• NitkoBitan
    38.6k
    Ne da se Mudrifakin

Najdinamovskiji potez bi mu bio poslusat hintove trenera i Bobana te se uputit negdje na posudbu. Imao bi minutazu, klub u koji bi isao bi snosio dio place itd.

Nemojmo se lagat, nije on razina Dinama i ne moze napredovat u hijerarhiji. Em zbog kvalitete em zbog sustava koji guramo.
  • ElDorado
    14.2k
    Canjuge se dotepli??!!
  • antecacic
    510
    Nije me bilo dok je trajala ova transfer ludnica, pa da se osvrnem na sve.

Po meni su ova posljednja dovođenja bili klasične kupnje iz panike. Natovarili smo momčad s osam krila, nezadovoljstvo s većom konkurencijom će rasti, a nije da imamo trenera koji zna rotirati kadar. Možda neki misle da je Ivanušec doveden u vezni red, ali to je čista glupost po meni. Već je jednom igrao prednju osmicu u LP 2022. i bio naš daleko najgori igrač tu kampanju. Sad bi, ako je veznjak, trebao istisnuti Zajca, pa da igraju on Stojković i Mišić? Kako li se ta taktika samo zove, ementaler? Ivanušec je najbolje partije kod nas igrao kao lijevo krilo koje se zabija u sredinu, a ni to nije trajalo u nekom kontinuitetu.

S druge strane, Almena je solidno krilo za HNL, ne zmam koliki je u Europi upgrade za Lisicu i Topića, budući da je s 21 godinom završio u Arabiji. Nsoki je veliki upitnik, dečko se nije probio na europsku listu, a nakon 20 dana nema ni debija za prvu momčad. Nadam se da ga vidimo danas.

Kako god, ostali smo jako slabi u veznom redu, a i pitanje je što je sa stoperima, budući da nam jedan pokriva i desnog beka. Ako mene pitate, Galešić će u europskim utakmicama biti prvi izbor tamo.
  • ElDorado
    14.2k
    E moj Ante tvoje vrijeme je prošlo. Bolje da se vratiš di si bio.
  • Mr Anderson
    21.8k
    ne bumo se sad pravili da se preziva Huljić, Eterović ili BezmalinovićSajla

Nisam upratio, o čemu se radi? Imam frenda koji se preziva Eterović.
  • antecacic
    510
    Demantiraj ili argumentiraj, ovako samo ispada osnovnoškolska rasprava. Valjda ja imam pravo na mišljenje.
  • ElDorado
    14.2k
    trebao si savjetovati ljude a ne nestaneš i sad kritiziraš.
  • antecacic
    510
    Nestanem zbog bana za komentare o treneru. Kritizirao sam ja prijelazni rok i ranije.
  • Zagi
    19k
    Etimologija prezimena Canjuga me nimalo ne zanima.

Talentirani mladi igrač iz naše lige mora završiti kod nas, ako ga mi želimo.
    Ovo sa klincima sa svih strana svijeta je dobro. Kao nadopuna.

Reprezentacija drzi visok nivo jer smo talentirana nacija. Taj talent mora završiti kod nas.
    Najtalentiranijeg igrača PSGa nebumo dobili. Ali našeg moramo.
  • Sajla
    23.7k
    o komentaru da su se Canjugini "dotepli na sjever", pa sam nabrojao par dalmatinskih prezimena koja su mi pala na pamet. Canjuge su kajkavci i "sjevernjaci", pa zato.

Etimologija prezimena Canjuga me nimalo ne zanima.Zagi

jbg, ti si tu temu otvorio :) ali s ostatkom se slažem. talentiran, mlad, Hrvat? mora biti na radaru dinama.
  • Crusades
    25.8k
    Prebrzo prošlo 7 dana :sad:

Vezano na temu, čudno mi je da u Loksi nisu prepoznali talent kod Canjuge.
  • Mr Anderson
    21.8k
    Aha, nisam znao, ovaj moj frend s tim prezimenom je Dinamovac. Možda mu stari nije.
  • Zagi
    19k
    ti si tu temu otvorioSajla

Netko je napisao za koga navijaju njegovi. Jedino mi je objašnjenje da su se dotepli sa juga.
    Ako nisu , e jbg. Već vidim da će imati probleme sa nogometnom inteligencijom. Kaj ćeš, ni prvi ni zadnji.

Svi smo se mi dotepli od nekud , negdje. Pitanje je samo koliko generacija ideš u povijest.
    Nebitno uostalom.
  • austrijanac
    13.7k
    a čime li ste vi treneru (ilitiga jadna osobo koja koristi ime bolesnog covjeka) argumentirali svoje misljenje, osim “on je los” ili “on nije za to”?

Evo jedan konkretni podatak - mislim da je Ivanusec upgrade u vezi jer je vec imao sezone gdje nosi vise od 50% duela dok Zajc u HNLu ne moze preko 50%.

Jedva cekam da odemo opet 15+ bodova pa da se ne pojavljujes opet.
  • antecacic
    510
    Slažem se s Krusekom, Loksa je kiksala na puštanju malog "Kevina", nadam se da ga naši imaju na radaru prije nekih stranaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.