• Olmic
    5.9k
    tko vodi kadete? Mikulic?
  • OsamŠest
    8.3k

Matej Žirović ak se ne varam
  • deda
    48.3k
    Juniori 0-2 poluvrijeme. Ban iz penala, Radnić glavom nakon kornera. Radnić mi najbolje izgleda.
  • FazeN
    8.4k
    Radnić mi najbolje izgledadeda

Meni osobno naš najbolji štoper u cijeloj akademiji.
  • Ljubo
    1.8k
    Meni se Roko Ban jako sviđa, volio bi ga vidjeti umjesto Kulušića u Dinamu II
  • deda
    48.3k
    Bome na koncu 2-2. Dinamo bolji i drugo pol. Ali dosta jalovo. Ždralovi nisu pali fizicki ni psihički. Iskoristili svoje 2 prilike. Izjednačili u 90oj
  • FazeN
    8.4k
    Mundial de Clubes Juvenil

Dinamo U18 - Sao Paolo U17
    2:2 ( 3:2 pobjeda na penale )!
  • FazeN
    8.4k
    Imaš sastavOsamŠest

Gračanin (G),Trupčević, Paunović(C),Zirdum, Kuzmanov, Miličić, Debelec, Okanović, Mujanović, Nekić, Radić
  • deda
    48.3k
    Danas saznajemo protivnika junioa u Ligi prvaka.
  • DZG90
    463
    Naši juniori saznali su ime suparnika u UEFA Youth League!
    Momčad Milana Badelja, aktualni prvak Hrvatske, kreće od drugog kola dijela natjecanja Domestic Champions Path, a igrat će protiv azerbajdžanskog Qarabağa ⚽️ Prva utakmica igra se u Bakuu 28. listopada, a uzvrat je u Zagrebu tjedan dana kasnije.
    Dečki, pratimo vas i uz vas smo!
  • Ludovic IX
    12.7k
    ako se ne varam, poslije treće kolo i onda spajanje sa onima iz grupe u 1/16 finalu
  • Sajla
    23.9k
    Zna li tko - hoće li biti negdje prijenosa U18 ekipe protiv Malage danas u 20h?
  • FazeN
    8.4k
    Zna li tko - hoće li biti negdje prijenosa U18 ekipe protiv Malage danas u 20h?Sajla

Zasad nema.
    Organizator ima po 3 tekme u prosjeku u terminu, i dvije su na prijenosu uvijek. Dinamo danas nije u programu.
  • FazeN
    8.4k
    Mundial de clubes juvenil

Malaga U18 1-0 DinamoU18

Šteta.
    Sutra od 21 sat, protiv Sportinga za prolaz.
    Pobjeda nam osigurava prolaz u četvrtfinale, jer je Sproting danas izgubio 6-0 od Sao Paula.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.