• Milki1
    54
    Noc se prespavala i jutarnji osjecaj je jos gori. Sezona tek pocela a mi vec umorni. Rotiraj nemoj bit kukavica okej pocmi sa Misicem ali izvedi ga na poluvremenu razumijem nemamo adekvatne zamjene ali razbij ritam promjenama kad je rus usao sam je vec ritam promjenio kao sto je netko rekao Luka Menalo je donio naslov Rijeci. Mudri, Prevljak, Topic nisu to klase al mogu u ovom hnl donijeti prevagu ja bih na poluvremu tri igraca vec promjenio. Upravo sto se ceka??? Gdje su pojacanja na dva fornat mi smo u velikom problemu sto kad dodu ozljede, kartoni gdje smo tad. Orsa ni sjena igraca od prije zasto se Bakrar prodavo ako nemas zamjenu za njega. Krila i bekovi su nam kriminal, golmana nemamo ajde dobro sad potpisao si Kotarskog vidjet cemo kakav je. Mpv,Galesic,Misic, Stojkovic, Beljo i ako Hoxa bljesne koju i to je sve. Ostatak nije vrijedan spomena jer je doprinos pre malen za bilo kakvu ocjenu. Ako mislimo bit konkuretni u europi trebamo najjmanje 5 pojacanja inace ce opet biti punionica. Zajc van forme, Dominguez i Mckena takoder treneru sto se radilo na pripremama igre nemamo igra nam se bazira na lucidnost stojketa i sto Beljo naprijed napravi neide to tako. A vi decki Mudri,Prevljak,Kacavenda, Topic, Goda morate teren preorat protiv hnl boranije ostalo sve je ponizavjuce s obzirom na novac koji zaradujete. Za vas ostale neznam ali meni je ovo zabrinjavajuce.
  • deda
    47.9k
    Eto da vam opalim kontru. Mi smo jučer odigrali sasvim dobru tekmu s obzirom na okolnosti. Bez sarkazma.
  • Netkos
    218
    Ljudi su zaboravili na sve teške poraze koje smo imali proteklih godina nakon europskih utakmica. Jučer je išlo teško, dosta se griješilo ali našlo se snage da se dvaput vratimo iz minusa.
  • FredyJones
    55
    bit ce još ovakvih tekmi nakon europskih. Meni nije problem da odigramo 2 2 u Puli u tekmi gdje smo bolji. Usli smo jako nervozno i Beljo i Stojke, losa povratna trka vezne linije.Trebali smo il ranije mijenjat il krenut s drugim sastavom pa kasnije mijenjat ovisno o rezultatu( general nakon bitke) al imali smo i prosle sezone par takvih tekmi nakon EL.

Za nasu 4 3 3 igru kljucna su krila a trenutno jedino krilo koje moze proc 1 na 1 i napravit razliku je Hohxa, a to dovoljno govori. Lisica je igrac za tranzicijsku igru prvotno.
  • vjeko1701
    28.7k
    Meni je jako pozitivno da se jučer nije izgubilo. Da su prošlu jesen oni neki porazi završili neodlučeno, bilo bi dosta drugačije u tom djelu sezone. Splet okolnosti je jučer zbilja išao protiv nas ali to ne umanjuje činjenicu da su neki igrači iz prvih 11 generalno loše ušli u sezonu i da nam je rotacija zasad dosta limitirana.

Treba se nadati da će Kravtsov pokazati da je pojačanje, po meni je pokazao da ima nešto kaj nam je falilo u srediti a to je čvrstina u duelu. Uz to je podjelio i par solidnih lopti tako da nije neko drvo koje ne zna dodati. Valjda ćemo ubrzo vidjeti i Rodrigueza i nadam se da potpisuje Kotarski. Ako bi nam se to troje pokazalo kao pojačanja, neke stvari bi ipak trebale izgledati bolje.
  • ZgDLions
    1.9k
    Fale mi neki mehanizmi i uigrane akcije u završnici.
    Kaj je tako teško odložit loptu, dat povratnu na šesnaest ili odigrati dupli?
    Ko da svako ima pravo oprobati udarac iz nerezonske situacije, samo predaš posjed.
    Hohxa koliko god puta treba, Oršic cim uđe sa trideset, Stojke ili Kačavenda da su dodali zabili bi koji, samo Beljo odloži koju kao onu za Oršića na zicer.
    Protivnik iz dvije tri šanse dva gola i to pod prečku, suprotni kut, mi od deset šansi dva u golmana, par pored, par preku u kuruzu i eventualno dva gola.
    Napravi se nekaj i onda olako zapuca i narativ bili smo bolji stvarali smo šanse, a obrana, svejedno jel kontra, korner, aut, imamo postavljenu, deset igrača u šesnaestercu, svejedno smo loši i možemo primiti od svakoga.
    Niš mi nije jasno, godinu dana skoro isti kadar i ovak se branimo.
    Kaj se radi na treninzima?
  • vjeko1701
    28.7k
    Meni osobno ofenzivno nije neki problem. Stvaramo šanse, dobro kombiniramo. Pa nije da smo jučer samo napucavali u njihovih 16 i tražili krumpire. Ima tu dobrih akcija koje jesu uigrane.

