• kajjaznam
    502
    Jedini u hnlu koji bi imao više bodova s Dinamom od Kove je Hajdukov trener.
    Ja mu dajem još ovu EL, al očekujem i da mu se neš dofura.
  • CastAway1986
    6.4k
    Ovaj sretan sam, ovaj momci su se trudili, ovaj naucili smo nesto jeliruicosta

Jako smijesno ,koliko ti je trebalo da to smisliš?
  • debeli biciklist
    70
    ako su oni budalaši mogli skuckat za talijana a kune prebite nemaju, onda možemo i mi...
  • njurci10
    650
    ajde samo zamislite da je dosao onaj Riera i da je onako popusio kako je popusio.
    tako neka nasega Kove zasad tu, a u buducnosti cemo vidjeti mozda nademo nekoga boljeg.
  • Thor
    3.8k
    Nemam vise strpljenja.
  • M94
    2.8k
    Sretno dalje... i što dalje.
  • DerHerrKool
    1.7k
    ako su oni budalaši mogli skuckat za talijana a kune prebite nemaju, onda možemo i mi..debeli biciklist

Nije cikla bila dovoljno upozorenje da putovnica ništa ne znači u smislu trenerske kvalitete, nije?
  • Mr Anderson
    21.7k
    Nevjerojatni su ljudi, doveli bi nekog bezveznog Talijana ili Španjolca kakvi ovuda krstare, pa kad ne bude valjao daj onda sljedećeg i tako dalje. A prošlo ih je već kroz ligu pun kurac. Ako nemamo para za neko provjereno ime, bolje nikog ne dovoditi.
  • Neznam
    107
    poanta je bila da nema boljeg trenera u HNL-u, nisam rekao da su bolji nego tu negdje zato i mislim da bi za sada Kova trebao ostati...
  • Yovitssa
    1.1k
    Daj mi Filipea Luisa! :starstruck:
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    551
    Izgleda mi kao da su igrači nadrkani i da samo čekaju da ode, svi su živčani, pola van forme, a bojim se da Kova nije taj koji će to izvuć…
  • ElDorado
    13.9k
    Problem je kaj ne vidim Hrvata koji bi nama u ovom trenutku bio upgrade. Čini mi se da se tu priprema i vidi Leku za godinu dve. A sa strancima je uvijek veliki rizik jebatga.
  • Jurki
    27.6k
    A sa strancima je uvijek veliki rizik jebatga.ElDorado

A nije veliki rizik angazirati domace trenerske stručLjake?
    Nije veliki rizik angazirati Kelavu kao pomocnika? Koje su njegove reference? Po cemu je on pomocnik?
    I takvima dati ekipu u koju si ulozio kamion eura?
    Ambiciozni stranci zele profesionalizam, zele disciplinu i da uprava ne drzi figu u dzepu.
  • Jos-Optimus
    13k
    Ne znam, prošlo je dosta vremena i vide se jasni limiti. Sve je to ok, ali defenzivno smo komični, a imamo bolje igrače nego u periodima kada je obrana u Europi bila stijena. Loše se vraćamo, loše branimo prekide, o izmjenama i igranju najboljih je tek suludo pričati. Zaista bih volio da nam dođe netko drugi, pa valjda ima Zvone nekog Talijana čiji stil mu se sviđao, pa nas su Thun (skoro) i Viking dobili taktičkim postavkama i trčanjem.
  • T90d
    3.2k
    Mi smo jučer skoro izgubili utakmicu radi raubanja Mišića, ona obrana Nevistića kod rezultata 2-1. Čovjek nije mogao stajati na nogama od umora, a i vidjelo se da ga boli (peta ili nešto drugo), ostao je radi toga kratak na lopti nkon koje su Istrini igrači otišli u kontru.

Možda je vrijeme da Mišića malo sjedne na klupu, da i on skuži da nije ne dodirljiv, drugi bi nakon ovoliko poklona( ne mislim samo na utakmicu protiv Istre) davno bili na klupi.
    Nije samo stvar Mišića, nego cjelokupnog vođenja momčadi.

Svaka čast na prvenstvu prošle sezone. Ali iskorak fali, strah me Europe sa njim na klupi. Do jučer bi se usudili reći da se možemo potući sa svakim našim protivnikom u Europa Ligi, a sad nas je strah blamaže protiv Rennesa, Sunderlanda, Bayera pa čak i Anderlechta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.