• Blueshadow86
    5.5k
    Tužno za reći, ali pod ovakvim okolnostima nije ni ovaj bod toliko loš. Crvena lampica se upalila i krajnje je vrijeme da se nešto napravi po pitanju igračkog kadra.
  • Ivan0302
    2.1k
    Utakmicu nismo dobili radi manjak rotacija i kasnih zamjena po meni. Mi na Drosini imamo omjer u zadnjih 8 utakmica 4 pobjede 2 nerješene 2 poraza, još poslje ovog gostovanja u Norveškoj bez manjak rotacije nismo mogli ni očekivati više po meni
  • Makedonion
    320
    gle, ne mislim da itko pusta. Ne znam jel gore da su pustili ili da su nemocni. Kakva je to priprema igraca kad ti je pola njih umorno, pola zivcano, pola nemocno? Da se Istra usudila malo izaci van, primili bi jos 2 gola. Gomila je faktora, da, al mi smo Dinamo i igramo protiv klinaca iz Istre. Postoje ljudi poput tebe koji se zadovoljavaju time i pronalaze izlike za pozitivu, a postoje ljudi poput mene kojima je to nedopustivo. Sto znaci da bi ti pripremio momcad danas kao Kovacevic, a ja ne bi.
  • Jos-Optimus
    13k
    kakvi su to ljudi poput mene? Misliš, navijači? Netko tko ne natuče 80 negativnih komentara za vrijeme tekme, nego navija za svoj Dinamo? Nitko nije presretan, ali kako je moglo biti - dobro je. I, molim, bez infantilnih predrasuda
  • Makedonion
    320
    objasnio sam. Ljudi koji se zadovoljavaju jer danas nismo izgubili nego osvojili bod. Navijam za Dinamo isto kao i ti. Nit sam veci navijac od tebe, nit si veci navijac od mene. I da, kako je moglo biti dobro je, i sa time sam nezadovoljan. Danas su trebali izaci van ko razjareni bikovi zeljni krvi nakon "nepravde" u srijedu, a oni izasli ko zivcane sonje. Netko je trebao te igrace pripremiti, i van poslati samo najspremnije. Ta osoba je Kovacevic sa svojim strucnim stozerom.
  • Jos-Optimus
    13k
    pomices poante i mijenjas ono sto si rekao i stavljas mi rijeci u usta, Kovacevic nije bio tema, kao ni to da je itko sretan danasnjom predstavom. Toliko od mene, vidim da nisi u mom svemiru
  • Makedonion
    320
    Kakve poante pomicem? nadovezujem se na svoj komentar jer ti treba detaljno objasnjavati. Zivio
  • Olmic
    5.9k
    Soldo > KacavendaJaro

U kojem paralelnom svemiru?
  • Jaro
    12.5k
    moj osobni dojam...
  • ShanKu
    2.3k
    Čim nisam išao na 2 tekme, odma je krenulo loše s rezultatima.. :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.