• fakin
    6.7k
    daj neka me netko podsjeti, ako je odabran pobjednički rad zašto ga se ne objavi? zašto treba čekati mjesec dana da ga javnost vidi?
  • Denle
    952
    daj neka me netko podsjeti, ako je odabran pobjednički rad zašto ga se ne objavi? zašto treba čekati mjesec dana da ga javnost vidi? — fakin

Zato sto je prostor za prezentaciju u Velesajmu rezerviran u 9. mjesecu u tocno odredjeno vrijeme, zato sto se tako planiralo, zato sto se pridrzavaju rokova.

I to sto je neka osoba na SSC-u rekla da je pobjednik vec odabran treba uzeti s dozom soli. Ne treba znaciti da je istina.
  • crophantom
    8.6k
    pa jel znamo kad je to vrijeme? :grin:
  • Denle
    952
    pa jel znamo kad je to vrijeme? — crophantom

Ne znamo tocne datume. Netko je ovdje spomenuo pocetak 9. mjeseca za objavu pobjednika, a predstavljanje maketa na velesajmu negdje poslije 15.09.
  • NitkoBitan
    39.8k
    Nakon kiksa protiv Vikinga sasvim slucajno curi informacija da je pobjednicki rad odabran, a nakon potpunog ispadanja iz Lige prvaka Boban saziva presicu i baca svih 85 papira predanih radova uz napomenu da se svi skupa skuliramo inace budemo vidjeli k a ne pobjednicki rad :rofl:
  • fakin
    6.7k
    po ovome bi trebali u osmom mjesecu objaviti pobjednički rad:

5DZhKNs.png
  • Denle
    952
    to su stari rokovi.

Natjecaj je trajao duze. Sluzbeno je zavrsio 17.07., a modeli su se trebali dostaviti do 28.07.
  • SAS1987
    20.8k
    Zna tko ak je istina da je istocna tribina bila izgrađena za manje od tri mjeseca? To mi se cini poprilicno nevjerovatno? :smile:

653392814-956194163525022-9006136953544777185-n.jpg
  • gledatelj
    1.5k
    Ufff al si me scimao. Dajte ljudi oprezno sa objavljivanjem u ovoj temi ovih dana haha
  • pešća
    2.1k
    Možemo li kroz iduća dva tjedna očekivati neke informacije vezane za natječaj?
  • criticus
    9.5k
    Cinici bi rekli da su iduća dva tjedna ključna...
  • gledatelj
    1.5k
    Na skycrapercityu spominju da bi idući tjedan mogli saznati pobjednički rad. Nadajmo se da je istina
  • Sesvećanin
    761
    Nisam spreman na ovo. Nadam se da ćemo svi past na koljena u konzumu kao jednom Omake, ali ovaj put od sreće :grin:
  • fakin
    6.7k
    Samo se nadam da ce biti zaobljeni stadion, a ne kockasti jer su mi takvi puno ruzniji vizualno
  • Big Daddy
    1.9k
    ma sam nek je arena, natkrivena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention