• bazooka93
    312
    Pletikosa je bio katastrofa 2014 pod kovacem radi tog statusa.
    Kotarski je necu reci bolji golman ali sigurno moderniji mladji i boljih fizikalija
  • bazooka93
    312
    samo ovo reprezentativno okupljanje. Ako ne ode na posudbu nek zaboravi na status 1.
    Zaboravljate da je Grbic bio jedno vrijeme broj 1 kad je bio redovan u AM.
  • Efes Pilsen
    16.8k
    Pa stari u kvalitetu izvedbe ne ulazim nego u logiku novog izbornika koja nije nepoznanica.
    Ja Livakovica ne bi mijenjao, a sumnjam da ce ga i Bilic dirat.. To je sve bazirano i na kvaliteti Livakovica i na logici koju je Bilic vec pokazao.
  • Bernard
    1.4k
    Fala kurcu više, dobrodošao kući Dominiče!!
  • DrRatoljub
    1.4k

Pletikosa je jedan od najzaslužnijih da smo odmah išli dona. Unatoč sucu smo mogli dobiti Brazil sa je Subašić branio.
  • Borovljanin
    741
    Ako bude jako dobar u Dinamu, mislim da mu se otvara mjesto prve jedinice u reprezentaciji.

Livaković ako odigra 10 utakmica u sljedeće dvije sezone, puno sam i rekao. Pandur u Rangersu mu je onda prva konkurencija, ali mislim da Kotarski ima veći plafon. Letica i Ivušić realno nisu ta razina, kao ni Silić. Neke ostale, kao Labrović, mislim da nema smisla spominjati.

Tako da - vjerujem da će već od 2027. biti standardni golman vatrenih
  • ZG plavi 01
    586
    Grbic je odigrao 10 utakmica za Atletico jer se Oblak ozlijedio. Ne bih ga bas nazvao "redovnim". Cim se Oblak vratio Grbic vise nije ni u kupu branio.
  • bazooka93
    312
    jedno ili dva okupljanja je bio ispred livija.. uglavnom livi moze krenuti pod bilicem ali dugorocno je utrka pandur kotarski i vjerovatno ce ovisiti o performansama u europi ali rekao bih da je u prednosti kotarski radi igre nogom jer ocekujem hrabriji nogomet pod bilicem
  • hardek
    12.5k
    Da li se zna kada se vraća treninzima?
  • Nogo
    12.8k

Dobrodošao Dominik!
    Ako ikoga trebamo to si ti. Sve od tebe počinje!
    Dinamo u :heart:
  • Archangel
    288
    Očekujemo svi velike stvari od njega! Nadam se da nas neće razočarati.
  • ElDorado
    14k
    Kako lik normalno i elokventno priča (za razliku od..jeli), vidi se iskustvo i motivacija. Mogao bi postati važan vođa obrane. I još je z Bedekovčine
  • rioda
    18.2k

Ima nešto bobanovsko u sebi s pričom :lol:
  • ElDorado
    14k
    Neću unaprijed coprati ali dobili smo sjajnog golmana za duži period. On je osam godina bio vani kao vrlo mlad, očito mu je dosta.
  • Crni86
    24.1k
    ako se ne varam vratio se on vec treninzima. Ocekujemo ga u subotu na golu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention