• DiddyGuela
    6.7k
    Realan remi sto i nije tragedija s obzirom na okolnosti.

Igra losa.

Ja danas nisam vidio bolikurcinu vec određenu fizicku nemoc.
  • Georginho
    865
    Neva - hvala mu za obranu na 2:1
    Valinčić - dosta griješio, bez konkretnog učinka
    Dominguez - s pravom zamijenjen na poluvremenu
    Radelja - dobar
    McKenna - dobar
    MPV - odličan, neumoran, nevjerojatna moć ponavljanja
    Stojke - nervozan
    Mišić - iscrpljen, dijelio lopte s očima
    Kač - motoričan, rastrčan, dobar
    Hoxha - puno zuji, malo meda daje
    Lisica - loš, upropastio previše akcija
    Kravcov - živnuli smo njegovim ulaskom, dopao se
    Topić - ok
    Orša - bilo ga je tužno gledati
    Beljo - rastrčan, konstantan pritisak radi, gol, asist, igrač utakmice
    Prevljak - isporučio gol
    Kovačević - pročitan, predvidiv
  • Time
    1.8k
    Nakon sranja u Norveškoj i 3 dana od utakmice sasvim korektan bod.
  • rioda
    18.1k
    Veliki bod s obzirom na to kako smo izgledali. Prvo smo si pucali u nogu ovim terminom, da se igralo sutra ili u ponedjeljak bili bi energetski puno bolji. Ovo je praktički bilo s terena na teren, Mišić mrtav pa smo i mi takvi bili.

Kvaliteta ekipe nam trenutno i nije baš neka, posebno na krilima, ali moram reći i na desnom beku ovo što pokazuje Valinčić je jako tanko.

Kravcov mi se čini kao dobar igrač i neki profil kojeg trenutno nemamo, samo mi na prvu ne izgleda da će u Europi to biti trka na potrebnoj razini.

Oršić nažalost ne pokazuje ništa, Hoxha isto tanko i sve očekivano. S druge strane je i Lisica na toj razini, a bome ni Topić se nije iskazao. Radujem se Almeni kad gledam što nam krila pružaju.
  • hb1
    824
    Nažalost, ovo s Oršićem me podsjeća kad ja i ekipa sa 30 i kusur godina odemo u klub, jednostavno ne ide i ništa nije isto.
  • Marc
    1.3k
    ma znam sve pet, još smo dobro prošli, ali ako će nam ovako opet izgledat cijela jesen, jao si ga nama i našem mentalnom zdravlju
  • mali M
    10.4k
    Al sad je fakat jednostavno.. Rus na Kaća, Topić na Liju, Orša na Hoxhu... Rus puno puno više pomaže Mišiću i vraća se po loptu dok to od Kaća ovu tekmu nismo vidjeli niti jednom..
    Spavanje svih krila, osmica i napadača golmanu u krilu a Mišić šta stvori neka stvori...
    Ista stvar ko i prošle godine..
    Ima Kova izbora samo mu trebaju veće pikulice u boksama
  • IvanS
    560
    Offtopic, jel to stvarno Almena dolazi na posudbu s pravom otkupa?
    Lija i Topa, u red!
  • Roky
    172
    Rus je 6 prava vidis po kretnjama spusta se po loptu razigrava
  • Dzoni
    7.9k
    Više lošeg nego dobrog ovu utakmicu. Najbitnije je da niz neporaženosti ostaje. I da je pojačanje Kravcov vrijedan dovođenja.
    Bravo za Nevu, masivna stvar za njegovu vidno poljuljanu glavu
  • Krulek
    1.3k

Znao je što nas čeka pa je prije utakmice otišao iz Pule, ili u Zg, a možda i u Italiju.
  • Paggini
    97.4k
    Kravcov mi se čini kao dobar igrač i neki profil kojeg trenutno nemamo, samo mi na prvu ne izgleda da će u Europi to biti trka na potrebnoj razini.rioda

Da, meni se čini kao fizički jači Zajc, lopte su mu bile jako dobre, jak je ko mrtvi bik, ali nisam dobio dojam da je pseto koje će kidati kontre recimo.

Al to je prvi dojam, igrao je doduše u nekoj bizarnoj konstelaciji veznog reda, bio mi je jako dobar, odlična energija čim je ušao

Al doduse ja kao pravi navijac nisam ni gledao tekmu pa ne znam
  • rokikaciga
    17.6k
    Mene se dojmilo sto je svaku kontru istrcao u punom sprintu prema Nevisticu, dok je crknuti Misic trckarao pored njega. To je nesto sto nam nepresusno nedostaje u veznom redu
  • marcio amoroso
    53.6k
    Nismo zaslužili pobjedu i sve 5, ali kako jebene tri minute nadoknade. Imaš cooling break, iskoriste se sve zamjene, imaš brdo prekida i kartona i produžiš tri minute. Pa nemoj nas praviti debilima smeće jedno!
  • ElDorado
    13.9k
    Lik se prije svega spušta i bez i kad imamo loptu. Kač i Stojke zacementirani gore. Naše osmice ne mogu igrati tako visoko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.