• Logistika
    1.6k
    Kako bi nama jedan igrač tipa Šunjića došao. Da radi krlja i šuti. McKenna po meni visi vec neko vrijeme i nije siguran. Jos od sp gdje je poklonio gol. I nastavlja nesigurnu formu. Na obrani treba opasno raditi i secirati,skenirati...i golmana,stopera,bekove,defanzivna odgovornost veznog reda. Tu se raspadamo u toj tranzicijo ulazimo u neke panicne situacije. Prva tekma neko panicno ciscenje liku povratna lopta gol,iduci gol isto ciscenje njima u noge ovaj iz prve liku i gol,jucer guzva penal
  • ElDorado
    13.7k
    Mogli bi malo ovrnuti priču. Stalno se potencira kako Dinamo ima puno bolje pojedince od Vikinga. Ima. Nasi najbolji bolji su od njihovuh najboljih. Ali nasi najlosiji puno su losiji od njihovih loših.
  • Droljo
    31.5k
    VELIKI Papadopulosvjeko1701

Taj čovjek uopće nije bio loš napadač i imao je ok karijeru. Za nas je odigrao skoro ništa u 6 mjeseci i otišao u celtu... Imali smo mi puno većih i skupljih promašaja.
  • LovroZG
    1.3k
    Ja sam baš razočaran. Ovo jučer je bila kulminacija loših odluka i lošeg rada u zadnje vrijeme. Skupo nam se osvetilo.

Igrači su se trudili, ali bilo je previše neshvatljivih grešaka i forsiranja. Ostaje nejasno šta nam se događalo u obje tekme. U prvoj jako puno mlitavih i promašenih paseva, ko da tri dana nisu jeli. Grozna ispucavanja su anulirala prednost od dva gola i nakon toga više nismo mogli uć u ritam koji smo imali. Samo smo na mahove pritiskali, ali dosta nekonkretno. Jučer isto nakon izjednačenja pada ritam i više ne možemo složit ozbiljnu priliku sve do zadnjih 15 min. To su vrlo velike amplitude u igri. Možda je i to sve do trenera, ali imaš osjećaj da bez obzira na trenera i uvjete Mišić i Valinčić moraju bit u stanju čistit one lopte iz Zagreba bez problema, a o dodavanjima da ne pričam.
    Posebno se treba izdvojit forsiranje Stojkovića. Da, bitan je igrač i ima kvalitetu, ali baš je jučer bila hrpa situacija gdje se vidjelo da si je on zacrtao da sam sve riješi. A jednostavno nije (još) ta kvaliteta da svojim driblingom i šutom nosi klub na svojim leđima.

Što se tiče Kove, jučer mislim da mu se ne može puni prigovoriti. Mene jedino smeta da se nije ubacilo Prevljaka kad smo ganjali rezultat, ali kad pogledaš kog imamo na klupi, nitko osim Kačavende nije bio igrač koji može donijeti prevagu u ovakvoj situaciji.
    Ono što više brine je sustavno loša obrana. U odnosu na prošlu sezonu uopće se ne vidi napredak. Loše se preuzima igrače, ofsajd zamka je prečesto zamka za nas umjesto protivnika, odlazak bekova visoko se ne pokriva nikako i stoperi ostaju sami. Puno toga što smo viđali protiv Celte i Lillea opet viđamo protiv Vikinga, a obrana je ista kao i prošle godine. Jedino je Vinlöf napokon postao prvotimac, ali on je i ranije to trebao biti.
    I ono što mi posebno nije jasno. Prošle godine smo krenuli u sezonu s furioznim rpesingom koji je funkcionirao i igrali smo stvarno odlično kroz 8. i 9. mjesec. Ok, kužim da se presing malo prilagodio kad se shvatilo da ga igrači fizički ne bi mogli ispratit cijelu sezonu, ali mi zapravo nikad više nismo ponovili takav presing i takvu igru. Zašto? Ispada da je neuigrani Dinamo s početka prošle sezone igrao bolje nego ovogodišnji Dinamo?

