Crusades
Pacho
austrijanac
Peškaman
DiddyGuela
Paggini
Objasnio je da velike Dinamove utakmice često uopće ne gleda uživo jer ga emocionalno previše troše. Nerijetko ne prati ni rezultat.
Umjesto toga vozi se automobilom ili šeta, a nakon utakmice snimku može pogledati više puta. — don
rioda
Moram priznat da mi je malo cudna odluka da razmatramo Kolarika, a imamo Zebica — Zg123
ja Bobana razumin u potpunosti. X puta san ugasia utakmicu jer bi me pojela i psihički i emocionalno ali da se to ovdje napiše uslijedila bi pljuvačina. — don
javolimtebejako
Sto ako mu je npr emotivno pretesko gledat uzivo ili slicnk pa jednostavno ne zeli opterecivati ekipu i kolege — Špan
vlatkomarkovic
vjeko1701
don
Nikad ne bih ni nisam ugasio TV ili otišao s utakmice zbog lošeg rezultata, napetosti ili nečeg, iako ih proživljavam dosta emotivno. Jedino se sjećam onog poraza u Rijeci kad je Kanga dobio crveni, tad sam vjerojatno bio u nekoj vrsti predinfarktnog stanja :sweat: — rioda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.