• rokikaciga
    18.1k
    Noa, oprosti im jer ne znaju sto cine
  • miro
    9.8k
    Meni je ogromna misterija kako ovaj dečko nema mjesta u prvoj ekipi. Zašto smo mi s njim potpisali novi ugovor, a ne dajemo mu šansu? Ok, mislili smo, imamo Valinčića, koji ima cijenu pa ajmo mu dat utakmice, možda ga promovirat u reprezentativca i dobit neku dobru lovu, ali dečki moji od toga ne bu niš. Nisu bezveze Jakir i Ipswich bacili oko na Mikića, mogu ga dobit za kikiriki na zimu
  • ElDorado
    14.4k
    Ako on nemre bit bolji od ovog preuzasnog Valincica onda stvarno
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    da sad ne tražim , ali si neki dan napisao da je loš i da je onaj drugi bek puno bolji od njega
  • FazeN
    8.4k
    da sad ne tražim , ali si neki dan napisao da je loš i da je onaj drugi bek puno bolji od njegaKujtim Shalla

Ja? Zamjenio si me frende.
    Koliko god nekima bilo teško čuti jer im ispada ova tema poput Mudražije,
    Stavljam (da se izvinem), jaja na panj da je Noa Mikić bolji bek od Tabinasa, te da ako ga ubacimo od 1.10. u ekipu, do 2027. godine imamo boljeg beka i od Valinčića.
    :)
  • ElDorado
    14.4k
    Ostali bekovi u B su nam bas losi
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    ispričavam se kolega, bila je riječ da je Radnić bolji od Zebića. Nije bila riječ o Mikiću. Još jednom se ispričavam. Nije mi bila namjera nikalav napad. Samo sam te pobrkao u vezi Mikića jer je neko gledao Dinamo 2 i rekao da je i tamo bio loš a spominje se u kontekstu Hulla. Još jednom oprosti jbg . Moja greška a mali treba ući sad ili nikad . Svi su bolji od Valinčića trenutno . Šta se sa njim desilo ne znam i nemogu odgovoriti na to pitanje ali to nije isti igrač kao kad je tek došao.
  • njurci10
    672
    Treba Mikica gurati, ne može biti lošiji od Valincica.
  • ElDorado
    14.4k
    Prvi put ću to napisati nakon svih propalih hypeova i do sad sam branio politiku kluba: da Mikić mora igrati i mora ga se forsirati. Ali i uz promjenu desnog krila.
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    Ne znam u kakvoj je formi almena ,jel bio na klupi danas. Ako je bio a nije zamjenio lisicu danas ,onda ne znam kad će. Osim ako Kova nije vidio lisicu kao nekad Figo . Ne bi me čudilo da je njemu bio top
  • ŽacZgb
    397
    Bio je Almena na klupi. Nakraju koliko god Lisica bio loš bolja odluka bi bila da je Valinčića mijenjao,a Lisicu ostavio u igri.
  • FazeN
    8.4k

Sve u redu frende nemaš se što ispričavat haha s obzirom kako je ovo danas izgledalo, dobro je da smo prisutni :lol:
    Znam da postoje oni "Team Mudražija" ili postaje lagano "Team Mikić"
    Ali svejedno mislim da sam valjda da dam komentar kao netko tko ne propušta utakmice naše Akademije nikako, (rijedak slucaj)
    Neću produbivati temu ali Garantiram (s velikim slovim G!)
    Ovo što je Moris dobio, da se da Noi, imali bi beka nekoliko godina!

Kak bi rekao @rokikaciga GARANTIRAM!
  • Kumerle
    3.5k

Ne pratim toliko kao ti, ali pratio sam par utakmica. Dosta sličan profil igrača Vinlofu po meni, pokazivao je to i u seniorskoj konkurenciji.
    Naravno da je bilo grešaka jer je bačen u vatru mlad, ali imaju ih svi, imao ih je i Gvardiol (Ferencvaros necu nikad zaboravit).

Nadam se da će uskoro dobiti priliku.
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    @FazeNja vjerujem tebi i ekipi koja prate i te mlađe kategorije. Ja så sam u ZG nebi utakmicu propustio . Meni je čudno da Mikić nije igrao ni kod jednog od naša dva zadnja trenera ,opet oba su ziheraši pa vjerujem da je zbog toga ,smiruje me što je neko napisao da mu se Lakić brine za karijeru sad. Čovjek je veliki gospodin i gleda šta je najbolje za njegove igrače. Moj utisak. Samo ono što mi je najgore nije Mikić jedini koji ne dobija šansu. Gledam utakmice kad god mogu,baš sve , i nije više nenormalno da vidiš 16 godišnjaka na terenu u najvišem rangu neke lige. A kod nas i 18 godišnjak premlad. Imaš te Bugare på bacaj u vatru. Šunta ,Zebić kad su igrači bilo je to korektno. Mi sa Kovom nemamo niti igru niti izbacujeđo mlade igrače kao što smo to nekad radili. Imaš Zebića ,Radnića a ti ganjaš ovog dečka iz Osijeka. Pa ni naši ne igraju ,onda nađi trenera koji će im dati poštenu priliku i koji zna sa mladima. Ovaj ne zna ni sa 15 seniora u grupi i već se gubi
  • Danko
    3.4k
    Uz mikića, nije mi jasna ni zebićeva situacija, bio u prvoj, odigrao odlično, i kaj, za nagradu ga vratiš u b ekipu i sad na posudbu ..
    Inače lik je ramos za ovog iz osijeka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube