• hb1
    842
    Moramo pronaći krila čim prije
  • wolfgang14
    4.8k
    Pa rusa još mogu zamisliti, Kotarski također sigurno, ali ova dvojica su došla 2 - 3 dana prije utakmice, pa nismo mi cirkuski klub da uđu s ulice u prvu ekipu. Ivanušec je prošao pripreme, sigurno je u dobroj formi i vjerujem da će ožda dobiti 20ak minuta, Almena ne znam kako diše, u kakvom je stanju pa tu ne mislim da će biti išta za Goricu. Nsokija bih volio barem 15 minuta vidjet kako leti po terenu i kako je izvrstan.Paggini

Znam da su tek došli ali svejedno mislim da bi mogli goricu dobit čak iako nisu na 100%. Jer radi se o 1-2 igrača ne o pola sastava. I također bi i ja volio Nsokija vidit bar 20ak minuta da ali mislim da neće ni na klupi biti.

Ne znam jel smijem reć da bi volio vidjeti Nsokija ili to znači da navijam za pojedince a ne za dinamo? I znači li to da mrzim dinamo? Siguran sam da će se neko naći da mi objasni
  • Fan
    2.7k
    ali ova dvojica su došla 2 - 3 dana prije utakmice, pa nismo mi cirkuski klub da uđu s ulice u prvu ekipu.Paggini

Guimaraes je za Arsenal potpisao tjedan dana prije nego je zaigrao u prvoj protiv Cityja, top 5 kluba svijeta, a Ivanušec, za kojeg se btw piše da je prošao uredno pripreme i u natjecateljskoj je formi, ne bi mogao zaigrati za Dinamo protiv Gorice.
    Nemoj me jebat.
  • Sajla
    23.7k
    ima negdje neki tečaj za prepoznavanje ironije i sarkazma? vidim da se ljudi dosta često upecaju
  • Mr Anderson
    21.8k
    Ne znam jel smijem reć da bi volio vidjeti Nsokija ili to znači da navijam za pojedince a ne za dinamo? I znači li to da mrzim dinamo? Siguran sam da će se neko naći da mi objasniwolfgang14

Kaj se sad praviš grbav kad si sam ničim izazvan počeo plakati kak buš morao gledati Valinčića i Lisicu. Pa nije ovo prijateljska utakmica da se isprobavaju igrači koji su danas stigli ili koji kotiraju oko 25. mjesta.
  • wolfgang14
    4.8k
    ima negdje neki tečaj za prepoznavanje ironije i sarkazma? vidim da se ljudi dosta često upecajuSajla

kao što vidiš Anderson nije bio sarkastičan (ako si na njega mislio) :sweat:
  • Paggini
    98.1k
    Guimaraes je za Arsenal potpisao tjedan dana prije nego je zaigrao u prvoj protiv Cityja, top 5 kluba svijeta, a Ivanušec, za kojeg se btw piše da je prošao uredno pripreme i u natjecateljskoj je formi, ne bi mogao zaigrati za Dinamo protiv Gorice.Fan

Pa evo, ja ne bih stavljao nekog tko je odradio 2 treninga s ekipom u prvih 11. Lud sam!
  • hardek
    12.5k
    Nadam se Kravcovu umjesto Zajca i onda kada (nadam se budemo vodili 3,4 razlike) Mišića zamjenit Ivanušecom a Kravcova spustit na 6.

Na taj način odmaramo načetog Zajca, Mišića i isprobavamo Kravtsova na obje pozicije + Ivanušecu dajemo minute da diže formu.

Klasična win-win-win-win situacija
  • Crusades
    25.8k
    jesi brojao i win za pobjedu Dinama?
  • Fan
    2.7k
    pa ne bih ni ja nekog poput Nsokija ili Danija koji su prinove, a ne pojačanja npr., al Ivanušec, a ni Almena realno, ne trebaju posebnu prilagodbu na ligu, a vjerujem da bi se čak i nakon 2 treninga uklopili i lagano rasturili protiv možda i najslabije ekipe prvenstva (u kojoj je i Rudeš). Mislim, kao prvo, nema smisla ne igrat ih, došli su kao pojačanja, nisu ozljeđeni, prošli pripreme sa svojim ekipama, trebaju nam što prije, svaka čast i Zajcu/Kači i Lisici/Topiću, ali zašto u ovom trenutku trošit minute na njih kad moraš ovu dvojicu dovest u optimalnu formu, a Gorica bi trebala bit malo jača trening utakmica. A drugo, spomenuo sam Guimaraesa, al ima jako puno primjera svake godine, u top ekipama, gdje već gotov, formirani igrač, pojačanje, u roku par dana od dolaska počinje utakmicu.
    Ok, možda neće na kraju igrat od prve, al eto, meni ti nema smisla jer nisu klinci da ih se treba postepeno uvodit u igru protiv slabog protivnika, a EL je iza vrata.
  • Kruno
    1.7k
    Ovo moramo dobiti i to ih razbiti, nikad gora Gorica.
  • Masto
    2.2k
    pod svaku cijenu, da mašinerija proradi opet par golova razlike i olakšanje
  • Makedonion
    332
    Bit ce opet niski blok Gorice. Napalit ce se na nas, al realno nemaju oni tu kvalitetu. Treba ih probit u prvih 15 minuta i bacit u depresiju sa jos 3 gola do poluvremena.
  • Mr Anderson
    21.8k
    Gorica je najlošija ekipa lige po onom kaj sam vidio do sada. Tu treba popraviti gol razliku bez primljenog gola.
  • Mr Anderson
    21.8k
    pa ne bih ni ja nekog poput Nsokija ili Danija koji su prinove, a ne pojačanja npr., al Ivanušec, a ni Almena realno, ne trebaju posebnu prilagodbu na ligu, a vjerujem da bi se čak i nakon 2 treninga uklopili i lagano rasturili protiv možda i najslabije ekipe prvenstva (u kojoj je i Rudeš).Fan

Pa dobiti će nešto minuta, ali ne od početka. Jedino Kotarskog očekujem od početka ako je ozljeda zaliječena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet