• joesimunic
    502
    pa može bit rezerva i sutra, ali to po meni uopće nije bit cijele priče. Stavljen je u dvojku da tamo odigra sezonu i da ako Bog da s 21g bude formiran igrač, jer je za njega trenuntno bolje 2500 minuta u Dinamo B, nego 400 minuta u prvoj ekipi na primjer.
  • ŠangajskiAligator
    1
    I pticama na grani je bilo jasno da je trenutni roster preslab za napad na LP, ali su transferi rađeni planski i sa ciljem. Zaboravljamo da je 22.06. (dakle na vrijeme) pokušano dovođenje Peretza, koji bi vjerojatno bio starter ispred Zajca u kvalifikacijama. Od svih otišlih jedino mi je žao i neshvatljivo za Bakrara (koji bi i dalje bio najbolje krilo, iako to nije), ostalima hvala na svemu, ali nisu bili neka prevaga ni u HNL-u.

Ok, sad barem znamo sa čime raspolažemo i kaj nam fali da budemo koliko toliko konkurentni u EL. Ajmo prvo vidjeti kakvi su Kravtsov, Rodriguez, Nsoki pa onda suditi prijelazni rok, a vjerujem da će uz Kotarskog sletiti još neko konkretnije ime
  • Jos-Optimus
    12.9k
    da, trebao je doci jedan brutalan igrač, mozda i vise, ali ti barem sad imas sarkazam za koristiti par puta da iskalis svoju ljutnju jer nismo Barcelona ili Real, fanboy.

Majke ti mile, nikad vise nista javno necu napisati, da je barem bila konkretna info...kao žene u PMS-u, opća panika. Ispali smo, jbg, prihvati
  • Kujtim Shalla
    11.5k
    Sve za deset ,dolazi Kotarski što ja tvrdim već više od par tjedana . Navučem se i puknem za razgovor nakon Istre i 3 dana do kraja roka ko kolega @El Dolardo gorim u sebi. A sad ovo sa posudbom ok, ali da imamo opciju da ga kupimo bez neke klauzule dobijem stres momentalni. Sama pomisao na natezanja na ljeto ,ludilo ovdje na temi, cijelo ljeto daj me daj ,pa traži opet neku discount opciju. Dođe mi zlo. Ali neću, bit ću optimist konačno što sam po prirodi (osim ovdje ) i nadati se kad se pokaže da je on taj,Kotarski da će ga Boban riješiti i prije vremena i već na zimu da će postati naš na 5 godina najmanje. Ajd samo da padne slikanje da mi se raspoloženje popravi za milion posto i da pitam
    Viking? What Viking. I don't remember that game :lol:
  • Masherano
    5
    pa dečko je u derbiju pokazao da u dobrom sustavu ekipe se njegove godine niti ne vide kao i Mikić,a kao i Šunta u ono malo minuta protiv lakših HNL-ovaca.
  • Masto
    2.2k
    a i to navijači odlučuju tko na terenu a i izvan pokaze da istinski voli dinamo
  • DiddyGuela
    6.7k

Auuu strikane. Al cemo opet orat po HNLu, kent vejt!! :starstruck:
  • Masherano
    5
    pa gle ako ima odličnu sezonu u Dinamu onda se isplati uzet i uzet će se pa je to pametan potez, a da ga odmah uzmeš i ispadne loše dao si pare, a nisi ništa dobio znači opet low risk high reward.
  • joesimunic
    502
    ne kužim, valjda si me krivo shvatio, gdje sam ja reko da on ne može igrat? Samo sam rekao da je za razvoj bolja kontinuirana igra, a ne svaku četvrtu tekmu 15 minuta.
  • OsamŠest
    8.2k
    Koliko se ljudi registriralo na forum nakon jučerašnjeg poraza?
  • Paggini
    97.1k
    Auuu strikane. Al cemo opet orat po HNLu, kent vejt!! :starstruck:DiddyGuela

Hehehehehehehhehehehe, mislim da je najbolje da zbog jučerašnjeg ispadanja uvedemo zabranu veseljenje zbog apsolutno ičega po pitanju kluba do nekog određenog datuma heheheheheh!!!!!
  • Masherano
    5
    ma ne samo sam naveo to, a i nebi igrao svaku 4 15 min. Ukoliko fali 10 milki prodaš Domingueza čiju poziciju lako pokrije Gale, te kad su po 2 tekme tjedno Zeba igra HNL, a Gale EL.
  • DiddyGuela
    6.7k

Pa barem dok ne rasturimo tu jebenu Istru za vikend stari moj. Trea pokazat ko je gazda u dvorišću.
  • Masherano
    5
    https://youtu.be/5KdW8lWBql4?si=hhAQl_vhZncreWGr ukoliko je bilo kritičara za Kotarskog evo video sličnog našim utakmicama u Europi gdje obrana i cijela ekipa luta, a on spašava.
  • Paggini
    97.1k
    Pa barem dok ne rasturimo tu jebenu Istru za vikend stari moj. Trea pokazat ko je gazda u dvorišću.DiddyGuela

Ma u pravu si, neću slavit više išta ikad oko ovog kluba!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.