiček nije ništa posebno. Upravo u tome se vidi koliko smo otužni na ključnoj poziciji za sustav koji igramo. A nije da i mi nismo imali razne Rudeše, Gorice, Belupe i Kauno Žalgirise u sezoni za nabijanje statistike, pa nije ni validan argument samo reći da su oni imali lakše protivnike.

Uostalom Carević je vrlo otvoreno rekao da mu je taktika bila pustiti naša krila da igraju, jer zna da su limitirani, a Kovačević je to maltene priznao i rekao da mu je uspjelo. Kad oba trenera to vide, da ga jebeš, imamo problem.
  • Jos-Optimus
    13.2k
    ma nesto meni ne stima s Kovom i ekipom, nema on te liderske osobine...možemo mi ne voljeti Hoxhu, on je svejedno Ronaldo za HNL...pogubili su se u miksanju, hijerarhiji...treba nam ozbiljan rez i upgrade na klupi
  • tp1997
    3.2k
    treba nam ozbiljan rez i upgrade nanklupiJos-Optimus

Tu se slažemo bez pogovora, sigurno da bi iskusniji, autoritativniji i taktički potkovaniji trener od Kove izvlačio više od igrača koliko god limitirani bili (npr. Bjelica i Špikić). Ali i dalje su limitirani. Meni je jučer stvarno bilo bolno gledati Hoxhu koliko je bezidejan kad mu ta njegova one trick pony fora ne prođe
  • Blå blixt
    3
    Lazna devetka objavio da je Kova dobio otkaz. Da mu je neki njegov izvor javio
  • crophantom
    7.4k
    taj je jucer napravio video u kojem je nesto mljeo da prodajemo Belju i kupujemo Livaju.
  • VolimDinamoOo
    654
    ukrao si mi rijec iz usta... bas sam htio povuc paralelu s tim njegovim izvorima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.