• Ljubo
    1.8k
    Mišić-Kravtsov-Stojković u Europi će biti nezgodna vezna linija protiv svakog od naših protivnika.
  • Big Daddy
    1.9k
    Upravo to. Danas je ispred obrane bilo sve na Kirilu, dok Misic bude iza ili uz njega, bude on zvijer.
    Jos i Ivanusec, Stojke i Miha, bude to jako dobro
  • Profesor Baltazar
    247
    On je čovjek od zadatka. Ne treba od njega očekivat neka ne znam kakva proigravanja ili neke poteze. Niti ne treba, imamo dovoljno drugih igrača koji su za te stvari. Duel igra nam je užasno slaba i nikakva, mekani smo i skakućemo oko protivničkih igrača bez ulaženja u duele.
    Sa Kirom se nadzire da se to može poboljšat.
    Tek onda možemo bit konkurentni u Europi.
  • dBK
    448
    Razočarani jer je, vidi čuda, daleko od Mišića!
    Je li ovo ljudi ozbiljno pišu?
    Je li stvarno netko očekivao da, u ovoj fazi stvaranja momčadi (da, stvaranja) dovodimo nekoga kvalitete Mišića...besplatno...i spremnog da i odsjedi na klupi dosta vremena...i upada u naš rang plaća?
    Malo realnosti ne bi škodilo...s vremenom, možda, uz puno sreće i puno rada budemo i u toj poziciji (ponekad).
    Iz mog ,nestručnog, kuta i na uzorku jedne + sitno utakmice - unaprijeđeni Soldo, kvalitetom poprilično bliže razini Dinama, mogao bi biti koristan dodatak kapetanu (i momčadi)
  • Crni86
    24.2k
    Poremetio ga je zuti. Ostalo sve jako jako dobro po meni.

A nije mu pomogo ni trener s izmjenama i konstantnim rotiranjem veznog reda. Bas se vidlo pred kraj da jako jako pazi zbog drugog zutog.
  • Mr Anderson
    21.9k
    Dobar je Rus, nije razina Mišića, ali biti će koristan.
  • Dzoni
    8.1k
    Dobro iscoutiran igrač, donosi upravo ono što treba kao zamjena Mišiću. Palac gore za debi
  • K3p
    447
    Prvo sto sam primjetio je da mi vise vuče na ademija nego na mišića. Što će nam super biti za europske tekme. No ne znači da nece moći i mišića zamijeniti, ali čini mi se da ce mu za to trebati vremena jer pri postavljanju bude iza prve protivničke linije umjesto u njihovoj razini.
  • Bryan
    151
    Dajte ljudi,prvo poluvrijeme je bio jako dobar. Bio je tam gdje treba bit, dijelio lopte koje bi osvojio. Dobar i u zraku. Drugo od 60' min...nitko nije bio dobar osim Kotarskog.
    Dva puta je krivo dodao jer je naivno mislio da će bočni igrač htjet loptu u čisti,nebranjeni prostor. A Valinčić se čudi da zakaj mu ovaj ne daje u noge nego očekuje od njega da se kreće ...
  • Noel
    24.5k
    Kad se malo još uklopi bit će odlično pojačanje. Miran na lopti možda malo na trenutke jučer bez koncentracije ostao ali zasad dosta dobro.
  • vlatkomarkovic
    4k
    Ima itekako svoje vrijednosti, ali nije zamjena za Misica, može pokriti ove utakmice protiv najslabijih HNL ekipa i to je to…. To ga ne čini beskorisnim ili manje vrijednim, samo nemre odigrati to sto igra Mišić….
  • ElDorado
    14.3k
    U EL realna opcija s Miškom na 6 i Stojke ispred. I Ivanusec lijevo krilo.
  • vjeko1701
    29.3k
    Definitivno, najveći plus u njegovom dolasku bi trebala biti igra u paru sa Mišićem u europi i derbijima.
  • ElDorado
    14.3k
    Samo me strah da ki to naš trener to vidi isto ili će drviti po dvije visoke osmice
  • Droljo
    31.7k
    Ne želim čitati zadnjih 5-6 stranica.
    Prva utakmica za NAŠ klub. Enter
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.