• Ljubo
    1.7k
    Kolarik je jako dobar igrač i bi nezahvalno reći da nije bolji jer ipak igra prvu ligu i sve to..FazeN

Pravo pitanje bi glasilo, misliš li da je Zebić dobio šansu kao i Kolarik, bi li bio bolji ili lošiji igrač?
  • Ivdzo11
    10.9k
    ako oni tako kazu, onda nemamo sta sumnjati
  • FazeN
    8.1k
    ako oni tako kazu, onda nemamo sta sumnjatiIvdzo11

Očito Zvone Boban koji je rekao da Almena od prvog dana želi doći i da se izjasnio, nema pojma
  • Roky
    174
    tako je oni su uvijek tocni s informacijama
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    pa vrati se na forum Hajduka pa nam reci jel i Tihi tamo
  • penetrisac
    501
    BREAKING: Ismaël Bennacer to Dinamo Zagreb!
    Dinamo Zagreb are pushing hard to sign Ismaël Bennacer. The Croatian club are determined to bring him in despite interest from clubs in the Qatar Stars League. Negotiations are ongoing between Dinamo and Bennacer’s repräsentatives.
  • ElDorado
    13.9k
    jel to neka zajebancija
  • DrRatoljub
    1.4k

Tko je to napisao?
  • Nogo
    12.7k

Ako je to ovaj to su neke fake vijesti.

• dMilan
    23
    auu zvone kuha
  • rakurs
    3.3k
    Ne palite se, sam Boban je rekao da s Ivanušecom rješavamo vezu. Ovaj profil koji je objavio je fejk.
  • FazeN
    8.1k
    Pravo pitanje bi glasilo, misliš li da je Zebić dobio šansu kao i Kolarik, bi li bio bolji ili lošiji igrač?Ljubo

Zebić je dobio svoju šansu krajem sezone i bio je isto jako dobar, kaj dalje, budemo vidjeli.
    Samo sam prokomentirao, kak bi rekao cijenjeni @rokikaciga stavljam svoju forumsku fejk insajder diplomu da je mali Radnić najbolji štoper u cijeloj Hrvatskoj do te dobne generacije.
    Te sam uvjeren da u njemu imamo igrača vrijednog milje i milje u budućnosti.
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    Čovjek ima 49 pratitelja ,ljudi ne trzajte se bez veze
  • Slepicka
    476
    da, to i ja mislim, drugi klubovi silom prilika daju priliku nekim svojim najboljim juniorima, Istra Kumaru, Hajduk Mlačiću, Osijek Kolariku i onda oni iskoče. Nasi ne mogu primirisati prvoj ekipi pa.ispada da nisu kvalitetni. Mislim da Zebic ima neki pobjednicki menatlitet i osobnost, nije bezveze kapetan reprezentacije,.juniora i sada B ekipe ak se ne varam. Da dobije neku priliku mislim da bi isto pokazao talent i ne bi morali gledati u tudja dvorista. Za Radnica znam da je odlican, ali onda ga treba lagano uvoditi u prvu ekipu, ako je toliko talentiran.
  • Ljubo
    1.7k
    ma sve pet, poštujem te i znam da puno pratiš mlađe kategorije i ova dva klinca malo duže od nas ostalih. Samo me zanimalo tvoje mišljenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.