Ja ne razumijem zašto se mi često ponašamo kao da nam je ispod časti napraviti neki pametni faul oko centra, zaustaviti protivnikovu akciju prije nego je uopće počela. Drugi gol Istre, ma to se ovaj Fredriksen ruši prije nego uopće povuče loptu. A mi sve nešto oko igrača, faul napravimo samo ako profulamo uklizavanje ili loše uđemo u duel.

Ok mi je u HNL utakmice ulaziti relativno otvorenog garda pa ko koga. Imamo prednost u kvaliteti za to. Al čak i u HNL-u, da ne pričam u europi, moraš znati prepoznati kada protivnik ima situaciju koja jako brzo može ugroziti tvoj gol i kada je optimalni trenutak da se ta situacija otkloni pametnim faulom.
  • Masto
    2.2k
    ma znaju oni igrat u završnici al jucer su u glavi bili negdje drugdje, da je samo jedan igrač imao kriva dodavanja ne bih nista reko al eto, ne znam ko jucer nije od najlakšeg pasa poslao loptu u aut
  • ZgDLions
    1.9k
    Dečki i protiv Vikinga doma i tamo smo imali hrpu šansi i ne baš dobar učinak, a Viking i Istra iz dva udarca, dva gola na našu dominaciju.
    Nije mi jasan omjer, puno promašujemo, sve primamo, bude igre i posjeda, ali na obadva kraja lagani pušing.
    Jasno mi je da se nemre svaka šansa zabit, ali ni primit.
    Jucer Neva, tri zicera jedna obrana, to mi je cak i ok.
  • vjeko1701
    28.7k
    Ne znam dal je tko spomenuo, al jučer je MPV po meni direktan krivac za prvi gol. Ok, ovaj Janjić ga okrene al onda umjesto da ga stisne i ide u blok, on samo stoji, čuva gol aut liniju di nema nikoga i gleda kako se ovaj namješta na šut.
  • Podrška Ivanu Filipoviću
    5
    Nevistić je u zadnje 2 godine imao jučer najbolju utakmicu u životu. Nije obranio 2 gola koje brani jedino klasa poput Livija, a uspio je kao panj obraniti 1 zicer.

Ne vidim potrebu za dovodjenjem novog golmana. Boban da se samo malo potrudi i može posaditi na gol
    neki veliki panj i povećao bi broj obrana sa 1 svakih par utakmica na bar 1 po utakmici.
  • Crni86
    24k
    Da pobijedis istru bi 2 gola trebala biti dovoljna.

Kako smo u najbolje vrijeme rjesavali takve utakmice nakon praznjenja u europi? Nikad nije bilo lako i uvijek je bilo mucenje, ali obrana je bila kao svicarski sat. Ugurali smo 1 gol i ajmo kuci pjevajuci

Obrana nas je kostala pobjede u istri, obrana nas je kostala skorog ispadanja od thuna, obrana nas je kostala ispadanja od thuna.

mpv je bio dobar jucer, ali da. Jednostavna cijela ekipa je usla tako mlako u tekmu. Mi smo poceli igrat tek na 0:1. I tu se mora odradit psiholoska priprema nakon onakvog ispadanja. Meni nismo djelovali dobro mentalno na pocetku utakmice, a na 0:1 je to opet nova utakmica. Dao si Istri da osijeti krv, da osijeti da ima priliku
  • FazeN
    8k

Registriran na forum prije 19 dana.
    Prije točno 19 dana je Filipović dobio crveni karton.
    Sad ne želiš da dođe Kotarski,
    Ivane jesi to ti?
  • IceMan
    4.5k
    Neki kao da su baš pretplaćeni na pozicije.

Možda je vrijeme za neke promjene unutar momčadi.
  • Podrška Ivanu Filipoviću
    5
    Protiv sam Ivana Filipovića. Tada sam mu dao podršku jer sam smatrao da je Nevistić gori, što je nažalost istina, te da je Boban potrošio svu lovu na transfere ovo ljeto i da kase više nema.

Ali da, ako sada Kotarski ne dodje, Filipović ima moju podršku. Ako ga naučimo da se lopta hvata s 2 ruke, da se u duele skače, a ne stoji, ako nauči izbijat loptu i ako nešto obrani, imat ćemo solidnog golmana za sredinu HNL.

Nevistić kako sada brani nije ni za prvu ligu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.