• El Madrigal
    935
    Očekujem laganiju utakmicu i raspucanu momčad Dinama. Orša, prilika za tebe da te krene!
  • ElDorado
    14.1k
    Petak Kova na presici na upit o momčadi: "vidjet ćemo imamo još jedan trening "
    Subota momčad ofenzivni dio: Mišić, Zajc, Stojke, Hoxha, Beljo, Lisica
  • vjeko1701
    29.1k
    Ja bi rekao da je Kotarski sigurno na golu a ne bi me iznenadilo da se i Ivanušeca odmah ubaci. Kravtsov sigurno dobiva barem pola sata a mogao bi i Almena 15-20 minuta.
  • Droljo
    31.6k
    mogao bi i Almena 15-20 minutavjeko1701

Nek prvo potpiše ugovor...
  • Marc
    1.3k
    Jedva čekam subotu…
  • wolfgang14
    4.8k
    Jedva čekam subotu…Marc

i ja isto e
    daj mi odma od prve sve nove igrače!!! :fire:

ja bi ovak izašo e

image.png
  • vjeko1701
    29.1k
    Ako ikad vidim ovu postavu :rofl: Pa valjda bi opet bilo 6:3, krater u sredini.
  • FazeN
    8.3k

Ne valja, previše obrane.
    Dosta su MPV i Galešić iza, Prevljak i Stojković unutra
  • wolfgang14
    4.8k
    Ne valja, previše obrane.FazeN

i meni se činilo da, možda bi čak i samo gale bio dosta pa možemo i oršu stavit. Ključ je ne izgubit loptu u napadu i miran si
  • Paggini
    98k
    ja bi ovak izašo ewolfgang14

2 - 7 - 1 bih ja igrao

Kotarski

Gale Radelja su dovoljni da pokriju sve to, nisu umorni, trebaju se dokazati da su dobri treneru i navijačima, pogotovo bosnomrziteljima Radelje na ovom forumu.

Šestice Fuzy Ultra Kravcov da vidimo jel to to ili nije, treba dat priliku mladima, a imaš iskusnog Kravcova da pokrije sve to ako zaseru

Osmica Šunta, mladost naša, nemoš bolje, a i da vidimo tu magiju mladog Šuntolinha

Krila Nsoki naravno jer svi govore da je izvrstan, Dani jer je u treningu, treba igrati, a i Almena neka se s Danijem gore dodaje

Napad Beljo jer treba netko i zabit jebiga

Zamjene - Stojaković može bar 10 minuta sigurno i to je to, dodatno ubacit prevljaka umjesto galeta ako je frka jer galeta smo se nagledali dovoljno
  • Mr Anderson
    21.8k
    Ja bi nekog iz veteranske ekipe ubacio protiv Gorice, recimo Leko i Štrok bi mogli u vezu malo.
  • ElDorado
    14.1k
    A ipak s dva golmana?
  • Archangel
    291
    Kakva 2, barem 3. Gol onda 99% siguran
  • Str1nger Bell
    3.9k
    Da krenemo sa ovakvom momčad gore, jedan forumaš bi imao erekciju od 1. do 90. minute. :eyes:
  • hardek
    12.5k
    Ja se nadam Kravcovu umjesto Zajca. Pustite čovjeka da se oporavi do kraja konačno, ovo nema smisla. I Oršiću na krilu, vrijeme je da otvori konto golova za ovu sezonu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet