• Ljubo
    1.8k
    Sada vidim da smo skoro prodali Bozhkova u Parmu. On odbio transfer. Bila bi velika greska da je otišao.
  • Archangel
    297
    Da bi Dinamo mogao postati stabilni europski klub kakvog je Boban predstavio svake sezone se mora jedan takav (ili kao Baturina) pojaviti. Dinamo će morati svake sezone prodati po jednog 15-20 mil igrača za tu viziju.
  • Zagi
    19k
    1. ponuditi za Bozkova 700k je uvredljivo
    2. pristati na tu ponudu priziva (1)

Nadam se da je sve to Olivarijeva delirium tremens epizoda.
  • scooniepenn
    7.4k
    Po ovome što sam vidio do sada od Bozhkova 700.000 je baš uvreda i za njega i za nas. Mali mi je u svim utakmicama koje sam gledao ostavljao sjajan dojam. Onaj osjećaj kad vidiš da su tu sve predispozicije da bude odličan igrač.
  • Mr Anderson
    21.8k
    Vrapče prije jedno 10 godina (sad se malo pokvario), Buzin, HAŠK pa čak i Kustošija... svi navedeni tereni su kao s Wembleya za ovaj od jučer u Vukovaru.Crusades

Praktički nema terena u Zagrebu na kojem nisam bio ili igrao, ali malo je terena koji izgledaju gore od ovog u Vukovaru. Onaj na Gredicama mi pada na pamet, ali Sava je ipak predzadnja liga.
  • InteraGal MGC
    71
    Tereni u slavoniji od suše ispucaju, bez obzira na navodnjavanje. Ovo ljeto bilo punomanje kiše nego u Zagrebu
  • BBBaranja
    5.1k

Sve to stoji, ali evo ja igram 2.žnl i kod nas je suša kao i u Vukovaru ali ljudi svaki dan zalijevaju teren i on je u jako dobrom stanju..
  • bazooka93
    324
    evo nije se pojavio i ne vidim klasu nakon sto prodamo stojkovica i domingueza, eventaulo vinlof ali to nisu igraci iz nase akademije.
  • Mr Anderson
    21.8k
    Tereni u slavoniji od suše ispucaju, bez obzira na navodnjavanje. Ovo ljeto bilo punomanje kiše nego u ZagrebuInteraGal MGC

A u Zagrebu je gotovo ni nije bilo :lol: . Kad su ovakve suše teren se zalijeva ujutro i navečer. I po Zagrebu se vide razlike ovisno tko je koliko truda uložio.
  • Archangel
    297
    Pa ne mora biti odmah sada, možda generaciju iza ali morat će u svakoj generaciji biti barem po jedan.
    Ako bi počeli igrati svake godine LP onda bi mogli i s manjim talentima od toga dovoljno zaraditi jer bi nam reputacija porasla pa bi i više para mogli tražiti
  • InteraGal MGC
    71
    Ovo ljeto sam većinom bio u Zg, a 8.mj u Slavoniji. I u Zg je pala kiša par puta i pljusak, a dole nije, jedino što su noć 5 stupnjeva hladnije pa se normalnije čovjek može naspavat
  • Makedonion
    332
    Pogledao sam sazetke protiv Vukovara, i full tekmu protiv Orijenta. Ne znam jel to dovoljno za skrojiti pravilno misljenje, al vidi se koliko su klinci fizicki slabiji od suparnika. Npr penal protiv Vukovara je cista fizicka nemoc, da je obrambeni bio brzi, do penala ne bi doslo.

Najvise me brine ta nonsalantnost nakon kaj se izgubi lopta. Treba im 2 do 3 sekunde da pravilno reagiraju tj da krene trka prema nazad. Dotad je vec suparnik pretrcao 10-15 metara i otvara se prostor. Uocio sam to barem 3 puta na sazecima i naravno, svaki put gol sansa.
  • fakin
    6k
    Moze li netko iz kluba razumno objasniti zasto se momcad zove Dinamo II, a Dinamo svugdje objavljuje kao Dinamo B?
  • Madness
    141
    netko za ovo mora odgovarati.
  • Thor
    3.9k
    Tak je! :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist