• The Undertaker
    10.1k
    Ja se nadam da svi ovi koji su bili na prosvjedu redovno izlaze na izbore.
  • db-izbjeglica
    21.5k
    Ne znam da li ljudi uopće razumiju dimenzije slučajaThe Undertaker

a tko ih razumije?
    jel javno obznanjena bilo kakva analiza?

ja nisam poliičar, ali da se bavim takvim stvarima, uzeo bi 10 uzoraka vode, 10 uzoraka tla i odnio na neovisnu analizu negdje u inozemstvo.

ako rezultati budu loši, imaš slučaj ogromnih razmjera.
    ako rezultati ne budu loši, nemaš slučaj ogromnih razmjera.
    (što ne znači da se kontrole oko otpada ne trebaju drastično pooštriti)
  • Mr Anderson
    21.8k
    Neka glasaju protiv.The Undertaker

Da bi glasali protiv, opet znači da trebaju za nekog glasati tko zaslužuje njihov glas. Zašto bih ja na primjer glasao protiv HDZ-a ako ne vidim bolju opciju. Glasao sam u Zagrebu za Tomaševića jer mi se tad činio kao bolja opcija pa sam požalio.
  • Nine9
    396
    U parlamentu vjerojatno ali na lokalnim razinama se nakon ovoga možda i pojave građanske opcije kojima nije jedini interes trpanje u džep i zadovoljavanje potreba partije i interesnih skupina.

Od sela do gradova - okrenuti se opcijama koje rješavaju potrebe stanovništva a ne glasati na temelju niskih strasti koje isprovociraju prije svakih izbora.
  • The Undertaker
    10.1k
    Vidiš, to je posao oporbe ali i našeg novinarstva. Plenkovićeva vlada je ukinula obvezu prijave Državnom inspektoratu uvoza svake pošiljke otpada iz inostranstva te vođenja evidencije tko, što i gdje. Plenkovićeva vlada je imenovala Mikulića za glavnog državnog inspektora, istog onog koji je tražio mito da se sve zataška. Slučaj je puno više od nismo pazili pa nam se dogodilo...
  • The Undertaker
    10.1k
    Ako ti ne vidiš bolju opciju od one koja truje ljude u Lici, onda jebi ga, tu neće pomoći nikakav prosvjed.
  • Mr Anderson
    21.8k
    Navedi mi jednu bolju. I argumentiraj, molim.
  • The Undertaker
    10.1k
    Svaka je bolja. Da parafraziram, bolje da nitko ne vlada. Pustio si da stotine tisuća tona toksičnog otpada zagadi Liku? Nećeš ostati na vlasti makar ti Pernar bio konkurencija.
  • pešća
    2k
    Neka politička stranka je ciljano trovala ljude u Lici? Po tvome ispada da je HDZ namjerno trovao svoju glasačku bazu.
  • Dzoni
    8k

Čestitke HDZu, uspjeli su učiniti glavnu stvar koja će ih vječno nažalost držatu na vlasti. Ako nam je stranka jedina osuđena za kriminal i koja svjesno truje tlo, zrak i vodu najbolja opcija, možemo se svi jebat
  • Hnlovac
    7.8k
    Najveća njihova pobjeda nije pobjeda s xy glasova na izborima, nego činjenica da su ljude uvjerili da nema alternative

Uvijek ima alternative. U spektru stranaka od A-HSP do RF uvijek možeš naći jednu koja te zastupa

Edit:
    Uostalom, I da nisu 100% čiste, bitno je da sasiječe barem 1 od 1000 krakova ove hobotnice. I onda kad oni krenu puštati pipke, glasaš I protiv njih.
  • The Undertaker
    10.1k
    Napisao sam ti gore slijed događanja. Zaključke neka izvede svatko za sebe.
  • Nine9
    396
    znaš onaj izraz ‘Who is who in the zoo?’ Pa pogledaj ko je na kojoj funkciji bio dok se sve to dešavalo i ko koga štiti u svemu ovome pa će ti biti jasno to kaj sa čuđenjem pitaš.
  • Mr Anderson
    21.8k
    Svaka je bolja. Da parafraziram, bThe Undertaker

Kurac je bolja...da parafraziram.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url