• rakurs
    3.3k
    doslovno ne pamtim igrača koji je bio čim je došao neko ''pojačanje''.građanin

A jesi ga pretjerao maksimalno... Niti jedan igrač koji je stigao prošlog ljeta nije bio instant pojačanje?
  • NekiTamo
    107
    Vrlo zanimljiv onda popis, očigledno ga računaju što više minuta kroz HNL ako mu dopusti Kovačević
  • Masto
    2.2k
    morat ce ga pustit da igra zbog europskih utakmica
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    Hnl: Kota
    Mikić, gale, radelja, goda
    Fuzy
    Kač, zajc
    Lija, prevljak,nsoki
    Zvonkec

S ovom ekipom bi bili sedmi ili osmi u hnlu
  • NekiTamo
    107
    ma znam da mora, ali ovaj je tvrd kad naumi na jedne te iste
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    561
    Kotarski
    Valinčić-Galešić-Mckenna-MPV
    Stojković-Mišić-Kravtsov
    Dani-Beljo-Ivanušec

Kravtsov osmica, Stojke istureniji, Almena dok Dani ne bude zdrav.
    Dominguez klupa dok ne dođe u formu.
  • marcio amoroso
    53.9k
    Dinamo je za odštete od malo preko milje doveo igrače koji imaju vrijednost od preko 18 milja. Ok, Kotarski i Almena su na posudbama, ali opet mislim da je odrađen vrlo dobar posao.
  • Zvonkec
    619
    bili bi 4. Naravno da bi u derbije stavio europsku momčad, a ak bi zaplivali u kojoj manjoj tekmi imaš 5 zamjena za promjenit ritam utakmice a ipak odmaraš udarnih 11 pogotovo mišića
  • Jurki
    27.6k
    Sviđa mi se popis prijavljenih igraca za EL.

Sad ocekujem oprostajne objave za pojedine igrace i konacno njima zbogom.
    Ajmo Zvone, metlu u ruke i deri.
  • bazooka93
    321
    predvidjam da ce kotarski biti vrh posao, u Danskoj mu se nisu neke stvari poklopile ali mogle bi mu dionce porasti ako postane broj 1 repke a velike su sanse s obzirom da je trenutni broj 1 rezerva. A dogovoren je otkup za 4.5 milje
    Almena uz bolje suigrace moze imati bolju sezonu i plus igre u europi. Otkup 1.5 milje.
    Za 6 milja otkupa potencijalno imas dva igraca koji vrijede skupa preko 10.
    Ivanusec ako se vrati na 70% prije odlaska iz Dinama sasvim solidan igrac u najboljim godinama. BTW njega je Slot trazio. Besplatan transfer.
    Za odlazak Domingueza imas spremne zamjene.
    Zatim bi pohvalio da napokon igrace koji nisu u kadru ili su rotacija prodajemo za solidne novce tipa Spikic, Soldo pa cak i Vidovic - Bakrar. Nekad se takvim igracima raskidali ugovori. Ocekujem prodaju ili posudbe Topica i/ili Nevistica. Tako da ova uprava zaradi solidno bez da proda kapitalce.
    Osovina od prosle sezone je netaknuta a nekad su odlazili kapitalci pred Europu.
  • BPAM
    343
    Olivari kaze da smo privatili 700.000 od Parme za Bozhkova, ali mali Bugar nije na kraju htio ici.

Mene vise brine da smo tako nizak iznos prihvatili...Ocito ga ne cijenimo previse, a puno se o njemu pisalo kao najvecem bugarskom talentu.
  • Omake
    21k
    toliko ga ne cijenimo da je jučer igrao za B ekipu.
  • vjeko1701
    29.1k
    A dogovoren je otkup za 4.5 miljebazooka93

Odkud sad ova cifra?
  • BPAM
    343

Jasno mi je da igra, ali ocito bi ga prodali za, sorry, al samo 700.000 eura
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.