• ZG plavi 01
    586
    mislim govorimo o covjeku koji je rekao da kad Hajduk igra Europu da navija jednako srcano za njih kao i za Dinamo, ne mogu takve ozbiljno shvatit ko prave navijace. Ima jedan video mislim kad je bilo ono Petkovic Jarni da je rekao da kad je Hajduk igrao sa Evertonom da je na Rivi u Hajdukovom dresu pratio.
  • ElDorado
    14k
    Šta je sve nadrobilo ovo smeće Lesički u njihovom podcastu to je epsko laganje, mržnja bez granica i odvratna manipulacija. Taj Germanijak je stvarno kanalizacijski odvod najgore vrste. Ničota i Lesički kvazi Dinamovci.
  • austrijanac
    13.5k
    Nemoj cut ce te…
  • vjeko1701
    29k
    Ja čak i ne mislim da je mržnja nego je jednostavno psić koji laje za gazdom. Neki ljudi su jako lijepo živjeli od njegovih mrvica dok je žario i palio. Velik im je to gubitak u životu.
  • ElDorado
    14k
    di je granica dostojanstva tih likova?! Pa njega je krimos na kraju otjerao
  • vjeko1701
    29k
    Dostojanstvo? Hahahahahaha. Dobra... Kaj je sljedeće? Integritet?
  • Crusades
    25.8k
    Pa i blažičku je općio sa majkom pa debeli i danas voli kad ga tatta podraga

Nek u tom portalu u srpskom vlasništvu budu sretni sa toliko spominjanom demokracijom, da nije nje ne bi njihov novinar jučer sjedio sa predsjednikom kluba na kavici i neformalnom druženju dva sata.

Makar ja osobno ne bi pustio ništa kaj ima veze sa lessijem u krug 50m od stadiona, stvar je osobne higijene.
  • Diavollo094
    306
    Bljuc sve u svemu smeta ima što nema rasprodaje
  • Zg123
    4.5k
    Pa njega je krimos na kraju otjeraoElDorado

Nije, otisao je taman kad i krimos, pas ostaje vjeran gazdi
  • vjeko1701
    29k
    Nije se on nešto zamjerio Antoliću pa je odletio?
  • ElDorado
    14k
    i ja mislim da je on nekaj sjebao
  • rakurs
    3.3k
    LesičkiElDorado

Antolićuvjeko1701

Majku ti milu, potisnuo sam obje ove odvratne njuške i zaboravio da su nekad imali utjecaj u klubu. Fuj, koja odvratna vremena. Nek seru po Facebooku i portalu, drago mi je da ih žulja :cool:
  • Orc123
    17k
    Isuse morao bi biti pijan i nadrogiran i jos bi se tesko natjerao da slusam ove bedastoce do kraja.. jbt koji pacjenti....
  • vjeko1701
    29k
    Kad su se neki već upustili u ovo ritualno samokažnjavanje, kaj ih tolko svrbi? Kaj su glavne točke kmečanja?
  • criticus
    9.3k

Al u kratkim crtama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.