• rokikaciga
    17.8k
    Kako ce Almena lagano odradit double double...vjerujem u to!
  • Orc123
    17k
    ti si ko Droljo s Radeljicem :rofl:
  • Mathiasovi Chageri
    9.2k
    Prošle godine se sprdalo Almenu u dresu Hajduka i njegovu statistiku, smijalo se na njegove golove gigatima Istri, Lokomotivi, Vukovaru i moćnoj NK Koprivnici, a sad se rade teške verbalne akrobacije da se pohvali transfer.

Tetci su barem dosljedni kod svojih nebuloza tipa Mudražija, ovo mi je baš smiješno. Vidjet ćemo kakav će ispasti, daj Bože da eksplodira, ali mi je Almena igrač koji nam je ok samo u kontrastu Lisice, da imamo kršteno krilo smijali bi se na spomen Almene, što nije problem njega, nego našeg rostera.
  • Mr Anderson
    21.8k
    Meni bi bilo razumljivo angažiranje Almene kao drugačijeg igrača od Lisice da nismo uzeli tog famoznog polomljenog Rodrigueza ili kak se već zove. Lik je čudo, svi znaju da postoji, a nitko ga vidio nije. Jeli zaključeno da niš od njega ili mu treba još par mjeseci da može potrčati?
  • Prle56
    1
    Stigao Almena u Zagreb objava od faze na fejsu slika njega u autu idemo hehe
  • austrijanac
    13.6k
    Veli Olivari za Lisicu odbili ponudu iz Turske.

Svi su na prodaju osim Belje i Misica.
  • rokikaciga
    17.8k
    Ja sam se natjerao na preobrazbu prije transfera :lol:
  • Paggini
    97.8k
    Uvijek bih prije prodao Lisicu nego Topića, tako da eto, ako jedan mora ići, a očito mora, volio bih da to bude Lisica. Neka nama našeg Topare u Dinamu, nijedan ni drugi nisu za prvo krilo, ali ako moram birati tko će biti zamjena, uzeo bih uvijek Thopsona
  • austrijanac
    13.6k

Tu ide lajk, vjerojatno onaj Cakum Pakum turski jos lovi igrace po Europi,
    Daj dvije i pol milje i vozi.
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    ja ne znam sta tebi nije jasno sa rodrigeuzeom, ozljedjen je pocet ce trenirar sa ekipom polovicom 9og. Sve kako se i prije znalo. Sta od svega pravite neke teorije
  • Mr Anderson
    21.8k
    a ne znam sta tebi nije jasno sa rodrigeuzeom, ozljedjen je pocet ce trenirar sa ekipom polovicom 9og. Sve kako se i prije znalo. Sta od svega pravite neke teorijeFatos Beqiraj

Ma sve je meni jasno, uzeli smo mačka u vreći i zato dovodimo Almenu.
  • don
    21.5k
    ije. Jeli zaključeno da niš od njegaMr Anderson

Hahahah svašta. Zaključeno da niš od njega a lik je doša ozljeđen odnosno nespreman i doslovno je jučer Boban izjavio da će sredinom 9. miseca uć u full trening sa ostatkom ekipe.

uzeli smo mačka u vreći i zato dovodimo Almenu.Mr Anderson

ovakve izjave očekujem od nekih padobranaca ovdje. Ili misliš da je cila uprava na čelu sa Bobanom retardirana pa nisu znali prije dovođenja njegovo zdravstveno stanje za razliku od nas ovdje.
  • vjeko1701
    29k
    Meni je Lisica jednostavno bolja taktička opcija, posebno u utakmicama u kojima bi mogli imati dosta prostora za tranziciju. Topoć mi je jednostavno u kategoriji da nije čisto krilo niti je čisti napadač. Može donijeti nešto na obje pozicije ali teško da će ikada biti očito prvi izbor na njima. Lisica može imati utakmica u kojima bi bio prvi izbor.
  • hardek
    12.5k
    Chempers ušao u Andersona. Nema smisla nikog proglašavat flopom prije nego odigra u barem 5-10 utakmkica. A i to je realno premalo
  • Paggini
    97.8k
    Meni je Lisica jednostavno bolja taktička opcija, posebno u utakmicama u kojima bi mogli imati dosta prostora za tranziciju.vjeko1701

Na papiru je bolja opcija ako se gleda njegov profil, da, slažem se, ali kada nam je taj lisica donio upravo to u tranziciji? Jako, jako rijetko. Kažem, nije mi nijedan za prvo krilo, ne znam ni jel to Almena, a još manje znam jel to Dani, ali Lisica i Topić nisu sigurno, ali ako stižemo rezultat u 75. minuti, birao bih uvijek Topića da uđe, barem ima gard i karakter, a i uvijek nešto izmilji čisto na snagu volje, ako već ne talenta.

A i brijem da je omiljeni lik u svlačionici, što je nebitno kad se gleda igrački/sportski plan, ali je za koheziju ekipe i "vibezzz" jako bitno imati pozitivnu personu u svlačionici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.