• Mali dioničar
    20.5k
    Kratka anketa.
    1. Plasman u Europa ligu je: (241 votes)
        uspjeh
          6%
        neuspjeh
        36%
        realnost
        59%
    2. Za ispadanje u play-offu za LP najveću odgovornost snosi: (241 votes)
        trener
        16%
        igrači
        16%
        sportski sektor nadredjen treneru
        43%
        vodstvo kluba
        25%
  • NORTE
    26.8k
    EL je apsolutni neuspjeh, igrajući protiv Vikinga k tome.

Krivac je sportski sektor tj. Boban i nedovođenje NIJEDNOG POJAČANJA.

Izuzev Oršića koji već koju godinu nije onaj rang kakav je bio, koji btw. nije ni startao u odlučujućoj tekmi sezone, nismo doveli ni jedno pojačanje za prvih 11.
    Činjenica koja otvara mnoge upitnike.
    Istovremeno Bakrara se pustilo za male pare.

Bi li neki drugi trener to bolje odradio s ovim kadrom? Možda.

Jesmo li imali nesreće što u prvoj tekmi dva zicera nismo pretvorili u 3:0 i 4:0, jesmo.
  • LukaLukic
    3
    Ako ne možemo dobit Viking onda nismo ni za EL nažalost. Samo 4. pot ima par timova koji su nivo ispod Vikinga.
  • Laugreano
    6k
    Krivi su svi zajedno. Nitko nije kriv igracima jer 3 puta dodaju protivniku na 20 metara od gola. Protiv Thuna smo imali faktor srece na svojoj strani, protiv Vikinga nismo. Imali smo dobrih trenutaka, imali losih.
    Nismo mi Barcelona, a Viking Mladost Zdralovi, pa da nam je zagarantiran prolazak. Nebi to bilo ni da smo potrosili 10m na transfere, ali onda u slucaju ispadanja, bi slijedila panicna prodaja, vjerojatno najboljih igrača.
    Tako da to sto nismo isli all-in meni je ok. Jedina zamjerka su golmani. Ali tako je kako je
    Da li je neuspjeh, je, da li je tragedija nije.
    Tako je i nakon young boysa bio smak svijeta i jebanje majke svima, pa se svi sjecamo kako je ta sezona zavrsila.
  • NORTE
    26.8k
    Tako je i nakon young boysa bio smak svijeta i jebanje majke svima, pa se svi sjecamo kako je ta sezona zavrsila.Laugreano

Naprotiv, ispadanje od Young Boysa je odmah bila dobra stvar za dinamo, a onda je to legendarno prezimljavanje samo potvrdilo da je to ispadanje bilo dobrodošlo.

Ovo s Vikingom je teški neuspjeh.
    Financijski, sportski i dugoročno za klub.

EL je postala vrlo jako i zajebano natjecanje čak i za dinamo, a samo prezimljavanje tj. prolaz dalje (biti u 24/36) za nas je danas minimum u tom natjecanju.
  • 433
    12
    Jako je glupo uspoređivati prošla vremena, jer nagrade za izborenu LP su daleko veća novčano i za klupski kof.
    Novi način bodovanja uz izborenu LP te rezultatom 1W-1D-6L ti donosi jednaki broj bodova ko 5 pobjeda u Europa ligi. Govorit da je Europa liga bolja za nas je najveća glupost. Super cilj je ostvaren, čestitam svima koji slave ali neke odluke su mi bas neobjašnjive, čak i tezu da nemamo novaca uvažavam, ali i bez love neke odluke su trebale biti bolje!
  • fakin
    6k
    Nismo igrali protiv arsenala ili werdera. Kad imas protivnike za ulazak u ligu prvaka Thun, Kauno i Viking onda je neulazak apsolutni neuspjeh. Pogotovo vezano uz okolnosti da u cijelom transfernom roku nismo doveli nijednog igrača za prvih 11, da nam nevistic brani u utakmici za ligu prvaka, s klupe ulaze topic i mudrazija, a prodali smo Bakrara i Vidovica.
    Potpuno neshvatljivo lutanje ovaj transferni rok
  • Infinity
    21.4k
    Igranje EL je nasa realnost, ali u neuspjeh, pogotovo kad uzmemo u obzir s kim smo igrali.

Krivac? Svi koji imaju ikakav utjecaj u klubu. Mi nismo poduzeli doslovno nista da udjemo u LP. Mi smo odlucili igrati LP i dovesti igrace za istu (a i to je upitno) samo ako slucajno udjemo. Samo da sad dok nas ceka EL od ekipe ne napravimo ekipu za ECL, al ne bih bio nesto previse sokiran.
  • dd29
    1.1k
    Mi nismo poduzeli doslovno nista da udjemo u LPInfinity

Upravo to i meni najviše smeta. Prijelazni rok potrošen, ekipa lošije nego prije.
  • podravskimodrikibicPMK
    471
    Jel Boban sportski sektor ili vodstvo kluba? Ja sam glasao vodstvo kluba al mislim da se s oba odgovora misli na iste ljude
  • Mali dioničar
    20.5k
    Jel Boban sportski sektor ili vodstvo kluba? Ja sam glasao vodstvo kluba al mislim da se s oba odgovora misli na iste ljudepodravskimodrikibicPMK

U praksi da.

U teoriji bi najviše tijelo upravljanja skupština mogla popizditi i promiješati karte.
  • badjibadara
    10.5k
    Mi nismo poduzeli doslovno nista da udjemo u LP.Infinity

Možda. Ali poduzeli smo sve da ne uđemo, a dobro su se znali benefiti ulaska u LP.

Ali ako imaš trenera i dosta igrača HNL razine, EL je uspjeh, a konferencijska liga realnost.

Da li su se i u klubu malo uljuljkali i izgubili početni entuzijazam - ne znam... ali vidi se kroz plavi korner, web shop i dinamo plus da briga za navijače i nije više toliko primarna, da ne upotrijebim neku jaču riječ.

Možda nam je svima ovaj šamar dobrodošao. Navijači su ga osjetili, ne znam kako je u uredima.
  • fakin
    6k
    I opet smo upali u najgore natjecanje za nas. Europska liga je najgora za naš klub.
    U ligi prvaka imali bi para i utakmice protiv top klubova, znaci velika potrošnja i marketing, a u konferencijskoj ligi imali bi šansu za odličan rezultat. A ovdje niti para, a protivnici su dovoljno jaki da ce neki veci rezultat biti senzacija
  • Infinity
    21.4k
    Možda nam je svima ovaj šamar dobrodošao.badjibadara

Nisam imao snage ni za jedan clanak danas, pa ne znam sta se izjavljivalo, ali se ne bih kladio da se u klubu osjetio samar. Dojma sam da LP nitko nije ni ocekivao, jer bi se sigurno nesto ulozilo da dodjemo do iste.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.