• ZgDLions
    2k

Nadam se da ova cetvrta ne bu frustrirajuća, jer ako i u kupu bude drame onda mi više ništa ne bu jasno.
    Živo me zanima postava za tu tekmu, nije valjda da idemo sa najboljima.
  • Milki1
    56
    Sad kad kova izade protiv Bedema sa postavom ovako otprilike:
    Kotarski
    Tabinas-Galesic-Mckena-Vinolf
    Misic-Stojkovic-Zajc
    Lisica-Beljo-Orsic
  • Nogo
    12.9k
    Nakon prospavane noći moram napisati svoj osvrt.

Uglavnom, neki igrači trenutno nisu u formi i mislim da bi trebali preseliti na klupu. Tu najviše mislim na Valinčića, Lisicu i Zajca.

Vidjeli smo Rusa, ali isto tako smo vidjeli koliko nam Mišić nedostaje. Nadam se da će Almena, Ivanušec i Rodriguez zauzeti svoje pozicije te pokazati zašto su dovedeni. Također se nadam da ćemo uskoro vidjeti i Nsokija.

Kod Kove me najviše smetaju te unaprijed predvidljive izmjene od 60. minute pa nadalje, kao i stalno mijenjanje pozicija igračima. Volio bih da ponekad iznenadi nekom drugačijom reakcijom, a ne da svaka utakmica ima isti obrazac.

Veseli me činjenica da smo još jedan bod bliže tituli i da se pobjeda piše.

Osobno bih zamijenio Tabinasa i Mikića - Tabinas bi po meni trebao u Dinamo II, dok bi Mikić mogao biti zamjena u prvoj momčadi.

Nadam se da ćemo s novim igračima samo napredovati i da više nećemo gledati utakmice poput jučerašnje.
  • Hebimir Strašni
    372
    Mislim da su svi na psihičkom planu pali i to žešće. Ovaj viking ih je razhebo toralno. Očito su se svi već vidjeli u LP nakon nakon ždrijeba i prve tekme.
  • hb1
    878
    Tako je, o problemu se priča i riješava se čim se prepozna a ne kada je kraj, to je isto da čovjeku koji jede 30 ćevapa za ručak sačekaš da dođe na 150 kila pa mu kažeš da mu to nije dobro.
  • DiddyGuela
    6.8k

A jebemu ali i to je do trenera. Trener se mora izdici iznad toga a ne spominjati eliminaciju kao nesto sto nas je uzdrmalo i zbog toga eto 10 dana kasnije i dalje igramo slabo.

Prvo mi na pamet padne onaj tragicni Shakhtar u Zagrebu pa gostovanje u Rijeci par dana kasnije kada smo ih razmontirali 5:0. To jednostavno moras pripisati treneru, pripremi, duhu momcadi, stagod... Meni ovaj danasnji Kovin Dinamo nikako ne odise duhom, karakterom, mudima.

Ceka nas jos puno toga tokom ove godine, puno je tu utakmica u HNLu i Europa ligi. Ako ce ovakva reakcija biti nakon poraza u Europi... nece biti dobro!
  • Crni86
    24.2k
    Nije problem 1:0 pobjeda, nije toliki problem niti tih prvih 60 minuta. Na kraju netko je i napisao vec koliko smo tekmi pod Vahim i Bjelicom dobili 1:0 i nikom nista.

Problem je zadnjih pola sata. Imas rezultat koji ti pase, trebas ugasit utakmicu i stavit ju pod kontrolu. Pali smo na istom testu kao protiv Vikinga. Jednostavno ova momcad ne zna privest utakmicu u miru kraju kad joj rezultat odgovara.

Viking je malo slozenija prica, bila je tek 20. minuta kad smo poveli 2:0, Viking kvalitetom je ipak blizi Dinamu nego Gorica. Ali porazno je da to ne znas napravit doma protiv Gorice zadnjih 20 minuta. Mi smo jucer zadnjih 20 minuta izgledali ko da gostujemo na Bernabeu i cuvamo 1:0. Nabi sto dalje od gola i drz nedaj. Pa naravno da ce se Gorica razigrat i namirisat priliku, gube 0:1 i nemaju sta za izgubit, a ti im samo vracas loptu na volej da te zakucaju. Kao da ih zoves - dodite, zabite nam gol, spremni smo.

Pod Bjelicom i Vahom se znalo kad bi poveo 1:0 mogo si ugasit tv i znao si da smo pobijedili. Te momcadi su kvalitetom privodile takve utakmice kraju, pa i protivnici su vec znali da na 1:0 je gotova prica. Ili ce takav biti kraj ili ce ih primit 5, ovisno o raspolozenju i umoru.
  • Mr Anderson
    21.9k
    Ma ne mogu se ja nositi s tobom, cijela čerga ti zavidi i pjevaju o tvojim moćima u dugim ciganskim noćima. Svaka ti...Shimano9

Ja na primjer mislim da du Makedonac i Tatica jedan te isti lik koji se s dva profila sam sa sobom razgovara, titra si jajca i glumi lidera.
  • LukaLukic
    5
    Imam osjecaj kao da se veznima (osim misica i rusa) ne igra obrana. Ne znam kako Kovacevic ne vidi te probleme u obrani. A i krila nisu nista bolja u vezi toga.
  • Makedonion
    361
    Ja na primjer mislim da du Makedonac i Tatica jedan te isti lik koji se s dva profila sam sa sobom razgovara, titra si jajca i glumi lidera.

To i ja mislim isto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube