• Gradina
    436
    ja koji se upravo vraćam u Šibenik s utakmice sam "u najboljem slučaju" antitovar kad kažem da je sramota na prekrasan dan početkom 9. mjeseca imati 6000 navijača na stadionu, dok 600 000 ljudi iz Zagreba i bliže okolice tvrdi da navija za Dinamo, a mlati praznu slamu po gradelama i kafanama umjesto da pogleda klub za koji navija
    Ma daj mi se skini
  • NitkoBitan
    38.6k
    Kad se gleda cista brojka zvuci lose. Ali imas brojcano solidan kop na sjeveru i fino popunjen zapad, pravi nogometni ugodaj. Kaj bi trebali to rasprodat i otvorit gornje tribine? Malo realnosti. Bit ce bolje na Kranjci.
  • Nevo7
    997
    Ako realno pogledate, Dinamo je u zadnjih 8 godina nominalno gotovo udvostručio cijenu karte za Zapad, Bayern ju je povećao vrlo malo (kategorija 1).
    Našu smiješnu ligu nema smisla uspoređivati sa njemačkom. Čak ako pogledamo sa kuta mužnje navijača i klupskog odnosa da smo mi samo potrošači i da je dinamova utakmica proizvod (kako nam žele prikazati), vrijednost za novac je nikakva.
  • Purgeri
    1.3k
    Nevjerojatno je da se na ovoj temi stalno iznova vode isti razgovori. Shvatite više da nam je oko 7000 limit za utakmice s ovakvim protivnicima na ovom stadionu. Bit će lakše vama, a bogami i nama.

Bez novog stadiona nema napretka. Postoji oko 5000 ljudi koji će doći bez obzira na sve (prije nešto godina je to bilo duplo manje), a sve iznad toga ovisi o tisuću faktora. Svi ovi koji su izvan kruga fanatika dolaze zbog nekakve atmosfere, nekakvog iskustva koje čini razliku u odnosu na to da gledaju utakmicu na televiziji... Dakle s ovim stadionom smo tu di jesmo, stižu bolji dani
  • Big Daddy
    1.9k
    Najbolje da se o tome ne priča dok se sramotimo do Kranjče, a tada ako na svakoj nije barem 10 k onda s k vragu…
  • criticus
    9.4k
    Austria 12k Ferencvaros 10k, Olimpija 2k Ujpest 6k Slovan 6k).Sibirski plavac

Svi navedeni klubovi skupa nemaju renome, igračku kvalitetu, povijest ni famoznu kategoriju "veličina kluba" blizu Dinama. Ali ni blizu, svi skupa.
  • Sibirski plavac
    10k

Na svojoj državnoj razini jesu. Pogotovo Ferencvaroš. Još imaju Groupama arenu za kojom se godinama slinilo u Hrvatskoj da i nama treba jedan takav stadion.I opet 10k im je neki top izgleda.

A ovi ostali su također renomeom na državnoj razini tamošnje verzije Dinama ili Hajduka povijesno, te imaju moderne stadione. A posjeta nekima u rangu Rujevice ili stadiona u Varaždinu.
  • Probirštift
    1.6k
    Ima li netko brojke za koliko je zapad izdao karata a koliko sjever, imam osjećaj da je zapad bio dosta popunjeniji nego rubovi sjevera
  • Purgeri
    1.3k
    Dajte čovjeku podatke da može pouzdano utvrditi je li na tribini na kojoj se zviždalo bilo nešto više ljudi nego na tribini na kojoj se navijalo
  • Dzoni
    8.1k

Boli me kurac odakle si, navijaj za Šibenik i odjebi. Kaj ti trebam pljeskat jer si iz Šibenika i "navijaš" za klub sam zato jer su kontra tovara. Dinamo je iz ZAGREBA, ne iz Šibenika
  • Purgeri
    1.3k
    Nepotrebno. Izrazio se kako se izrazio, nisam ni ja oduševljen dijelom napisanog, ali ako je došao iz Šibenika u Zagreb na utakmicu s Goricom navija za Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.