• emilperska
    18.1k
    Kome prodati Nevistića? Šta vam je..

Pa da ga se moglo utopiti za neki iznos od cca 1m EUR, nosili bi ga pješke. Bili su ti Poljaci pa su odustali.

Ja generalno mislim da je on ok golman s labilnom psihom. Ali vide svi da je kod loše odradio zadnje 2 godine, da je bio jedno vrijeme i treci golman i zašto bi itko da ikakve pare za njega. On ce vjv ici tako da ce ga netko preuzeti besplatno.
  • emilperska
    18.1k
    Brumado ce na ljecnicki u prosincu i tek ce se tada odluciti kaj s njim, Dani nije dosao ozljedjen njega se samo priprema da ne uđe prerano, Kotarski je odigrao vjerojatno BMK ozljedu, drugi dan je otisao za Zg. Ocito je vec sve bilo u zavrsnoj fazi dogovora.ElDorado

Nisam stekao takav dojam iz članaka za Brumada. Ali nije mi ni iz tih 500 članaka bilo najjasnije što se tu dogovorilo tako da je lako moguće da si u pravu.

Rodriguez je kod nas vec 2 mjeseca, ne trenira s momcadi na način da sudjeluje u aktivnoj igri, dakle za mene je ozljeđen odnosno nespreman s nepoznatim datumom povratka. Kako god okreneš, od trenutka potpisa do debija ce proci barem 3 mjeseca, a realno 4-5 mjeseca.

Stojaković je teže ozljeđen. Datum povratka neizvjestan prema 2027. godini.
  • antecacic
    487
    Ni za Stojakovića ni Rodrigueza medicinska služba nije dala zeleno svijetlo. Ne vidim zašto bi Brumadu bilo kakvo stanje onda bilo prepreka, ako ga se namjerava potpisati.

Na upite poput "jesi bio s njima na lječničkom?" ne odgovaram unaprijed, jer je svima jasno zašto oba ne igraju po svom potpisu. Kod Stojakovića je stanje još upitnije.
  • Hebimir Strašni
    351
    Stari moj hvala što me nećeš vređat, al' nemoj vjerovat svakom plačenom članku njegovog managera. On se mogo prodat u ona 3 mj. dok je igrao ko lud. Sad nakon one ozljede mozemo samo mi platit nekom da ga uzme. Taj lik je zasro više od svih Filipovića, Neva i ostalih po kojima se ovdje pljuje. Ja se nadam da bu se vratio u formu u kakvoj je bio prije ozljede,ali sve više sumnjam u to.
  • CastAway1986
    6.3k
    Dani nije dosao ozljedjen njega se samo priprema da ne uđe prerano,ElDorado

Pa znaci jos nije u potpunosti oporavljen ili spreman ? !
  • emilperska
    18.1k

Dobro Valinčić je igrač s ocitim manjkom nogometne, a moguće i socijalne inteligencije i uz to nakon ozljede ima problema i s fizikalijama koje su mu bile forte. Ali tvrdit da za njega s 23 godine ne mozemo dobit ni 2m EUR je suludo.

Pa za Soldu se dobilo 2+m EUR..
  • Masherano
    6
    pa ak se proda za 5 milki odmah 2 proslijediti Rijeci za Oreča.
  • Omake
    20.8k
    Oprosti ako te netko već pitao, ali imaš li slučajno projekcije koliko bi zarađivali manje na ulaznicama na europskim utakmicama nakon prelaska na novu Kranjču?
  • Hebimir Strašni
    351
    Točno ovako bi ga i ja opisao, ali baš u tim svojim "fizikalijama" je pao nenormalno. Trenutno radi toliko štete u momčadi da to nije nornalno. Najgore je kaj ga Kova forsa,a očito bi trebalo primjenit drugu metodu i malo ga stavit sa strane pa možda dođe sebi. TRENUTNO 2 mil za njega nitko pametan nebi dao.
  • GeneralNapoleon
    2.6k
    Ukoliko je moguce prebrodit do zime bez prodaja, mi se to cini kao najbolja opcija. Jesenski dio je logicno tezi dio sezone. Em sto igras dvije tekme tjedno, em sto prvo moras izgradit prijednost u domacem prvenstvu.

Na zimu si se rijesio veceg dio europe i u optimalnom slucaju stvorio dobru zalihu bodova i fakticki rijesio prvenstvo. Onda se lakse moze prebolit odlazak nelog nositelja a i gurat mlade igrace u prvu ekipu.
  • ElDorado
    13.7k
    mislim da Dani trenira s momcadi 10ak dana. Tak sam ja čuo
  • dMilan
    8
    al u zimi većinom manju odštetu dobis nego ljetom
  • GeneralNapoleon
    2.6k

Kak dobijes manje? Sjecam se da se svaki put kad smo trebali pojacanja na zimu sirio narativ o tome kak je na zimu sve skuplje jer je usred sezone.
  • Masherano
    6
    Rakow daje gas i dovodi Nevistića.
  • dMilan
    8
    a mozda sam smotan, ne znam al sam mislil
    da je bila priča da su klubovi spremniji platit veću odštetu u ljetu nego u zimi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.