I naravno, najveće razočaranje su trenutno uprava i prijelazni rok. Cirkus s golmanima još mogu shvatit jer se ciljalo na Livija, ali dovođenje Oršića kao velikog pojačanja je bilo na staru slavu. Vidjelo se već na Cipru da je izgubio brzinu i da to nije isti igrač, ali mi smo ga doveli kao startera. Svaka mu čast na svemu šta je napravio za Dinamo, al to nije to. I još smo u procesu izgubili Vidovića. Moćda bi Vidović svakako htio u Padeborn kad je došla ponuda, ali ne mogu se oteti dojmu da bi kao starter na lijevom krilu, a izborio se prošle sezone, ipak malo drukčije razmišljao nego kao igrač koji je prekomandiran u zamjenu Stojkoviću zbog dolaska Oršića koji je postao starter na staru slavu.
    Isto vrijedi i za Bakrara. Čovjek koji je uz Belju i Domingueza bio naš najbolji igrač rijetko koju utakmicu je igrao preko 70 min jer se forsiralo Lisicu, guralo ga se u špicu kao zamjenu Belji i naravno da je onda lakše prihvatit ponudu Al Ahlyja. A zamjena za njega su Prevljak koji je star i svejedno skup i ozlijeđeni Stojaković.

O tome da smo u sezonu krenuli s 5 ozbiljnih veznjaka, i onda svejedno brže-bolje prodali Vidovića dok su Stojković i Zajc imali ozljede da ne govorim. Kravcov mora biti pojačanje inače smo najebali jer Mišić i Zajc ne mogu i ne smiju iznijeti cijelu sezonu.
  • DrRatoljub
    1.4k

Upravo to. Mišić, Beljo i Stojkovic su dvije klase bolji od bilo kojeg njihovog igraca, ali oni nemaju svog Nevistica, Zajca van forme, Lisicu. Tripic je za nasa krila Neymar, a to nikoga ne iznenađuje.
  • Plava 9ka
    81
    Mi smo bili puno bolja momčad.

Jučer oni iz 5 šansi zabe 3 gola, mi smo imali jedno 7,8 i zabimo 1 gol.

Znači Stojke 1na1 s golmanom jednom a Beljo je išao 1na1 2x. Da se barem nešto od toga zabilo, išli bi u LP.

Zasluženo smo ispali, jednostavno ne možeš toliko promašiti.

EDIT: A o prvoj tekmi da ni ne govorim...
  • Twisted1
    1.2k
    Sinoćnja utakmica je nažalost poraz svih u klubu a pogotovo uprave. Njihova pasivnost nas je dovela da ne igramo LP.

Možda je i bolje tako jer u ovoj situaciji to bi bio dvosjekli mač; došao bi novac, a teško bi nastradali.

Ovako moramo nekoga prodati. Nadam se da je to Dominguez, jer je Galešić bolji igrač trenutno, te njegov izostanak ne bi osjetili ni 5%.

Svakako fali jedan dobar igrač u sredini.

Ne bi rekao da sam razočaran, već više tužan.
  • Roky
    170
    Mislio sam kad odspavam da ce me proc tek sam sad ljut jebote mi smo ispali od 5x losijeg protivnika jebemti vise dokle takve greske obi ako uzmu bod u LP ja si ruku sjecem...mislim da je vrijeme da se izadje u javnost i kaze kakvi su planovi sad hvala i tjt!
  • rioda
    18.1k
    Možda je i bolje tako jer u ovoj situaciji to bi bio dvosjekli mač; došao bi novac, a teško bi nastradali.Twisted1

Nije bolje jer smo sad bez novca i moramo prodavati, a u EL nas isto može pogoditi takav ždrijeb da ne napravimo apsolutno ništa.
  • wolfgang14
    4.7k
    Pa ovo su sve cetvrtci osim eventualno 1.kola?!Plavi Zapad

ne kužiš o čem pričamo... sve su četvrtci da naravno jer je EL ali ne igra se SVAKI TJEDAN
  • striko
    3.8k
    Nadam se da je to DominguezTwisted1

Šta ako bude Beljo taj? Ostaješ na Prevljaku.
  • Plavi Zapad
    30

Ma skuzio sam cim sam odgovorio.. bio sam zivcan nakon tekme, a i svaki cetvrtak u to vrijeme radim pa sam van sebe da necu moci nijednu pogledati
  • joesimunic
    503
    Zanima me ima li gdje statistika koliko smo pretrčali mi, a koliko oni?
  • rioda
    18.1k

Bilo je prikazano na kraju utakmice, bilo je 124km oni, a mi 115 ako se dobro sjećam
  • joesimunic
    503
    hvala, stari moj, kako su to brojke bolesne, uz svo ogorčenje zbog jučerašnje utakmice s takvom trkom neće oni biti uopće loši u Lp.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.