• vjeko1701
    29.4k
    Ako ćeš i dalje koristiti svaki post po svim mogućim temama koje stigneš da ponoviš jedan te isti komentar o treneru, smatrat ću to offtopicom i primjeniti prikladnu sankciju.
  • marcio amoroso
    54.1k
    Nadam se da će za svog života u Dinamu doživjeti šefa kojem najveća kvaliteta nije to što je simpatičan i dobroćudan na izgled.antecacic

Razumjeli smo. Napisao si valjda 50 postova u par dana u kojima pljuješ trenera. Pošto mi ionako ideš na onu stvar sljedeći spam ti je ban od 7 dana. Kad se vratiš i nastaviš isto ide ti odmah 15 dana i onda trajni ako si uporan.

Nitko ti ne brani uputiti kritiku treneru, ali ponavljati se kao papagaj na 20 tema nećeš. Za to postoji fejs i poznate grupe tamo.
  • Crusades
    26.1k
    S Ivanom Borasom sam trenirao jedno vrijeme u Vrapču (kad on nije mogao nać klub pa je došao samo trenirat s nama radi "održavanja forme").

Svaka čast svakome, ali kako je on dobio i jedan profi ugovor je pitanje za više instance.

Reći da je on bolji od Gode je za medicinsko vještačenje.
  • antecacic
    521
    Sve pet dečki, razumijem frustraciju jer je ovaj Sense krenuo češljati zapošljavanja i slično, ali ne vidim što je točno ovdje spam.

Od sad ću, pošto ovom Marciu očito idem na penis, pisati da je on najbolji moderator a Kovačević dobar trener.
  • marcio amoroso
    54.1k
    Dugo ti je trebalo. Odmori 7 dana!
  • Masto
    2.3k
    Pohvale za trud, daje uvijek sto posto tu i tamo kriva predaja kad nije imo s kim odigrat
  • NVKOD
    13.9k
    Igračina! Leti terenom svaku utakmicu, praktički sam drži cijelu lijevu stranu, niti mu ne treba Hoxha! Realno, nijedna ekipa se nije usudila previše napadati na njegovu stranu, imam osjećaj da ga se boje :cool:

Skupio nekoliko asistencija, jedino čekam njegov prvijenac. Zaslužio je!

Napokon imamo lijevog beka! I dojma sam da će prodati za velik iznos.
  • DerHerrKool
    1.9k

Sad se već vidi da mu je i samopouzdanje naraslo, pa mu prolaze stvari koje inače nebi.
  • gledatelj
    1.5k
    I dalje na motoru
  • Thor
    4k
    Da...
  • striko
    3.8k
    Šta se dogodilo ovom dečku danas
  • Crni86
    24.4k
    Isto sto i cijeloj momcadi.

Realno nije mu pomogo ni sergi koji ga je usosio u ovoj zadnjoj akciji.
  • Masto
    2.3k
    ne moze sve sam trudi se on sve to dobro izgleda al kad si okružen lošim odlukama i greškama dese se i tebi koliko god dobar bio
    Svaka njemu čast kako moze hoxhu gledat ispred sebe
  • Zagi
    19.1k
    Tako dobro igra obranu da mi ponekad zafali Sadegh "krećemo sa minus dva" Moharrami.
  • CastAway1986
    6.6k
    Danas je odigrao loše ali je i dalje jedan od najboljih igraca Dinama !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet