• Markelo
    2.8k
    Samo nek nas podcjenjuju. To je dobro za nas, nadam se da će i Mourinho tako
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Jao doslovno si mislim jučer samo izbjeć njih i Man U i sve drugo je ok. I baš njih izvučemo haha. Bit ce tesko, ali imamo sanse kao i protiv svih!

Mislim da je ovo namješteno mozda zbog restrikcija pa da ne moraju Englezi igrat vani obe
  • jp23
    2.7k
    Ako su pogledali koju utakmicu od ove godine u HNLu, odatle mišljenje.
    Jer budimo realni, bilo je problema na HNL utakmicama, kad primamo svakojake golove.

Super je naš uspjeh dosad što se obrane tiče, al nemojte gledat kao da nam je najjača obrana ikad, treba stavit i to u kontekst protivnika u EL, forme protivnika i slično.
  • BlauDivision
    464
    Trebamo se moliti da ih pokosi ovaj takozvani Engleski soj COVIDa :sweat:
  • reziser
    6.9k
    A na forumu se vesele da je Dinamo lagan suparnik i da ih je izvlačenje pomazilo.og1986

o ovom sam pričao jučer... da se svi nadaju nama, jer smo laki ždrijeb
    .
  • Keyser Soze
    10.6k
    Tottanham je protiv Wolfsberga igrao na svom stadionu pa ce valjda isto biti i s nama.
  • ZgBlue
    567
    Kad će se znat satnica odigravanja?
  • Majki2111
    3.4k
    Do 14:30 bi se trebalo sve znati ako sam dobro čuo u prijenosu
  • Nolifer
    8.5k
    Zašto se ove kuglice nemreju izvlačit kao kaj se lotto izvlači? onako automatski? Danas baš gledam ždrijeb, ovaj turčin se bome mučio sa otvaranjem, kao da su kuglice bile ''zapečene'' tako nešto....

No sve u svemu dobar protivnik. Priželjkivao sam United i Milan i eto baš igraju njih dvoje međusobno..

A kaj se reakcije tiče, samo neka nas englezići podcjenjuju i to je naša prednost...
  • Infinity
    16.6k
    Nadao sam se da cemo izbjeci engleze i Romu i kao da nas je uklelo. Po meni od cetvorke koju nisam zelio vidjeti je Tottenham najgori zdrijeb. Vise bih volio sugavi United nego ove zidove. Bit ce tesko igrati, ali nije nemoguce da prodjemo. Vjerujem da imamo sanse, ne puno, ali imamo.

I kako se poklopi Molde - Granada. Pa oni su molili jedni za druge :lol:
  • Nolifer
    8.5k
    i bolje da smo izvukli šugave spurse, da im se osvetimo za onaj glupi poraz tada..
  • flexXy
    2.4k
    imas hrvate navijace spursaNino Bule

Drustvo prijatelja Tottenhama Split
  • Krizy
    46.5k
    Jbg, prije 3 dana nije znao da će ići na Dinamo :wink:
    j4nvhnwb2fxa6z4p.jpg
  • Infinity
    16.6k
    onaj glupi porazbbbjura

Ne znam bas koliko je bio glup, ljudi nas ubili 4-0. Nije da smo izgubili 1-0. Glup poraz je bio Olympiakos, Werder i jos milijun njih.

Osvetu prizeljkujem svakako, nacin me ne zanima. Zadovoljio bih se i da ih UEFA izbaci zbog 'necega' :rofl:

Inace, od mogucih 15 protivnika, igrali smo do sad protiv njih 11. Uspjeli smo proci samo dva.
  • Somport
    570
    Napeti optimizam na najjače :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.