• scooniepenn
    7.4k

Drago mi je da je još netko ovo primijetio, jer sam već mislio da je ovo samo moj dojam. Ovo je puno veći problem od toga hoćemo li zaredati s pokojim porazom. Ono što je lijepo saznanje je da se kod kadeta vidi ta promjena u pristupu nogometu, a nadam se da će i kod Dinama II to ubrzo biti standard.
  • vlatkomarkovic
    4k
    Ajmo dečki danas samo hrabro, idemo po prve bodove i dokazati svima da ima nešto u vama.
  • Orc123
    17k
    Ima li prijenos?
  • FazeN
    8.3k
    Ima li prijenos?Orc123

MaxSport 1
  • Orc123
    17k
    uffff superrrrr.....moramo popratiti nase i pogledati njihovog napadaca od 202cm i 17g koji je zvijer.....sutra bi ga dovwo u Dibamo II.
  • FazeN
    8.3k
    uffff superrrrr.....moramo popratiti nase i pogledati njihovog napadaca od 202cm i 17g koji je zvijer.....sutra bi ga dovwo u Dibamo II.Orc123

Naravno, iako smo vjerovatano bez prvog desnog beka danas, idemo po prve bodove!
  • marcio amoroso
    53.9k

Tako je zvijer bio i Kulusic pa ga danas nakon dvije tekme većina ekipe pljuje.
  • deda
    48k
    Pajvančić u Ždralovima nije uopće igrao napadača.
  • wolfgang14
    4.8k
    Tako je zvijer bio i Kulusic pa ga danas nakon dvije tekme većina ekipe pljuje.marcio amoroso

meni osobno kulušić nikad nije bio zvijer. Ni u šibeniku ni vukovaru. Mislim da moramo nekima drugima dat priliku na njegovoj poziciji
  • FazeN
    8.3k
    Mislim da moramo nekima drugima dat priliku na njegovoj pozicijiwolfgang14

Kulušić je najbolja opcija za špic trenutno dok ne "isprofiliramo" iz juniora ili nekog megatalenta iz kadeta kao Benkotića.
    Jednostavno Kulušić kak god ušao loše u sezonu, jedini makar može u tom napadu se malo gurat i dobivati batina, makar dok se Ćutuk ne prilagodi novom seniorskom nogometu pa eto možda on kasnije.
    Iako sumnjam, slab je.
  • vlatkomarkovic
    4k

Neki su ga pljuvali i ranije, a i prošle sezone je isto bio loš

Šta je Mikic ozlijeđen?
  • FazeN
    8.3k
    Šta je Mikic ozlijeđenvlatkomarkovic

Jest, ništa strašno samo mjera opreza za danas, makar tako bi trebalo vidjet ćemo.
    Teren je jako loš, pa razumijem i drago mi je da ne bude igrao danas ako to bude odluka.
  • badjibadara
    10.6k
    Pajvančić u Ždralovima nije uopće igrao napadača.deda

Ždralovi su mu ovaj dio gdje je prekinuo karijeru?

26/27
    01/07/2026
    HNK Vukovar U19
    Croatia
    HNK Vukovar U19
    NK Vukovar 1991
    Croatia
    NK Vukovar 1991
    €50k
    -
    25/26
    24/07/2025
    Career break
    Career break
    HNK Vukovar U19
    Croatia
    HNK Vukovar U19
    -
    -
    23/24
    01/01/2024
    Cibalia U17
    Croatia
    Cibalia U17
    Career break
    Career break
    -
    -
    23/24
    01/07/2023
    Cibalia Jgd
    Croatia
    Cibalia Jgd
    Cibalia U17
    Croatia
    Cibalia U17
    -
  • deda
    48k
    Ne, govorim o prvom kolu.
  • FazeN
    8.3k
    Žnuderl; Kasumović, Zebić, Radnić, Žaja; Fuzy, Baković, Brundić; Benkotić, Kulušić, Šivalec
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet