• Prle56
    1
    Koje sastanak bio ujutro iliii
  • cron1ck
    2.5k

Boban je potvrdio da su obojica riješeni, Almeda na čekanju
  • badjibadara
    10.5k
    Kotarski je riješen. Dinamo ga želi trajno

Nakon toga Dinamo se okrenuo Dominiku Kotarskom. Boban je potvrdio da je posao dogovoren i da je Kotarski upravo tijekom druženja s novinarima obavljao liječničke preglede.

Klupska ideja nije dovesti ga samo kao kratkoročnu posudbu. Dinamo ima mogućnost otkupa i namjera je, bude li sve išlo prema planu, zadržati ga trajno.

Boban je objasnio da gotovo svaka Dinamova posudba mora imati mogućnost dugoročnog rješenja. Ne želi da Dinamo godinu dana razvija igrača za drugi klub, osim ako se ne pojavi izvanredna situacija u kojoj nema druge opcije.

Boban potvrdio: Ivanušec dolazi

Boban je zatim potvrdio i veliki povratak Luke Ivanušeca, o kojemu je Index danas pisao. Na izravno pitanje je li zadovoljan kadrom odgovorio je da jest i odmah dodao da će doći Ivanušec. Dinamo je s igračem dogovorio povratak, a Boban ga vidi prije svega kao veznog igrača, odnosno osmicu, a ne kao klasično krilo.

Smatra da je Ivanušec posljednjih godina prošao težak nogometni put, ali upravo zbog toga očekuje izrazito motiviranog igrača. Dinamu, prema Bobanovu mišljenju, nedostaju nogometaši koji iz mjesta mogu promijeniti ritam utakmice i napraviti tzv. break protiv postavljene obrane. U Ivanušecu vidi upravo takav profil.

Rekao je i da je Ivanušec spreman, da je prošao pripreme te da se odrekao dijela financijskih uvjeta kako bi se vratio u Dinamo. S njegovim dolaskom Boban smatra da je vezni red zatvoren.
  • ElDorado
    13.9k
    pa s novinarima bilo ujutro. Rjesava se s klubom
  • Prle56
    1
    Aha ok pa poslije su onda pisali da je sutra u Zagrebu Almena na ljecnickom tako se pisalo popodne
  • Roky
    174
    Jel prolazio Almena neke pripreme
  • Prle56
    1
    Mislim da je bio s klubom
  • VolimDinamoOo
    601
    Desni bek me jedino muci... mislim da bi tu moglo drz ne dah...a sto se lijevog tice, neka samo zdravlja Vinlofu i na konju smo
  • OsamŠest
    8.3k
    Desni bek me jedino muciVolimDinamoOo

U EL Valinčić, a HNL bi ja sam Lisicom :smile:
  • Omake
    20.9k
    Pohvala Dragom na iznimno detaljnom izvještaju.
  • NikiDZGbbb
    16
    Ma citam cijeli dan i sve pet, ali nervoza na max dok ih ne vidim u svetoj boji heh.
    Ako je Zvone potvrdio (to sam inace previdio), onda je to to...
    Nadam se vrlo brzo obojici u prvih 11, ali i Almeni ako dode.
    Oci mi krvare kad vidim Lisicu i njegovo vracanje nazad. Veseli posebno tekst koji govori da je Luka prosao cijele pripreme sa Feynoordom i da je fit.
  • Roky
    174
    Znaci na kraju svega je to da Ivanusec i Kotarski su 100% tu,radi se na Almeni i Kolariku ok ja bi stavio prvi pik na Almenu jer nam fali krilo desno koje moze nesto 1na1 zasad smo stabilni i 4-3-3 je uklesano!
  • Slepicka
    476
    nije mi jasno zašto se našim klincima ne da povjerenja, nemoguce da je zebić tuliko lošiji od Kolarika, to meni ne ide u GlavudMilan

da, to i mene zanima, jel moze netko objasniti jel taj mali Kolarik toliki generacijski talent i bolji od Zebića i ostalih nasih mladih? Nisam ga gledao toliko, ok, Osijek je dobro krenuo ali i imao lagani raspored. Mislim da mali ima desetak seniorskih utakmica, e sad, jel mu je veci potencijal od Zebica, nemam pojma
  • Prle56
    1
    Kazu na forumu hajduka nista od almene on zeli u Hajduk a klub menadžer ga guraju u dinamo
  • FazeN
    8.1k
    da, to i mene zanima, jel moze netko objasniti jel taj mali Kolarik toliki generacijski talent i bolji od Zebića i ostalih nasih mladih?Slepicka

Kolarik je jako dobar igrač i bi nezahvalno reći da nije bolji jer ipak igra prvu ligu i sve to..
    No, naš štoper iz juniora, Nikola Radnić koji je nedavno napunio 18, po meni je bolji od svih njih bez jebemti.
    Strašan talent.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.