• jedan u nizu
    19.3k
    Vidim neki ce opet poceti navijati za Rijeku koliko se boje atomskog hajduka.

Jednu izgube - stavlja se link ''hajduk je jaka momcad''
    Drugu dobiju - tovari nikad jaci
    trecu izgube - haha umri gubo, jadni ste
    cetvrtu dobiju - oni su se pojacali a mi nista
    petu izgube - kako je smijesan ovaj hajduk, i uz pomoc sudaca gube, treba ih izbaciti iz lige
    sestu dobiju - uuuaaa bobane odlazi, kakve si nam to polovnjace doveo, vidi sta bilic radi
    sedmu izgube - ako ne osvojimo prvenstvo sa 80+ bodova prednosti onda ovo nema smisle vise
    osmu dobiju - fak dis sit, idem navijati za Rijeku, bolje oni nego ovi smradovi
  • NORTE
    26.9k
    Leon Belcar radi drugog žutog/odnosno crveni dobio tri utakmiceIvanPerić1945

Taj drugi žuti je dobio zbog 'pokušaja iznude penala' i to je već tada bila dosta diskutabilna odluka, ne mislim da je trebao bit penal nego mi se čini da i nije trebao dobit karton za to, al ok.

Možda je neko psovanje kasnije utjecalo na ovako brutalnu kaznu.

Inače Lokomotiva tri kola u nizu dobila crvene kartone i sve tri tekme izgubila.
  • Droljo
    31.6k
    Ne znam zasto se izmislja.Warrior

Nemam pametnijeg posla.
  • badjibadara
    10.6k
    Objavio Slaven da je Gregurina bivši.rakurs

Prilika broj dva da dođe Kovi slagati taktiku.
  • rokikaciga
    17.7k
    Ne bih se cudio da mu dode poziv. Ali Gregurina je najmanje kriv za ove rezultate. Belupo ima drugoligasku ekipu i to nitko ne moze osporiti. Rasprodali i otislo sve kaj je valjalo, a dovukli su igrace iz 3 i 4 ranga nogometa i ocekuju biti u sredini tablice
  • Warrior
    194
    Koja ogromna greska micanje odlicnog Sancheza, a ni Keku ovo nije trebalo. Ostao je zapamcen kao jedan od najvecih trenera ikad u ligi, Kekova Rijeka je usla u legendu i stvarno mu ovo vracanje nije bilo potrebno.
  • Jos-Optimus
    13k
    odlicni Sanchez je bio katastrofalan u HNL-u
  • DrRatoljub
    1.4k

To je i meni palo na pamet kad je Kek potvrđen. Sanchez je imao neke mane, ali s tim rosterom i na dva fronta je bio odličan. Očito je odnos s Miškom presudio. Keksi ima i godina sad i ne čudi me da to za sada nije nešto dobro.
  • Zg123
    4.5k
    Koja je poanta isto ove Rijeke u zadnje 2 godine? Uzeli su duplu krunu samo jer smo mi bili uzasni, usli u KL, a krsteno pojacanje nisu u stanju dovesti. Oni umjesto da se dignu nakon svih tih rezultata su se srozali i postali losiji
  • vjeko1701
    28.9k
    Pa nije da ne pokušavaju, al ovaj DRS kojeg je Mišković postavio očito nema veze s vezom. Oni odlaskom Mancea jednostavno nemaju nikoga sposobnog u tom poslu. Krenulo je Palikućom koji ih je doveo da se kratko bore za opstanak. Jakir ih je doveo u red i dao im određen impuls da bi opet svi nakon njega krenuli natrag prema dole. Oni su tolko novca za svoje prilike spržili na škar igrače da je to teško za vjerovati.
  • Profesor Baltazar
    212
    Ljudi moji dragi, ukratko, nema love i to je to. Treba novaca za servisiranje kluba. Lani u ovo vrijeme je klub bio praktički pred prodajom. Odustalo se na kraju iako je posao bio blizu realizacije. S time da ne znači da bi promjenom vlasnika klub bio pun ko brod i išao napadat prvo mjesto. Problem je što novim vlasnicima ne odgovara što imaš možda godišnje pokriveno oko 25% fiksnih prihoda (ako i toliko) i veliki dio fiksnih rashoda (preko 70%), a to je kupcima kocka.
    Drugo, i više puta je tu spomenuto, Mišković je glavni gazda i njegova je zadnja. DRS nije loš kao nogometni djelatnik, dapače dobro je ustrojio istarsku podružnicu HNSa i ok je, ali zadnju odluku donosi Mišković i sada je tu Kek.
    Kek je doveden kao desna ruka Miškovića. Nakon smrti Deana Šćulca koji je bio Miškovićev čovjek u klubu i praktički predsjednik od povjerenja kada je ovaj poslom izvan Hrvatske, tražio je osobu od povjerenja. I tu je ušao Kek jer se znaju jako dobro iz prethodnog mandata.
    Moje mišljenje, a i nekih ljudi koje prate klub je da je Kek doveden da pomete i Čulinu i pojedine članove kluba. Mišković se ne želi zamjerat, a Kek je dovoljno svadljiv i zajeban da to odradi.
    Mislim da Keka vidi na mjestu direktora ili što već, ne nužno sportskog direktora, ali nekog koordinatora ili tako nešto, a trener o tom potom, ima vremena da se to iskristalizira do tada.
    Od Rijeke ne očekujem puno, za njih je možda i bolje da ne igraju Europu jer bi im to bio veliki teret sada. Kod nas u Primorju nema baš nekog velikog optimizma oko ove Rijeke.
    Jbg lako je bilo dogovarat sa Glavom transfere Nevistića i Štefulja, falilio je love, zovi Zagreb i kupi nešto, to preplati i klub može dalje. Toga sada više nema, ne mogu ni Fruka prodat već drugu sezonu iako se i on zajebao šta je uzeo Baru. Inače bi već lani bio prodan.
    Ne mogu ni dovest neka pojačanja, pa najveće pojačanje smo mi poslali i to Pavića.
  • vjeko1701
    28.9k
    A sam je Mišković zeznuo određen solidan odnos sa nama kada je prilikom promjene vlasti u klubu stao u određen menadžerski lobi koji je išao sjebavat Dinamo radi određenih sudskih postupaka. Računao je da će preko njih dobivat igrače koje inače ne bi mogao dovesti. Ruku na srce, neko vrijeme i je. Sada kada su te igre stale, ostavili su ga da visi.
  • Profesor Baltazar
    212
    A omladinska škola ne funkcionira odnosno ne ulaže se puno u nju te je prepuštena samoj sebi. Mišković je više puta rekao da im je to samo radi licenciranja. Neki kažu da kod nas u Primorju nema talenata. Mozda ne toliko koliko ima ZG i okolica ili Dalmacija, ali nađe se dobrih nogometaša samo treba radit. Istra je dobar pokazatelj kroz Istru, Uljanik, Pazinku, Jadran Poreč pa i Rudar Labin.
    Mišković je mislio da će uvijek moć nać jeftinog besplatnog igrača, ali taj se krug strašno sužava, konkurencija stišće. I zato tu nema dugoročne strategije.
  • Profesor Baltazar
    212
    Je, naravno. Slažem se. Tko mu je kriv.
  • Zg123
    4.5k
    a Tomo delija kao voditelj omladinskog pogona Rijeke je jos veci smijeh
bold
italic
underline
strike
code
ulist