• mali M
    10.4k
    Možda je vrijeme da Mišića malo sjedne na klupu, da i on skuži da nije ne dodirljiv,T90d

Pa kaj si ti normalan.. sad pišemo da je izrauban, ozljeđen, ostavljen sam da drži vezu zbok krive taktike i ti bi njega učio pameti da skuži da nije nedodirljiv... Našeg najboljeg igrača... Šta sve neću pročitati...
    Da ti dam mali hint, ni Beljo ne zabija sve svoje šanse možda da i njega zavarimo na klupu da se nauči poniznosti...
  • T90d
    3.2k

Nebi bio izrauban i ozlijeđen da ga trener nije stavio svaku utakmicu do sada. A možda bi imao više koncentracije da je nekad sjeo na klupu i ušao u nastavku ili preskočio koju utakmicu. Bode me u oči Thun, pa zadnje Viking u Europi. Događa se to i u HNL-u. Ali tu nas rijetko tko kažnjava radi toga.

A većina ovih stvari je do trenera, a ne samog Mišića.
  • mali M
    10.4k
    A većina ovih stvari je do trenera, a ne samog Mišića.T90d

Pa zašto onda ideš učiti pameti Mišića da vidi da nije nedodirljiv?!?? Ne može on sam "sjesti malo na klupu" ako ga trener stavlja u prvu!
    I ponavljam, ovaj scenarij smo već gledali kad trener svojim umotvorinama ostavlja Mišića samog u vezi i onda mu ekipa kao ti broji greške ako sam ne drži cijelu vezu Dinama... Pa daj ponekad uključi logiku i mozak ako je ikako moguće
  • T90d
    3.2k

Psiho efekt, gdje će i ostali vidjeti kako kapetan može sjesti na klupu radi loših igara. Win win situacija, tjeraš ostale na rad, Mišić dobiva odmor, a i znak da mora poboljšati koncentraciju, da zajebi kao protiv Thuna (a i Viking) nisu olako za shvatiti.

Ali trener nema muda za prelomiti neke stvari i postaviti se kao autoritet. Jučer je mogao bar 3 igrača ostaviti na poluvremenu u svlačionici (Domingez, Lisica, Valinčić).
  • mali M
    10.4k
    a pazi sad ovu fantastičnu ideju!! Ili trener napravi za što je plaćen i postavi taktiku tako da uz Mišića stavi jednu odgovornu 6/8, rastereti Miška, veza prodiše i momčad odigra vrhunsku utakmicu...

Možda bi to dalo bolji efekt nego vaditi i kažnjavati kapetana kojeg si sam doveo do ruba...
    Srećom da nisi trener niti odlučujući faktor u klubu
  • Podrška Ivanu Filipoviću
    8
    Odličan trener koji raste iz utakmice u utakmicu. Problem je da su mu prodali/ uzeli 3 top igrača sa kraja prošle sezone i odlučili da smo bez golmana za ključni dio sezone.

Nemamo klupe. Nemamo backup nikakav i ovisimo o Belji da preživimo bez kolapsa kao prije 2 godine.
  • Crni86
    24k
    Problem je da su mu prodali/ uzeli 3 top igrača sa kraja prošle sezone i odlučili da smo bez golmana za ključni dio sezone.

Nemamo klupe. Nemamo backup
    Podrška Ivanu Filipoviću

Kaj smo jucer igrali protiv reala? Ajde mi napisi koji igrac s nase klupe ne bi imao mjesto u istrinih prvih 11?
  • Jurki
    27.6k
    Jucer je Dominguez bil los, zamijenjen u 46toj minuti.. ali mene vise zanima kaj je čekal sa iducim zamjenama jos 20 minuta?
    Ako ga se sad ne promijeni, vrlo je izgledno da cemo i ovu eurosezonu gledati šamare kao i lani.

odlican trener ne dozivi raspad sistema 2 puta u 2 utakmice i to u razmaku samo par minuta.
    Tocno, nije kriv za individualne greske, ali je to dokaz losih priprema utakmica. Isto tak, jucerasnji govor tijela igraca je gori od rezultata 2:2.
    Onaj autoput kod Istrinog gola za 2:1 kroz nasu sredinu i obranu je za otkaz treneru.
    8

Hoxha je lošiji od Škufara na krilu. Oršić u Istri ne može ni na klupu.

Golman Istre je golman, dakle automatski bolji od Nevistića.

Desni bek Hrvatin ne vidim gdje je lošiji od Valinčića.

Uz to ima još par pozicija gdje je razlika mala.

Beljo, Mišić i zdravi Stojković su jedine klase kod nas. Dobro, i Mckenna za HNL, a i Dominguez kada ne igra Europu pa zasere gol svaku utakmicu.
    Ovo sve ostalo izgleda katastrofalno ove sezone, HNL razina i nekada gore.

Jako loše posložena momčad, a to veze nema sa Kovom.
  • Olmic
    5.9k
    zasto istra nije prva nego Dinamo ako smo u par deka?
  • Crni86
    24k
    u kojem svijetu ti zivis.
  • T90d
    3.2k

Koja je to odgovorna 6 u klubu? Možda ovaj Rus.
    Stojke, Kač, Zajc svi idu prema gore, u defenzivi su slabi.
    Je li bi netko od njih spriječio poklon loptu za Thun ili ubrzao Mišića da uzme onu lošu loptu od Nevistića protiv Vikinga?

Ponavljam nije samo problem u Mišiću, ali se čovjeka radi zdravlja tj ozlijeda može sjesti na klupu, dozirati mu minute, a ujedno mu pokazati da greške koje pravi nisu ne vidljive i ne prolaze tek tako. Zajc je završio na klupi, može i Mišić. Boli me uho kako se igrač zove, jer nema svetih krava da igraju radi imena i staža u prvoj i po 90.min . Bitan je rezultat i doprinos na terenu.

Pa ako ne ide na terenu bez njega, onda nek klub napokon ispuni ono što su najavili na kraju prošle sezone, dovesti zamjenu za Mišića.
    8
    Beljo, Stojković, Mišić.

Stoperi koji su klase (jedino) za HNL.

Ostali nisu značajno bolji od Istrinih. Nijedan. Teško će me netko uvjeriti da su Hoxhe, Oršići i Lisice za bilo što osim solidne HNL razine.
    8
    U realnome svijetu. Ovo je lako moguće najgori Dinamo od onog sa Sandomierskim kada smo uzeli 1 bod iz 6 utakmica Europske lige.

Ako ne dovedemo golmana, krilo i još nešto, mislim da nam slijedi grozna jesen.
  • Mr Anderson
    21.7k
    Volim ove bisere o Mišiću, izrauban je. A s kim ga se to moglo mijenjati. Jeli mi imamo i jednog igrača koji ga može zamijeniti, pa čak i defanzivno odgovornijeg da ga rastereti? Tek neki dan smo doveli tog Rusa koji polako ulazi u ekipu. Jeli trener kriv što nemamo izbalansiranu momčad?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.