• Antee
    31
    Kaj ne u madarskoj
  • Felip
    807

A što će reći osim hnl nam je najbitniji i idemo u Pulu po pobjedu. Ako ga pitaju za ždrijeb opet imaš šablonski odgovor: Vjerujemo da ćemo biti dobri i želja nam je plasirati se u daljnju fazu.
  • NORTE
    26.8k
    Idealno bi bilo prvo kolo doma, Sturm na Maksimiru.
  • hardek
    12.4k
    Igrali bume ziheraski nogomet pod Kovu, ak zememe 9 bodova bude super.Facke

Mi pod Kovom igramo sve samo ne ziheraški nogomet zato i primamo previše golova. Uzorak od 6 kvalifikacijskih utakmica jednostavno nije dovoljan, a potencijalni otkaz treneru jer se nije kvalificirao u LP je smiješan. Piše mu se minus i idemo dalje, ako se ne vidi pomak u EL e onda dolazimo do pitanja smjene koja bi mogla čekati i kraj sezone jer HNL svakako nebi smio doći u pitanje
  • Common Sense
    1.6k
    Na kraju sezone treneru i stručnom stožeru ionako istječe ugovor. Nadam se da im novi neće biti ponuđen. A ove predstojeće utakmice u EL vidim kao nastavak njegovog trenerskog školovanja.
  • vukyxd
    167
    Ždrijeb je baš odličan ispit za Kovu - biti ili ne biti.

Neprolazak grupe: nedovoljan (1)
    Prolazak grupe uz 8-10 bodova: dovoljan (2)
    Prolazak grupe uz 10-13 bodova: dobar (3)
    Prolazak grupe s više od 13 bodova ali ne top 8: vrlo dobar (4)
    Top 8: odličan (5)

Vratit ću se ovom upisu na kraju siječnja. :smile:
  • vukyxd
    167
    Naravno, predmnijevam za pošteno ocjenjivanje da mu se riješi golman i možda još 1-2 ozbiljna igrača (vezni bi bio prilično potreban, a ni krilo ne bi škodilo). Do trenutka ocjenjivanja znat ćemo s čime je raspolagao u vidu dovedenih igrača koji dosad još nisu zaigrali.
  • Archangel
    276
    Kako igra Valinčić u Europi i Tabinas u HNL mislim da nam treba još jedan desni bek
  • skener
    9.2k
    Sutra Dinamo igra prvenstvenu utakmicu, ne neku prijateljsku na pripremama.

Kaj je toliki problem doći do trenera, upaliti kameru, postaviti mu par pitanja i to objaviti na službenom kanalu?

Ovako je malo neozbiljno
  • Diavollo094
    279
    sakrio se Kovačević bome dobro
  • NoSkillan
    565
    ko ide sutra u Vukovar na koncert MPT u Vukovarsko pubu ce vam BBB Vukovar imat štand pa navratite, 10-16 su tamo i danas 18-22
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    ne bi se bas slozio vezano uz ove ocjene i mislim da bi za odlican 5 trebali napraviti neki iskorak i doci tipa do cetvrtfinala, zamisli prodes u top 8 i onda u osmini finala ispadnes od tipa
    union saint gilloisa kao lani od genka...

Ovo ostalo sto si napisao za kovu biti ili ne biti, to potpisujem.
  • ZG plavi 01
    576
    nije grupa nego ligaska faza, grupe su ukinute prije 3 godine
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    pa objavljen je video?
  • skener
    9.2k
    kada sam ja pisao nije bilo ništa i zato sam to napisao

Objavljeno je prije cca 30min i pohvaljujem to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.