• DerHerrKool
    1.8k
    ZQkKzTB.png
    Izgleda da se ipak nekaj kuha kod njega ili sofa prepisuje od ničote
  • Orc123
    17.1k
    Screenshot-20260905-201158-Sofascore.jpg

Screenshot-20260905-201218-Sofascore.jpg

Odlicna utakmica, ali ostat ce u sjeni lose igre cjelokupne ekipe. Da smo dobili gol opet bi on bio kriv, u to sam siguran, a danas je otklonio brdo opasnih prilika. Naravno, ocekujem opet pljuvacinu od novinara po njemu. . .

Istina je surova, a to je da ko momcad se branimo katasteofalno a to je do trenera. Da ne znam kakvi stoperi igraju to bolje ne bi izgledalo.
  • Crni86
    24.2k
    Mora pod hitno prestat sa tim pracenjem svog igraca do centra, u sustavima gdje je obrana uigrana to netko mozda pokrije.

Kod nas time nastane krater.
  • Dzoni
    8.1k
    Spasio dve čiste kontre sam, bez ičije pomoći!
  • joesimunic
    596
    Ma danas jedan od svjetlijih točaka, ali realno stoper za kojeg je 10 klubova iz petice zainteresirano takav mora bit protiv gorice.
  • DrRatoljub
    1.5k

Tu ga moram pohvaliti, ali je tu opet bila situacija "Hvala Bogu da ovi nemaju pojma." Npr. protiv Vikinga to nije bilo moguće jer nisu invalidi. Ovo je kritika nase čitave obrane, ne Domingueza.
  • rokikaciga
    18.1k
    To moraju Moris i McKenna suziti prostor ako ce Sergi iskakati iz obrambene linije a ocito se to ne radi. Medurelacije izmedu igraca je zivuci organizam i doslovno je dosta 2 kriva koraka postavljanje da razjebes koncepciju i otvoris prostor za dubinsko proigravanje i sansu 1 na 1
  • Thor
    3.9k
    Ne znam zakaj je bil ljut na kraju...tam je na sjevernom golu napal i istukel stativu nogama i rukama u bijesu nakon napada gorice. Vjerojatno kaj je valincic ispal ili ne znam :mask:
  • Jaro
    12.6k
    bio je ljut nekoliko puta jer su Stojke, Zajc a kasnije cijeli Kovin bezvezni red kuhao i ostavljao stopere na cjedilu.
  • DiddyGuela
    6.8k

Da. To si bas sjajno primjetio. Tocno se vidi da je Sergi potpuno druga skola stopera... moderan igrac koji lovi svojeg napadaca i na centru, za razliku od ovih nasih prosjecnih defenzivaca koji bi rađe golmanu u krilo nego izasli agresivno na napadaca.
  • Crni86
    24.2k
    ako je takav dogovor onda neka vise netko njima skrene pozornost zatvore.

Ako takav dogovor nije neka vise kazu sergiju da prestane izletavat.

Ovo jednostavno nema smisla i tu ne smatram da je sergi krivac. Krivci su oni koji nisu iskordinirali nasu obranu koja igra zajedno vec preko godinu dana. U zadnje 4 tekme smo imali 3 puta istu ovu situaciju. Mislim ovo je vise komicno
  • Fan
    2.7k
    ovo si lijepo sročio da moraju il zatvarat il da sergi ne smije izletavat. To je samo dokaz da taktike prema iza uopće nema (ili je pojedinci ignoriraju) i to se već nebrojeno puta ponavlja. Trener je tu da to korigira, al to očito on ne radi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet