• jp23
    4.6k
    Meni je veći problem u toj situaciji gola što si imao tri čovjeka koji mogu ući u blok udarca, i niti jedan nije išao na blok
  • Crni86
    24k
    tri čovjeka koji mogu ući u blok udarca, i niti jedan nije išao na blokjp23

To je slika kako smo usli u tekmu. Spustenog garda. Nije to greska. Usli smo lagano u utakmicu.

Kad imas jednog mpva, koji inace skace na lopte ko neka kamikaza da ti tak letergicno odradi blok, pa i radeljic koji se u rijeci bacao na svaku loptu i na glavu ako treba. To stvarno nisu igraci kojima je inace ispod casti se tak postavit za ekipu.

Tebi momcad mora imat glavu i rep, vodio ili gubio 5:0. Ne mozemo se tak lako prevadat, raspadat.
  • vjeko1701
    28.7k
    Al svatko osim MPV-a je imao svog igrača a MPV je čuvao zrak. Naravno, mogao je netko iskočiti ali onda bi bila opasnost pasa i 1 na 1 s golmanom na petercu.
  • badjibadara
    10.5k
    Ma pokušali su sve da to blokiraju, ali jebiga, lopta nađe svoj put.
    Mora se priznati i odlična reakcija Hamze u toj akciji, te odličan udarac.

xLnrKRG.png

Jednostavno smo psihički pali nakon Vikinga, malo umora, koncentracija dole i desi se što se desi.
    Teško mi je kriviti bilo koga za jučerašnju tekmu.
  • ZgDLions
    1.9k

Meni u sječanju kak mu je onaj Zakaria iz Genka dva puta za dva gola laznjak prodao, nije mi ni ovo da nije na tom tragu.
    Ko da samo zamahneš i on ispadne, ili prozuji ili više ne kuži gdje je lopta.
  • vjeko1701
    28.7k
    Mislim, meni je izgledalo kao da on prepušta Radeljiću ili Hoxhi da preuzmu kaj ok, možda je to i plan. Al neshvatljivo mi je da tako stane i samo promatra ostatak akcije. Ok, odigralo se dosta brzo, možda nisu ozbiljno shvatili da ovaj može pogoditi, al ne možeš igrati obranu tako da se nadaš da protivnik neće zabiti.
  • DiddyGuela
    6.7k

Ovo sa panjem je zapravo sjajna ideja. Viking ima panj hrasta na grbu pa smo vidjeli kak je to proslo. Just sayin. :blush:
  • jp23
    4.6k
    Pa i nije baš svatko imao svog igrača, Moris je imao kog je čuvao, Mišić i Dominguez isto, jedino Radeljić nikog nije čuvao u petercu ili na rubu peterca prije tog lažnjaka. Osim ak je trebalo Nevistića čuvati.

Kačavenda čini se pokriva mogućnost povratne, no nakon lažnjaka, se dolazi do situacije gdje Hoxha pušta ovog što je čuvao do tad i on i Kačavenda idu prema Jaganjcu, te još iskače prema naprijed Radeljić koji je zapravo udaljen od situacije.

Na kraju sva tri pokušaja bloka nisu urodila plodom, makar sva tri pokušaja mi izgledaju onak nit vrit nit mimo - odnosno više u smislu "spuštenog" garda (kako je i kolega iznad napomenuo), kao i MPVovo zastajanje nakon što ga je ovaj okrenuo

Edit: slike ispod
    image.png
    image.png
    image.png
  • vjeko1701
    28.7k
    Onda ćemo se složiti da su sva 4 igrač jednostavno reagirali premlako. Al prva slika je ono o čemu pričam. S obzirom na okretnost MPV bi morao imati brži "recovery" nakon kaj ga je ovaj okrenuo i mora ići prema njemu u blok. Ostatak obrane, posebno Hoxha pak mora prepoznati ako MPV to ne može stići i mora agresivnije ići prema ovome.
  • Mr Anderson
    21.7k
    Ali da, ako sada Kotarski ne dodje, Filipović ima moju podršku. Ako ga naučimo da se lopta hvata s 2 ruke, da se u duele skače, a ne stoji, ako nauči izbijat loptu i ako nešto obrani, imat ćemo solidnog golmana za sredinu HNL.Podrška Ivanu Filipoviću

Oprosti, kad si zadnji put posjetio planetu Zemlju?
    Ti bi golmana od 30 i nešto godina sad učio osnove pa će on biti solidan golman. Ja ne mogu vjerovati kakve gluposti se ovdje pišu.
    Btw, Nevistić kakav god da je, bolji je golman od ovog.
  • Mr Anderson
    21.7k
    Rotiraj nemoj bit kukavica okej pocmi sa Misicem ali izvedi ga na poluvremenu razumijem nemamo adekvatne zamjene ali razbij ritam promjenama kad je rus usao sam je vec ritam promjenio kao sto je netko rekao Luka Menalo je donio naslov Rijeci. Mudri, Prevljak, Topic nisu to klase al mogu u ovom hnl donijeti prevagu ja bih na poluvremu tri igraca vec promjenio.Milki1

Oprostite gospodine, vi ste ono gdje trener? Zaboravio sam.
  • Podrška Ivanu Filipoviću
    8
    Uz dužno poštovanje, poanta mi je bila upravo ta da s ovakvim vratarima nema nade, a post je bio blago ironičan.
  • Milki1
    54
    gospodin ti oprasta, trener nisam ali valjda misljenje mogu reci. Samo sam rekao sto bi ja napravio na njegovom mjestu.
  • Dadox
    1.5k
    Meni ovaj Nevistić drag samo zato što onak zdušno slavi golove.
  • The Undertaker
    10.1k
    Idu oni svi u blok i to je u redu. Međutim, samo Radeljić ide ispravno u blok, stoji licem i gleda loptu. Ova druga dvojica okreću bok i guzicu i onda te karma pomiluje pa lopta prođe tamo gdje bi prošla jedanput od 10 udaraca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.