• njurci10
    713
    Rus u prvoj, guštam :blush:
  • Kruno
    1.8k
    Opet Valincic i Lisica pa dokle
  • Matija1711
    118
    Htio sam vidjet galeta na beku ali ok
  • SanctaSanctorum
    583
    Odličan sastav, odmor kapetanu, nadam se da je Zajc na sto posto i da vraća formu od danas. Debi Kotarskog, očekujem da neće imat puno posla. Nadam se da se ovi kojima je problem Lisica na desnom krilu zajebavaju i da razumiju da je on trenutno jedini normalan odabir u prvih 11.
  • badjibadara
    10.8k
    Ubacio sam stratega Kutuzova u prvu umjesto Mišića u predictoru. Šansa je skoro nikakva, ali možda je kupio Kovu nastupom u Puli, a ovo je prava prilika da ga vidi kako diše od prve minute, da skinemo bar jedan upitnik iznad glave. — badjibadara

miske na klupi,svi pali na predictoru — shameless86

Pao sam na drugim igračima, ali rus je danas bio zicer.
  • hardek
    13.4k
    Jeste vi svjesni da mi ako danas kiksamo, Mišić neće pauzirat utakmicu do 2028.? :lol:
  • DerHerrKool
    1.9k
    Di je onaj kaj je pisao da se Mišića treba kazniti klupom za one pogreške. Eto ga sad
  • Lynx17
    4.6k
    Pogledajte klupu. Zaista smo jaki.
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Mozda nepopularno ali nemam vise zivaca gledat Hoxhu u prvih 11. Rijetko me neki igrac toliko zivcira kao on sa svojim antismislom za igru.

Inace rispekt za pauzu Misicu. Nema se sto prigovorit.
  • austrijanac
    14.1k
    Stvorit cu si sliku u glavi da Misic igra jer su dobili hint da ide pozivnica pa da se ne ozljedi.
  • Marc
    1.4k
    Hvala ZETu i nesposobnoj upravi grada Zagreba kaj ne obavijesti ljude da Tram 11 ne vozi da 17 vozi obrnuto. Da 13 ne vozi.
  • fakin
    6.6k
    https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/vikend-uz-ogranicen-tramvajski-promet/9991

Tramvajske linije 2, 4, 5, 6, 9, 12, 14 i 17 prometovat će izmijenjenim trasama u oba smjera, dok linije 7, 11, 13 i 15 neće biti u prometu. Linija 3 će iznimno ovog vikenda biti u prometu i prometovat će svojom redovnom trasom, dok će na noćnim linijama (31, 32, 33 i 34) umjesto tramvaja, voziti autobusi.
  • hardek
    13.4k
    Mozda nepopularno ali nemam vise zivaca gledat Hoxhu u prvih 11. Rijetko me neki igrac toliko zivcira kao on sa svojim antismislom za igru.

Inace rispekt za pauzu Misicu. Nema se sto prigovorit.
    — GeneralNapoleon

Ja ga isto ne volim, ali na stranu i to, čak i da je u formi ne mogu razumjeti da starta 6. od zadnjih 7 utakmica.
  • Crni86
    25k
    Po zagrijavanju stvarno zajc na sestici ofenzivno, rus lijeva osmica
  • Zagi
    19.2k
    Sve u redu sa Miškom i malo ga se odmara ili je vrijeme za paniku?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet