• Papastrumf
    24.1k
    Ne moze se mijenjati stadion za vrijeme grupne faze, kasnije moze.
  • miro
    9.8k
    zato da odigramo tekmu u Frankfurtu 26.5.
  • fakin
    6k
    Ne moze se mijenjati stadion za vrijeme grupne faze, kasnije moze.Papastrumf

Moze.

Vec smo prosli tu temu lani.
    Barcelona je normalno mijenjala stadion usred ligaske faze.
    2. i 3. kolo igrali su na Montjuicu, a 6. i 8. kolo na Camp Nou.
  • Papastrumf
    24.1k

Dobro, pametnjakovicu. Ponavljam, ne mozemo mijenjati stadion tijekom grupne faze nego kasnije.
  • VaxMerstappen
    103
    Nekako mislim da bi UEFA rado napravila iznimku ako bi to značilo da više ne moramo igrati na Maksimiru haha.
    Svakako neće prije kraja grupne faze biti gotovo tako da bi trebali moći igrati na Kranjči ako prođemo dalje.
  • fakin
    6k
    kako je Barcelona prodle sezone mijenjala? Isto si tvrdio lani da se ne moze pa su eto oni mogli. Manje vrijeđanja clanova i godisnjaka, vise pracenja stvarnog stanja stvari
  • Netkos
    219
    Znači prema novom aneksu radovi bi prema novom rasporedu trebali biti izvedeni do 1. prosinca 2026., dok je završetak svih ugovorenih obveza pomaknut na 1. veljače 2027.

Prema nabavi: Pod završetkom ugovornih obveza podrazumijeva se uspješno izvršenje svih obveza u skladu s ovim Ugovorom i projektno – tehničkom dokumentacijom, prikupljena atestna i sva ostala dokumentacija građenja, uspješno proveden postupak tehničkog pregleda i ishođena uporabna dozvola, te uspješna primopredaja radova i primopredaja popratne dokumentacije građenja do potpune funkcionalnosti građevine, potvrđena potpisanim i ovjerenim Zapisnikom o primopredaji po predstavniku Naručitelja, Izvođača i nadzornog inženjera, a od kojeg dana teče jamstveni rok.

Znači po tome bi sve trebalo biti gotovo i spremno 01.02.2027.
  • MateG
    376
    koji su datumi bili prije aneksa? Znas li slucajno
  • deda
    48k
    To su iznimni slučajevi gdje je to zatraženo prije, Mi to ne možemo i nismo radili jer ne znamo kada će radovi biti gotovi.
  • Papastrumf
    24.1k

Mozda Barcelonina i nasa situacija nije ista, sto mislis?
    Rekao sam da mi ne mozemo i tada i sada, nisam spominjao nikakvu Barcelonu. Mozda jednostavno imam malo vise informacija od tebe igrom slucaja?

Sad je ionako nevazno jer je rok za dovrsetak produzen nakon grupne faze.
  • Mathiasovi Chageri
    9.2k
    kako je Barcelona prodle sezone mijenjala?fakin

Barcelona je morala dobiti posebno odobrenje od strane UEFE. Štoviše, UEFA je prvo u slučaju Barcelone suspendirala svoje pravilo. Počeli su sezonu na Olimpijskom, pa su onda doveli UEFA delegaciju na Camp Nou, nakon njihove inspekcije su tražili posebno odobrenje, UEFA je suspendirala svoju odluku i dala im da se vrate na Camp Nou i to jedva nakon što su im planirali odbiti.
  • jedan u nizu
    19.3k
    Kao sto je papa rekao, nebitno jer se produzio rok za Kranjcu.
    Ali i da nije, vjerujem da se iznimka moze napraviti.
    Zasto?
    Pa pretpostavimo da bi u nekom idealnom scenariju rusenje Maksimira krenulo odmah nakon preseljenja, i da u tom slucaju uefa inzistira da dinamo igra na istom stadionu, to bi znacilo da grad i drzava (kao investitori) cekaju dinamo i uefu da se moze krenuti u rusenje stadiona.

Sigurno Ceferin nebi inzistirao na tome da se maksimir mora odigrati do kraja, da je u pitanju par mjeseci cekanja cjelokupnog projekta rusenja starog stadiona.
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    @Papastrumfti spominje grupni fazu lige prvaka ti spominjem la primeru legendo :lol: :heart:
  • jedan u nizu
    19.3k
    Prema nabavi: Pod završetkom ugovornih obveza podrazumijeva se uspješno izvršenje svih obveza u skladu s ovim Ugovorom i projektno – tehničkom dokumentacijom, prikupljena atestna i sva ostala dokumentacija građenja, uspješno proveden postupak tehničkog pregleda i ishođena uporabna dozvola, te uspješna primopredaja radova i primopredaja popratne dokumentacije građenja do potpune funkcionalnosti građevine, potvrđena potpisanim i ovjerenim Zapisnikom o primopredaji po predstavniku Naručitelja, Izvođača i nadzornog inženjera, a od kojeg dana teče jamstveni rok.Netkos

Ja isto ovo shvacam tako, da bi do veljace trebala doci i uporabna dozvola, te da bi teoretski tijekm veljace mogli poceti igrati tamo.

Nekako sam skeptican oko tog roka, ali opet bi je draze da su to napisali tako ,nego da su napisali da je fizicki posao gotov 1.2. a da onda cekamo jos svu birokraciju.
  • fakin
    6k
    ko nama brani da napravimo isto? Ali eto odgađanje završetka radova tu temu čini nebitnom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet