• Zg123
    4.5k
    Khalil Fayad potpisuje za fritulu, francuska druga liga. Navodno i nekog Japanca na krilo dovode, izgleda da je duh Marka Marica usao u gps Grafa
  • Blueshadow86
    5.6k
    Zanimljivo kako u ovim, nazovimo, osrednjim i slabijim klubovima ti čak više nemaš nekog posebnog lidera u ekipi s kojim/kojima ulaziš u novu sezonu kako je to prije bivalo.
    Ok, izuzmimo sada Dinamo, hajduk (Rokas Pukštas i Marko Livaja) i Rijeku (Toni Fruk).
    Krenimo od najslabijeg, a to je vjerojatno Rudeš - nemaš niti jednog igrača kojeg bi mogao izdvojiti kao pojedinca koji vuče ekipu, nekog lidera ili slično. Recimo, kod Vukovara prošle sezone su to bili Robin Gonzalez i Jakov Puljić.
    Gorica - odron od ekipe, nemaš nikoga koga bi mogao izdvojiti. Prošle sezone su to bili Jurica Pršir i Iker Pozo.
    Slaven Belupo - isto rasulo od ekipe. Prošle sezone si tu imao Adriana Jagušića, donekle, ajde, Ćubelića i veterana Nestorovskog koji je sada ipak već gotov.
    Lokomotiva - prošle sezone bi tu možda izdvojio Fabijana Krivaka i Silvija Goričana, a ove sezone? Po meni nitko.
    Istra - prošle sezone Josip Radošević, Stjepan Lončar i Smail Prevljak. Ove sezone su nekako svi iste kvalitete ili nekvalitete, kako se uzme.
    Varaždin - prošle sezone možda Oliver Zelenika, a ove sezone nitko. Ok, imaš donekle izbalansiranu ekipu, a izdvojiti nekog pojedinca ili više njih je teško.
    Osijek - izgledaju puno bolje nego prošle sezone, novi trener ih je očito digao, a za izdvojiti su, recimo, možda Marko Malenica i Luka Vrbančić. Ništa posebno sve u svemu.

Još je rana faza sezone pa će se možda kasnije vidjeti i možda kasnije neko iskoči od igrača, al nekako mi je, na prvu, ovosezonski HNL kvalitetom igračkog kadra slabiji nego prošle sezone.
  • Warrior
    190
    ne bi se u potpunosti slozio.
    U Lokomotivi to je sigurno Pajac, odlicno igra, donosi iskustvo i dobar je karakter za imati na terenu.

U Istri Frederiksen odlicno usao u sezonu.

Varazdin odlicno pokazuje da ni ne moras imati neko ime koje odskace, stvarno su dobro izbalansirana ekipa i to im je mozda i najveci plus.
  • rakurs
    3.3k
    Khalil FayadZg123

Ovako na prvu nešto slično kao Acapandie, samo ovaj ima 70-ak utakmica u Ligue 1. Kaj se Japanca tiče, bio bi show da Kaneka dopeljaju :lol:
  • Droljo
    31.5k
    RudešBlueshadow86

Lovren, Fernades?

bio bi show da Kaneka dopeljaju :lol:rakurs

Takuro bi im se zahvalio i rekao ja sam bbb.
  • rokikaciga
    17.6k
    Rokas i sluzbeno u Middlesboroughu
  • Omake
    20.9k
    Andy i Miško imaju toliko ponuda za Fruka da su vjerojatno dali koju pinkicu Tribinašima da im radi PR.
  • BlueDD
    61

Ali u dosta ekipi ima zanimljivih mladih igrača i to dosta različitih profila koje su klubovi promovirali i daju im minute, a koji imaju dosta visok plafon što se tiče potencijala.

Istra - Škafar Zuzic i Ahmeti
    Lokomotiva - Subotić (ovo mu je druga sezona te bi sada trebao preuzet pomalo ekipu pod svoje)
    Varaždin - Canjuga (malo stariji, ali našli mu drugu ulogu i zasad igra na visokoj razini)
    Osijek - imaju više zanimljivih mladih igrača
    Gorica - Frigan
    Rijeka - Pavić dobio ozbiljnu priliku
    Hajduk - Huram
    Rudeš, Slaven Belupo - nemaju neke velike talente osim možda Skoko u Rudešu, aIi imaju nekoliko igrača koji sad dobivaju priliku za razvoj na razini prve hnl te imaju potencijal biti nositelji kluba u 1 hnl poput Ilicica i Cvetka...
  • Ivdzo11
    10.9k
    Znate i sami da smo pričali prije određenog vremena, ti razgovori doista su se posljednjih dana pojačali, pa i konkretizirali. Ne mogu vam reći da je sve gotovo, ali nadam se da krećemo prema realizaciji! - reći će prvi čovjek prvoligaša koji u povratničkoj misiji u posljednje vrijeme pokušava zaista jakim imenima (Kristijan Lovrić, Junior Fernandes...) stvoriti uvjete ostanka. - Nadam se da to nije sve, ali prije svega, apropos Dejana, rekao sam već, radi se o mojem prijatelju, čovjeku nevjerojatnog životopisa koji i danas može birati adrese gdje igrati, a ako dođe - čemu se nadam - nama nosi igračke, liderske i ljudske kvalitete - zaključuje Šimunić.
  • wolfgang14
    4.7k
    Sigura i Pukštasa nema u prvoj protiv lokse, baš me zanima kako će izgledat. Mislim da loksa ima solidne šanse uzet bodove danas
  • crophantom
    7.2k
    Mislim da ce ovi sad jahati na valu euforije prolaska neko vrijeme protiv ove boranije koja ima ide.
    Onda cemo ih Rijeka, mi i Ajax vratiti u realnost.
  • Ivdzo11
    10.9k
    igraju protiv juniorske momcadi, mislim da ide hendikep...
  • Zg123
    4.5k
    Tanka je i bome Loksa s ovim kadrom, ok nema Pajaca ali fali tu bar 1 iskusnije ime
  • bbb medimurje
    5.3k
    Ma koja loksa, rudes ih je dobil, lagano uzimaju ovo tovari
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention