• Big Daddy
    1.9k
    ma dobro, ove koje idu na fizicke sukobe ne zamjeram ih, sjebao ih zivot pa traze ispusni ventil i istersaju se ovdje, valjda su prije toga zenu istukli. Ovo je forum di se izlazu misljemja i nitko njih osobno ne dira nego se ocijenjuje trener koji ima masu kredita i naravno da kao navijac Dinama s tim ne mozes biti zadovoljan.
  • Sveznalica86
    15
    identificirao sam se u datom trenutku ko moderator, uostalom sloboda govora na forumu je zajamcena dok god se ne vrijeda nikog
  • vjeko1701
    29.3k
    Nije ti ovo mjesto gdje se možeš sam identificirati kako ti odgovara. Ostavi moderaturu onima koji su zaduženi za to a o ovoj obrani slobodom govora da ne pričam.
  • rokikaciga
    18k
    ↪vjeko1701
    identificirao sam se u datom trenutku ko moderator
    Sveznalica86

Ne znam jel bi ovo u shit of the day ili u forumski hall of fame stavio
  • vjeko1701
    29.3k
    Definitivno hall of fame
  • GOAT
    9.3k
    identificirao sam se u datom trenutku ko moderator,Sveznalica86

they/them modera/tor
  • Sava Krpa
    1k
    mislim da je Kopić na tronu ipak.
  • tomi-pds
    140
    Kovi bi dao šansu još ove 4 tekme do pauze.
    Klupa za ove van forme,dat šansu prinovama.
    Bedem mora rješiti sa rezervama u prvenstvu obe pobjede a sa Židovima očekujem dobru igru i pobjedu.
    Svi govore da ćemo biti prvaci sa dvoznamenkastom prednosti al isto se pričalo i prije dve godine pa nam ga je Rijeka metnula.
    I tad se predugo čekalo sa smjenom i to nas je na kraju koštalo.
    Kak stvari stoje cijelo prvenstvo ćemo biti na Maksimiru i samo bi nam falilo da se stadion zatvori proslavom naslova Hajduka, otišao sam malo predaleko al jbg pušem i na hladno
  • podrska klubu
    6

Hvala

Stvari treba staviti u perspektivu. Ako ljudi očekuju da će se HNL osvojiti sa 36 pobjeda, ok, možemo brojati svaki kiks. Po meni osobno gostovanje nakon Europe, a pogotovo LP i ispadanja nigdje nije kiks, a ponajmanje na Drosini gdje smo pobijedili koliko puta u zadnjih 3-4 godine? Kiks bi bio da jučer nismo pobijedili, ali jesmo na žalost mnogih "navijača".
    Mislim, ne znam što vi točno očekujete i tko bi uopće vama udovoljio?

Kova kakav god da je, je redom:
    1. Preuzeo potpuno novu momčad,
    2. Suvereno osvojio duplu krunu,
    3. Složio ekipu koja igra prilično efikasan i napadački orijentiran nogomet što govori podatak o zabijenim golovima. Ne tako davno nam 1-0 pobjede nisu bile interesantne,
    4. Dignuo je trzisnu vrijednost gotovo svim napadačkim orijentiranim igračima od kojih ce klub u skorije vrijeme značajno profitirat, a isporučio je i rezultat. Čak i igrači koji se nisu snašli poput (Vidovic) i igrači koje se sprdalo (Soldo) su otišli za solidne iznose.
    5. Izborio je proljeće u Europi s potpuno novom i neugiranom ekipom te nes(p)retno ispao u Belgiji,
    6. Ušao u novu HNL sezonu sa slabijom ekipom nego što je zavrsio sezonu i otvorio je sa 4 pobjede i remijem.

I sada ćemo tjerati čovjeka jer frflja dok priča, nismo dobili Goricu u hendikepu i ispali smo iz LP u utakmici gdje se većina Zone složila da su šanse u najbolju ruku 60/40 za nas.
    Dozovite se pameti dok nije kasno
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    Neki su se šprdali sa Sopom a ja nešto više nisam siguran da je on lošiji od Kove
  • podrska klubu
    6

Ok, nije ti drag Kova, ali to nisu argumenti. Za smjeniti čovjeka ipak treba nekakav konkretan razlog, a srećom klub vode ljudi koji nešto i znaju, a ne lupaju glavom po tipkovnici iz dosade
  • Praskaton
    6.2k
    Sve se znalo i vidjelo u europi prošle godine.Sve dalje od toga je samo za ove koji su slijepo zaljubljeni jer je Kova Bobanov izbor
  • podrska klubu
    6

Tako je. Nepogrešivi Zvone.
    Živio
  • Archangel
    300
    tesko, Boban je pokazao i pricao da ne radi takve stvari emocijama. Ako ce letit, to ce biti tik prije zimske pauze i to ako EL rezultati budu loši (ili HNL rezultati budu loši).
    I imat ce Boban spremne 1-2 zamjene
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.